Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα

Μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Πέμπτης την Παρασκευή έχουμε στις Άγριες Μέλισσες, αποκαλύψεις τόσο για τον γιο του Κυριάκου Μπάμπη όσο και για τη Δρόσω που παίρνει τον άσχημο δρόμο. Δυνατή στιγμή η μονομαχία Ελένης και Μάνου Βόσκαρη, στο σπίτι του.

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις την Παρασκευή στις Άγριες Μέλισσες στις 22:00 στον Ant1. Nα σημειώσουμε ότι από την επόμενη εβδομάδα το σήριαλ θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη, όπως γινόταν και την περσινή σεζόν

Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του εκτός από τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί γι’ αυτήν την επιστροφή. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της, ενώ η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης.

Ο Τόλλιας καλεί τον Νέστορα και τον Άγγελο στο σπίτι του για να δώσουν λόγο με τη Σοφούλα και η αλήθεια για τους δυο νέους είναι πια μονόδρομος.

Η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο να συνεχίσει τις προσπάθειες, με σκοπό να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζει.

Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Όμως, η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η «μονομαχία» τους θα έχει μόνο έναν νικητή…