Άγριες Μέλισσες Spoiler 17/3: Αποκαλύψεις από τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες Spoiler 17/3: Αποκαλύψεις από τον Δούκα 

Άγριες Μέλισσες Spoiler 17/3: Αποκαλύψεις από τον Δούκα 

Άγριες Μέλισσες Spoiler 17/3: Αποκαλύψεις στο επεισόδιο της Τετάρτης στις Άγριες Μέλισσες, με τις εξελίξεις να… τρέχουν στο Διαφάνι.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε τη δίκη του Βόσκαρη να συνεχίζεται, με τη Χατζίδου να είναι η επόμενη που καλείται να καταθέσει.

Από κει και πέρα θα δούμε τον Δούκα να αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ενώ παράλληλα ζητάει τη βοήθειά της.

Ο Σπανός που έχει αναλάβει την υπόθεση καλεί για ανάκριση τον Κωνσταντή και τον Μελέτη, καθώς γνωρίζει για τη συνεργασία τους αλλά και τον μετέπειτα τσακωμό τους. 
Σύμφωνα με το περιοδικό “My TV”, οι δύο άνδρες προσπαθούν να αποδείξου την αθωότητά τους για τον θάνατο του Θέμελη, ωστόσο όλα φαίνεται να είναι εναντίον τους. Η Ανέτ, βλέποντας τον γιο και τον ανιψιό της να κινδυνεύει είναι σε τεράστιο δίλημμα και δεν γνωρίζει τι να κάνει, να “καρφώσει” τον αδερφό της για να σώσει τον γιο της ή να περιμένει να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή;

Την ίδια ώρα ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη.

Τέλος, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, παλεύουν για μία ανέμελη ζωή στο Παρίσι, ωστόσο θα έρθουν αντιμέτωποι με μία πολύ δυσάρεστη είδηση που θα τους ταράξει.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 17/3: Αποκαλύψεις από τον Δούκα 

Η Δόμνα θα βρεθεί απέναντι από μια αποκάλυψη που θα την συγκλονίσει, ενώ η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό.

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και κάθε μέρα καθηλώνει μπροστά στους δέκτες τους, χιλιάδες τηλεθεατές.