Η οικογένεια της 26χρονης, κόρης γνωστής τραγουδίστριας απαντά για τον πάρτι και τον κορονοϊό!

Η οικογένεια της 26χρονης, κόρης γνωστής τραγουδίστριας απαντά για τον πάρτι και τον κορονοϊό!

Αίσθηση έχει κάνει σήμερα το θέμα με την 26χρονη φοιτήτρια κόρη επιχειρηματία και γνωστής τραγουδίστριας η οποία έκανε πάρτι επιστρέφοντας από την Μεγάλη Βρετανία, με αποτέλεσμα να διασπείρει τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  η 26χρονη που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό λίγες ώρες μετά το πάρτι που διοργάνωσε στη βίλα τους στο Πανόραμα. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open η πανέμορφη μελαχρινή που αγαπά τις τέχνες και την μόδα, επαναπατρίστηκε προ ημερών από το Λονδίνο, όπου διέμενε για σπουδές. Στη Θεσσαλονίκη, αντί να μπει σε καραντίνα 14 ημερών, αποφάσισε να διοργανώσει ένα πάρτι για την εκλεκτή παρέα της.

Στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογένειας παραβρέθηκε πολύς κόσμος και συγκεκριμένα γόνοι των καλύτερων οικογενειών της Θεσσαλονίκης, καθώς η 26χρονη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και κοινωνική διαθέτοντας έναν εξαιρετικό κύκλο γνωριμιών.

Η οικογένεια της φοιτήτριας μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, έδωσε μια άλλη διάσταση στο όλο θέμα και την δική της πλευρά! Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, η 26χρονη νόσησε στις αρχές Μαΐου από κορωνοϊό όσο ήταν στην Αγγλία με ελαφριά συμπτώματα και μπήκε σε καραντίνα. Όταν έληξε η καραντίνα και με την άδεια των αρχών επέστρεψε μέσω Σόφιας στην Ελλάδα την Δευτέρα 01 Ιουνίου. Αμέσως πήγε να κάνει τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε ιδιωτικό εργαστήριο.
Το τεστ βγήκε αρνητικό όμως τρεις μέρες μετά με παρότρυνση του πατέρα της προέβη σε μοριακό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ελάχιστο ιικό φορτίο κορωνοϊού στην 26χρονη. Αμέσως ολόκληρη η οικογένεια τέθηκε σε καραντίνα ενώ τα υπόλοιπα μέλη της έκαναν το σχετικό τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό.

Η οικογένεια της 26χρονης διέψευσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι έφαγε πρόστιμο από τον ΕΟΔΥ επειδή έσπασε την καραντίνα καθώς και ότι έγινε οποιοδήποτε πάρτι στο σπίτι με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, όπως και διακοπές το τριήμερο στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο σπίτι φιλοξενήθηκαν, πριν βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου,  τέσσερις φίλες και φίλοι της 26χρονης για να γευματίσουν.

Επίσης, η οικογένεια επιβεβαιώνει ότι μεταξύ των δύο τεστ (του αρνητικού και του θετικού) η 26χρονη πήγε σε δύο μαγαζιά στην περιοχή του Πανοράματος, ενός εξ αυτών το κομμωτήριο που ενημέρωσε ο ΕΟΔΥ στην ιχνηλάτηση των επαφών της. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουν μέχρι τώρα όλα τα τεστ κορωνοϊού που έχουν κάνει οι φίλοι της 26χρονης έχουν βγει αρνητικά

Πηγή Ράδιο Θεσσαλονίκη