«Αγριες Μέλισσες»: Η Ανέτ αποκαλύπτει στον Νικηφόρο το μυστικό της πλαστής διαθήκης -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Ο καβγάς του Μελέτη και του Κωνσταντή με τον Μιλτιάδη βάφεται με αίμα στις «Άγριες Μέλισσες».

Η επίθεση στον αδερφό του Δούκα Σεβαστού θα καταλήξει με τον Μελέτη να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει τον Μιλτιάδη. Ο Χρόνης και ο Προκόπης βρίσκουν τον μαχαιρωμένο Μιλτιάδη, πεσμένο στη βρύση. Κι ενώ ο Προύσαλης προσπαθεί να μάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον Μελέτη για την απερισκεψία του.

Η Ανέτ παίρνει την απόφαση να τηλεφωνήσει κρυφά στον συμβολαιογράφο, τον άνθρωπο που ο Δούκας πλήρωσε αδρά προκειμένου να αλλάξει τη διαθήκη του πατέρα τους στις «Άγριες Μέλισσες».

Ωστόσο, ο φόβος της Ανέτ μήπως έτσι κινδυνεύσει ο γάμος του Νικηφόρου με την Ασημίνα, τη βάζει σε σκέψεις. Για να βγει από το δίλημμα, η Ανέτ που δεν μπορεί να κρατά το μυστικό της ψεύτικης διαθήκης, αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο. Πώς θα δεχτεί εκείνος την αλήθεια για τον πατέρα του;

Ο Δούκας αρνείται βοήθεια στο αιμόφυρτο αδερφό του στις «Άγριες Μέλισσες»

Όσο η ώρα περνά, όλοι συνειδητοποιούν πως ο Μιλτιάδης χρειάζεται επειγόντω γιατρό για να σωθεί. Η αδερφή του Ανέτ ζητά από τον Δούκα το αμάξι προκειμένου να μεταφερθεί ο αδερφός του στο νοσοκομείο, όμως ανακαλύπτει για ακόμα μια φορά τη σκληρή πλευρά του.

Για ένα ακόμη επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες», ο Κυπραίος προσπαθεί να επηρεάσει την Ελένη ώστε να παραιτηθεί από την ένσταση για τη βιομηχανική ζώνη με απώτερο στόχο να την πείσει να πουλήσει τα χωράφια της.