«Αγριες Μέλισσες»: Η Ανέτ αποκαλύπτει στον Νικηφόρο το μυστικό της πλαστής διαθήκης -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Ο καβγάς του Μελέτη και του Κωνσταντή με τον Μιλτιάδη βάφεται με αίμα στις «Άγριες Μέλισσες».

Η επίθεση στον αδερφό του Δούκα Σεβαστού θα καταλήξει με τον Μελέτη να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει τον Μιλτιάδη. Ο Χρόνης και ο Προκόπης βρίσκουν τον μαχαιρωμένο Μιλτιάδη, πεσμένο στη βρύση. Κι ενώ ο Προύσαλης προσπαθεί να μάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον Μελέτη για την απερισκεψία του.

Η Ανέτ παίρνει την απόφαση να τηλεφωνήσει κρυφά στον συμβολαιογράφο, τον άνθρωπο που ο Δούκας πλήρωσε αδρά προκειμένου να αλλάξει τη διαθήκη του πατέρα τους στις «Άγριες Μέλισσες».

Ωστόσο, ο φόβος της Ανέτ μήπως έτσι κινδυνεύσει ο γάμος του Νικηφόρου με την Ασημίνα, τη βάζει σε σκέψεις. Για να βγει από το δίλημμα, η Ανέτ που δεν μπορεί να κρατά το μυστικό της ψεύτικης διαθήκης, αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο. Πώς θα δεχτεί εκείνος την αλήθεια για τον πατέρα του;

Ο Δούκας αρνείται βοήθεια στο αιμόφυρτο αδερφό του στις «Άγριες Μέλισσες»

Όσο η ώρα περνά, όλοι συνειδητοποιούν πως ο Μιλτιάδης χρειάζεται επειγόντω γιατρό για να σωθεί. Η αδερφή του Ανέτ ζητά από τον Δούκα το αμάξι προκειμένου να μεταφερθεί ο αδερφός του στο νοσοκομείο, όμως ανακαλύπτει για ακόμα μια φορά τη σκληρή πλευρά του.

Για ένα ακόμη επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες», ο Κυπραίος προσπαθεί να επηρεάσει την Ελένη ώστε να παραιτηθεί από την ένσταση για τη βιομηχανική ζώνη με απώτερο στόχο να την πείσει να πουλήσει τα χωράφια της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here