«Αγριες Μέλισσες»: Ο σκηνοθέτης εξηγεί πώς θα λύσουν το θέμα των ερωτικών φιλιών, εν μέσω κορωνοϊού

«Αγριες Μέλισσες»: Ο σκηνοθέτης εξηγεί πώς θα λύσουν το θέμα των ερωτικών φιλιών, εν μέσω κορωνοϊού

Οι Aγριες Μέλισσες επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από απουσία δύο μηνών εξαιτίας του κορωνοϊού και ο Αντώνης Φουρλής με την κάμερα του Special Report μπήκε στο Διαφάνι και μίλησε με τον σκηνοθέτη της σειράς, Αντώνη Χαρίτο, αλλά και την ηθοποιό Δανάη Λουκάκη.

Αγριες Μέλισσες»: Ο Λάμπρος καταρρακώνεται από τα νέα του γάμου ...«Οι ηθοποιοί σήμερα που ξεκινήσαμε δεν φόρεσαν μάσκες, φοράμε όλοι οι υπόλοιποι, όλο το συνεργείο. Πολύ προσοχή με το μακιγιάζ και τα μαλλιά, ο κάθε ηθοποιός έχει δικό του σακουλάκι με το όνομά του και τα δικά του πινέλα. Οι αποστάσεις τηρούνται τόσο όσο, έχουμε προσαρμόσει τα σενάρια, έχουμε κόψει για τον πρώτο καιρό ερωτικές σκηνές, φιλιά και αγκαλιές. Δεν κάναμε ανατροπές, απλά προσαρμογή στα σενάρια» είπε ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης στις Αγριες Μέλισσες.

σειρά | από το iefimerida.gr

«Μια ωραία σκέψη που μου γεννήθηκε όντως, γιατί κάποια στιγμή μου είπαν ότι κάτι πρέπει μνα βρω σκηνοθετικό, και σκέφτηκα ότι πολλές φορές αν σταματάμε τις σκηνές πριν γίνει το φιλί, στον θεατή μένει η ένταση του φιλιού μεγαλύτερη απ’ ότι αν τη λύσουμε με ένα φιλί. Στη δική μας δουλειά οι φακοί κάνουν θαύματα», είπε μεταξύ άλλων σκηνοθέτης της αγαπημένης σειράς Αγριες Μέλισσες.

Δείτε το βίντεο με τα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες:

 

Μέτρα προφύλαξης, αποστάσεις, όχι φιλιά και αγκαλιές – Δείτε τα πλάνα