Αυτά είναι τα καλύτερα bronzer (και πώς να τα εφαρμόσετε)

Αυτά είναι τα καλύτερα bronzer (και πώς να τα εφαρμόσετε)

Αυτά είναι τα καλύτερα bronzer (και πώς να τα εφαρμόσετε)

H κατάχρηση του bronzer είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε. Όχι, αυτό το “ποτέ δεν θα είναι τέλειο”  δεν ισχύει.

 Κανόνας # 1: ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ . Μερικές ελαφριές πινελιές του προϊόντος αρκούν για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρόσωπο σχεδόν αμέσως και πάνω απ ‘όλα, να μάθετε τη διαδρομή που πρέπει να κάνετε με το πινέλο σας, που είναι παρεμπιπτόντως, απαραίτητη σε μια καλή εφαρμογή. Οι ειδικοί μας δίνουν τις θεμελιώδεις συμβουλές για την καλή εφαρμογή των bronzer που θα σας δώσουν αμέσως ένα υγιές και φωτεινό μαύρισμα .

Αυτά είναι τα καλύτερα bronzer (και πώς να τα εφαρμόσετε)

“Με λάμψη, σατέν, ματ … για να επιλέξετε το φινίρισμα της πούδρας μπρονζέ σας, είναι αρχικά απαραίτητο να γνωρίζετε τι αποτέλεσμα μαυρίσματος σας αρέσει ως τελικό αποτέλεσμα”, εξηγεί η Estrella Corral , Brand Manager στο LOLA Make Up και μακιγιέρ

Για μια φυσική εμφάνιση , το καλύτερο είναι το σατινέ φινίρισμα, ιδανικό για να δώσει αυτό το καλοκαιρινό άγγιγμα που θέλουμε τόσο πολύ όλο το χρόνο και που επιτρέπει τη διατήρηση μιας φωτεινής επίδρασης στο δέρμα, χωρίς να  κορεστεί.

Εάν έχετε θαμπό ή ξηρό δέρμα , αποφύγετε τα ματ φινιρίσματα, σύμφωνα με τις συμβουλές του ειδικού στο μακιγιάζ. «Θα στοιχηματίσω σε ένα στιλπνό εφέ επειδή λειτουργεί ως ανακλαστικό και βοηθά στη θόλωση μικρών ατελειών και ρυτίδων. Και το πιο σημαντικό: φέρνει απίστευτη φωτεινότητα στο δέρμα », συμβουλεύει.

Πώς να βρείτε την ιδανική απόχρωση

Σύμφωνα με την Estrella Corral, αυτά είναι τα κλειδιά για την επιλογή της: «ο τόνος της πούδρας που πρέπει να επιλέξουμε εξαρτάται από τον τόνο του δέρματός μας κατά τη στιγμή της εφαρμογής. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο δέρμα χωρίς βάση μακιγιάζ ή ίσως να το χρησιμοποιήσετε αργότερα, οπότε ο τόνος του δέρματός σας θα αλλάξει πιθανώς και πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή. Οι αρίθμηση είναι συνήθως αρκετά σαφείς σε όλες σχεδόν τις μάρκες, με τον τόνο 1 να είναι ο ελαφρύτερος και ο τόνος 6 να είναι ο πιο σκούρος και εδώ, δυστυχώς, δεν υπάρχουν κόλπα. Όλα θα εξαρτηθούν από τον τελικό τόνο που έχετε αποφασίσει να έχετε. “

Το ιδανικό είναι να βάλουμε το προϊόν δίπλα στο δέρμα και να δούμε ποιο είναι πιο ζεστό και χρυσό, κάτι που μας ευνοεί περισσότερο. Μπορούμε να κάνουμε πολλές συγκρίσεις προϊόντων και απλά πρέπει να το κρατήσουμε ακριβώς δίπλα στο πρόσωπό μας, χωρίς να τα εφαρμόσουμε , λέει η Lucía Puebla MUA , επαγγελματίας καλλιτέχνης μακιγιάζ .

Πώς να το εφαρμόσετε

Ο κλασικός τρόπος, είναι η εφαρμογή “σε 3  “. Και το τέλειο εργαλείο: το πινέλο Kabuki . Για την Estrella, είναι το καλύτερο γιατί βοηθά στην ανάμειξη του προϊόντος σωστά και δεν αφήνει αποτέλεσμα μάσκας.

Πινέλο Kabuki

«Θα ξεκινήσουμε χαϊδεύοντας το δισκίο πούδρας με το πινέλο στο πλάι. Με αυτόν τον τρόπο, το πινέλο θα φορτωθεί με την απαραίτητη ποσότητα προϊόντος », εξηγεί.

Με την ίδια πλευρά της βούρτσας και ως χάδι ξανά, αρχίστε να εφαρμόζετε το προϊόν στην πλευρά του μετώπου, πλησιάζοντας όσο το δυνατόν πιο κοντά στην περιοχή των μαλλιών. Συνεχίζοντας την ίδια γραμμή θα το τελειώσουμε κατεβαίνοντας σε οβάλ σχήμα και χαϊδεύοντας το ζυγωματικό μέχρι το τέλος του στην πτέρυγα της μύτης.

Φορτώστε ξανά το προϊόν και ξεκινήστε μια άλλη διαδρομή από το ζυγωματικό ως κάτω από τη γνάθο, ολοκληρώνοντας ένα τέλειο 3 που διασχίζει όλα τα ογκώδη μέρη του προσώπου μας.

Αλλά δεν είναι μόνο το κλασικό 3  ο τρόπος για να το εφαρμόσετε.

Για τους ειδικούς της Guerlain υπάρχουν τρεις τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τον τύπο μαυρίσματος που θέλετε. Ο Ellecer Prince , «Εθνικός καλλιτέχνης μακιγιάζ» της εταιρείας, αποκαλύπτει πώς να βγάλουμε ακόμη περισσότερο τις μπρονζέ πούδρες για μια «καλή όψη» σε δευτερόλεπτα.

Guerlain

 

“Μην σπαταλάτε το προϊόν, πολλές φορές κουνάμε τη βούρτσα για να αφαιρέσουμε την περίσσεια. Αλλά αν πάρετε αρκετό, δεν χρειάζεται να κάνετε αυτή τη χειρονομία. Περνάμε τη βούρτσα κάνοντας έναν κύκλο και αγγίξτε με τη βάση της βούρτσας ( απευθείας με τις τρίχες) στο καπάκι ή στον καθρέφτη , έτσι ώστε το προϊόν να είναι καλά ενσωματωμένο και θα αρκεί να απορρίπτεται χωρίς να το σπαταλάτε “, επισημαίνει ο Lucía Puebla MUA .

Στο τέλος, εφαρμόστε πάντα μια επιπλέον πινελιά στη γέφυρα της μύτης , για να μιμηθείτε την επίδραση που έχει ο ήλιος στο δέρμα, το οποίο χτυπά το υψηλότερο μέρος του προσώπου με περισσότερη δύναμη.

Η περίφημη τερακότα, παρεμπιπτόντως, έχει 96% φυσικά συστατικά στη σύνθεσή τους και εγχέεται με λάδι argan από το Μαρόκο . Παρεμπιπτόντως, διατίθενται σε 6 αποχρώσεις και δύο τόνους, ώστε να ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος.

Αυτά είναι τα καλύτερα bronzer (και πώς να τα εφαρμόσετε)

Για να επιτύχουμε το αποτέλεσμα με το οποίο είναι τονισμένα τα χαρακτηριστικά, επιστρέφουμε στο σχέδιο στο 3, τραβώντας το από το μέτωπο, περνώντας κάτω από το ζυγωματικό και το φέρνουμε κάτω από το πηγούνι.

Τελειώστε τραβώντας ένα τρίγωνο στο λαιμό. Θα το σχηματοποιήσει και θα το επιμηκύνει. Για να τελειώσετε, θολώστε το χρώμα, δουλεύοντας με κυκλικό τρόπο και ακολουθώντας την ίδια γραμμή που έγινε στην αρχή.

Guerlain