Αυτά τα ζώδια έχουν καυτή σεξουαλική σχέση !

Αυτά τα ζώδια έχουν καυτή σεξουαλική σχέση !

Αυτά τα ζώδια έχουν καυτή σεξουαλική σχέση !

Με τη συμβατότητα με την αγάπη , οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται τι συμβαίνει μεταξύ των φύλλων στο σεξ μέχρι να είναι πολύ αργά. Προτού προχωρήσετε σε αυτήν τη νέα σχέση, ρίξτε μια ματιά στη λίστα σεξουαλικής συμβατότητας που έχουμε καταρτίσει.

Εδώ, θα βρείτε τον καλύτερο συμβατό του ζωδιακού κύκλου στο ζώδιο σας, επειδή όσο περισσότερο ξέρετε, τόσο πιο διασκεδαστικό μπορείτε γίνει.

Αυτά τα ζώδια έχουν καυτή σεξουαλική σχέση !

Κριός σεξουαλικός αγώνας: Τοξότης
Είστε τολμηροί και πικάντικοι, Κριός . Το λατρεύετε όταν οι εκμεταλλεύσεις της κρεβατοκάμαράς σας γίνονται λίγο σκληρές. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους, ο τέλειος αγώνας σας είναι ένας Τοξότης . Ο Τοξότης δεν θα κουραστεί και μπορεί να συμβαδίσει με τους ενεργητικούς σας τρόπους. Είναι επίσης γεννημένοι εξερευνητές και θα καλωσορίσουν νέες τεχνικές, παιχνίδια ή μέρη που θέλετε να δοκιμάσετε. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε πυροτεχνήματα με τον Leo και το Libra.

Taurus Sex Match: Παρθένος
Το λατρεύετε αργά, αισθησιακό και άνετο, Ταύρος και ο τέλειος αγώνας σας είναι η Παρθένος για αυτούς τους λόγους και πολλά άλλα! Θα εκτιμήσετε τη σταθερότητα και την επιθυμία ενός Παρθένου να δημιουργήσετε ένα άνετο αλλά αισθησιακό περιβάλλον για την αγάπη σας. Επιπλέον, η Παρθένος είναι γεννημένος τελειομανής, που σημαίνει ότι είναι πρόθυμοι να σας ευχαριστήσουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλοτε. Ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός θα μπορούσαν επίσης να φέρουν σούπερ ενθουσιασμό στα κορίτσια του δωματίου σας.

Δίδυμοι Sex Match:Ζυγός
Η ψυχική και σωματική διέγερση είναι απαραίτητη για εσάς στο κρεβάτι, Δίδυμοι . Θέλετε το μυαλό σας να είναι τόσο ενεργό όσο το σώμα σας και κανείς δεν μπορεί να προσφέρει αυτή τη δυαδικότητα σαν Ζυγός . Είναι χαρούμενοι να φέρουν κάποια δράση στην κρεβατοκάμαρα και θα φέρουν τον όρο «mindsex» σε άλλο επίπεδο για εσάς. Η σύζευξη με τον Υδροχόο ή τον Τοξότη θα μπορούσε επίσης να αποδειχθεί εκρηκτική. Ο Υδροχόος θα διεγείρει το μυαλό σας, φέρνοντας κάποια επιπλέον συστροφή στην εξίσωση. και ο Τοξότης θα σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε νέα πράγματα.

 Καρκίνος Sex Match: Ιχθείς
Χρειάζεστε έναν συνεργάτη υπνοδωματίου που είναι τόσο φροντίδα, στοχαστικός και ευαίσθητος όπως ο καρκίνος σας , και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ιχθείς είναι αυτός για εσάς! Οι Ιχθείς θα προλάβουν τις αδιάκοπες επιθυμίες σας, παραδίδοντάς τις ανιδιοτελώς. Θα ακούσουν επίσης τις ανάγκες που εκφράζετε ανοιχτά. Θα κάνετε το ίδιο για αυτούς, και αυτό κάνει τους δυο σας μια δύναμη να υπολογίσετε μεταξύ των φύλλων. Μπορείτε επίσης να έχετε μερικές ατμόσφαιρες σχέσεις με τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω. Ο Σκορπιός θα κατανοήσει την ανάγκη σας για συναισθηματική σύνδεση και ο Αιγόκερως θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας.

 

Λέων sex Match: Τοξότης
Θέλετε να είστε το αστέρι της κρεβατοκάμαρας, ο Λέων και ο Τοξότης είναι ο τύπος του συντρόφου που θα λατρεύει κάθε ίντσα σας. Θα εξερευνήσουν το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας, όπως η ζωή τους εξαρτάται από αυτό, σας φέρνει στην έκσταση σε κάθε νέα στροφή. Ο Κριός και ο Υδροχόος θα μπορούσαν επίσης να αποδειχθούν εντυπωσιακοί αγώνες για εσάς ανάμεσα στα φύλλα. Ο Κριός έχει την ενέργεια και το θάρρος να συμβαδίσει μαζί σας και ο Υδροχόος σκέφτεται μεγάλο, προσπαθώντας πάντα να σας οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο.

Παρθένος Sex Match: Ταύρος
Είστε τελειομανής είναι όλοι οι τομείς της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της κρεβατοκάμαρας. κανείς δεν θα το εκτιμήσει όσο και ένας Ταύρος. Όσο πρακτικό όσο φαίνεται αρχικά, ο Ταύρος είναι δημιουργικός και εξαιρετικός εραστής. Θα πάρουν το χρόνο τους για να περιποιηθούν και να απολαύσουν κάθε μέρος σας, Παρθένος. Ο Αιγόκερως και οι Ιχθείς θα μπορούσαν επίσης να φέρουν κάποια πικάντικη εικόνα. Ο Αιγόκερως θα κρασί και θα δειπνήσει τα μυαλά σας και οι Ιχθείς θα σας ωθήσουν στα όριά σας

Ζυγός Sex Match: Δίδυμοι
Πρόκειται για ισορροπία για εσάς, Ζυγός. Χρειάζεστε κάποιον που θα απολαύσει το σώμα σας και θα παίξει με το μυαλό σας ταυτόχρονα και ο Δίδυμος είναι ένας από τους λίγους που μπορούν να το κάνουν με επιτυχία. Ο Δίδυμος θα εναλλάσσεται μεταξύ του να κρατάτε το μυαλό σας περιστρεφόμενο και το σώμα σας να συστρέφεται. Ο Κριός και ο Υδροχόος θα μπορούσαν επίσης να είναι συναρπαστικοί εραστές και για εσάς. Ο Κριός, το αντίθετό σας, θα φέρει τη φωτιά και την ενέργεια που λαχταρά το σώμα σας. Ο Υδροχόος θα κάνει το μυαλό σας να εκραγεί με σέξι σκέψεις.

Αυτά τα ζώδια έχουν καυτή σεξουαλική σχέση !

Σκορπιός Sex Match: Ιχθείς
Για να επιτύχετε την απόλυτη έκσταση, τον Σκορπιό , χρειάζεστε έναν σύντροφο που είναι πρόθυμος να ταξιδέψει στα σκοτεινά, σκοτεινά, βάθη της ψυχής σας. Ο Ιχθείς μπορεί να ικανοποιήσει αυτό το αίτημα και πολλά άλλα. Μπορούν να σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε τις βαθύτερες, σκοτεινότερες, πιο απότομες επιθυμίες σας χωρίς δισταγμό ή κρίση. Ο Καρκίνος και ο Ταύρος κάνουν επίσης ατμόσφαιρα για εσάς. Ο καρκίνος δεν φοβάται αν πάρετε λίγο emo μετά το σεξ, και ο Ταύρος θα είναι η άγκυρα σας ενώ βουτάτε βαθιά σε κάθε επιθυμία σας.

Τοξότης  Sex Match: Κριός
Είστε γεννημένος εξερευνητής, ο Τοξότης, και είναι επιτακτική ανάγκη να συνεργαστείτε με κάποιον που θα εξερευνήσει μαζί σας – ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. Ο καλύτερος αγώνας σας είναι ένας Κριός για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Θα ταιριάξουν με την άφθονη ενέργειά σας και θα δοκιμάσουν ευτυχώς κάθε νέα ιδέα που μπορείτε να βρείτε. Ο Λέων και ο Δίδυμος δημιουργούν επίσης υπέροχους φίλους στο υπνοδωμάτιο. Ο Λέων θα συμβαδίσει με την επιθυμία σας να ζήσετε τα πάντα τουλάχιστον μία φορά και ο Δίδυμος θα λατρέψει να παίζει με το μυαλό και το σώμα σας.

Αιγόκερως Sex Match: Ταύρος
Λένε ότι είστε καλοί στην επικοινωνία και τη συνομιλία, Αιγόκερως – αλλά είστε πραγματικά, όλη την ώρα; Όχι, και ο Ταύρος θα το καταλάβουν αυτό για εσάς περισσότερο από τα περισσότερα σημάδια. Δεν θα σας κάνουν να μιλήσετε, σχεδόν διαισθητικά ξέρουν τι χρειάζεστε, και συνειδητοποιούν επίσης ότι πέρα ​​από το εξωτερικό σας κουμπί είναι μερικές πολύ σοβαρές σαρκικές επιθυμίες. Αν και σας αρέσουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, ποιος λέει ότι το πρόστιμο δεν μπορεί επίσης να είναι παράξενο; Ο Ταύρος θα παραδώσει με χαρά και τα δύο στο δωμάτιό σας. Ο Παρθένος και ο Καρκίνος μπορούν επίσης να κάνουν καλούς φίλους στο υπνοδωμάτιο. Η Παρθένος λατρεύει να κρατά τα πράγματα τακτικά και θα στοχεύει να σας προσφέρει την τέλεια εμπειρία. Ο καρκίνος θα φροντίσει τις ανάγκες σας και θα ακούσει τις επιθυμίες σας.

Υδροχόος Sex Match: Δίδυμοι
Λένε ότι είσαι περίεργος, Υδροχόος , και δεν λένε ψέματα. Πιθανότατα ήσασταν εκεί και έχετε κάνει πολλά και χρειάζεστε κάποιον απίστευτα προηγμένο για να συμβαδίσετε με τις καινοτομίες του υπνοδωματίου σας. Το Gemini είναι εξοπλισμένο όχι μόνο για να συμβαδίσει με εσάς, αλλά και για να φέρει το σούπερ πικάντικο κουρτίνα που λαχταράτε κρυφά. Η Libra και ο Leo θα μπορούσαν επίσης να κάνουν κάποιους ενδιαφέροντες φίλους στο υπνοδωμάτιο. Το Libra είναι όλα για το μυαλό που φέρετε και ο Λέων λατρεύει ένα καλό πάρτι στο υπνοδωμάτιο – όσο πιο εορταστικό, τόσο το καλύτερο.

Ιχθύων Sex Match: Σκορπιός
Η διατροφή της ψυχής σας είναι εξίσου σημαντική με τη σίτιση του σώματός σας, των Ιχθύων και λίγα σημάδια μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε και τα δύο. Ο Σκορπιός είναι ένας από τους λίγους που μπορούν. Θα λατρέψετε την προθυμία του Σκορπιού να ανακαλύψει όλες τις πτυχές σας – μυαλό, σώμα και ψυχή. Η διαισθητική κατανόησή τους για το τι λαχταράτε θα οδηγήσει σε απίστευτη έκσταση. Ο Καρκίνος και η Παρθένος θα συμπληρώσουν επίσης το στυλ του υπνοδωματίου σας. Ο καρκίνος θα ερμηνεύσει δημιουργικά τις βαθύτερες επιθυμίες σας και ο Παρθένος θα «εξυπηρετήσει» σχολαστικά το σώμα σας.

Zώδια: Οι 12 μοίρες του Έρωτα  στα 12 ζώδια 

Zώδια: Οι 12 μοίρες του Έρωτα  στα 12 ζώδια Έρωτες γραμμένοι στα αστέρια που ξεπέρασαν την ιστορία! Πόσοι μοναδικοί τρόποι για να χτυπήσει δυνατά η καρδιά! Μα πάντα…