Αυτό είναι καλύτερο από ένα concealer για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους!

Αυτό είναι καλύτερο από ένα concealer για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους!

Αυτό είναι καλύτερο από ένα concealer για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους!

Πώς να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους: αυτή η βάση είναι πολύ καλύτερη από ένα concealer!Το πρόβλημα του πώς να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους, καταρρίφθηκε.

Σηκώστε το χέρι σας εάν οι μαύροι κύκλοι σας είναι πιο γεμάτοι από ποτέ και ακόμη και τα καλύτερα περιγράμματα ματιών φαρμακείου και concealer δεν τα ξεφορτώνονται.

Οι νύχτες χωρίς ύπνο, η ανησυχία για την κατάσταση που ζούμε, το άγχος και, γενικά, μερικοί αρκετά περίπλοκοι μήνες (Ας το αφήσουμε εκεί) κουβαλούν πολλά πράγματα και, μεταξύ αυτών, η διατήρηση ενός καλού προσώπου χωρίς τα πιο κοινά σημάδια κόπωσης έχει γίνει σχεδόν αδύνατη αποστολή.

Όταν δεν είναι το μόνο πρόβλημα τα σπυράκια, οι ερεθισμοί ή η δερματίτιδα που προκαλούνται από τις μάσκες , είναι κι αυτές οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι των άγρυπνων νύχτων και, φυσικά, μια γενικευμένη ανισορροπία του δέρματος που αλλάζει το pH του και το ανατρέπει.

Αν και γνωρίζουμε από καρδιάς τα καλύτερα κόλπα για να κοιμόμαστε καλά :

Αυπνία : Έτσι θα έχεις όνειρα γλυκά ! 

Αυτό είναι καλύτερο από ένα concealer για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους!

Η βάση μακιγιάζ που εξαλείφει τους μαύρους κύκλους

Προσπαθούμε να τα εντάξουμε έναν καλό ύπνο στη ρουτίνα μας με την πρόθεση να φροντίζουμε όχι μόνο το δέρμα μας που τρελαίνεται, αλλά και την ψυχική μας υγεία, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στιγμές που θέλουμε επιπλέον βοήθεια κάθε πρωί για να απαλλαγούμε από κουρασμένα πρόσωπά μας .

Η τελευταία μας ανακάλυψη «ομορφιάς»; Είναι ισχυρό, γιατί η αλήθεια είναι ότι τους καταστρέφει ανελέητα , με τη μορφή ενός stick stick που λειτουργεί ως τέτοιο, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί καλύτερα από ένα concealer . Το αποτέλεσμα? Ένα δέρμα λαμπερό, τουλάχιστον, και χωρίς ανεπιθύμητες σκιές κάτω από το βλέμμα.

Αυτή η βάση μακιγιάζ είναι τέλεια, παρεμπιπτόντως, και για λιπαρά δέρματα . Όταν έρχεται σε επαφή με το πρόσωπο είναι τόσο ελαφρύ που θα προσαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος και, πάνω απ ‘όλα, είναι εξαιρετικά άνετο στη χρήση. Χαρακτηριστικά για τα οποία πρόκειται να το συμπεριλάβουμε στις καλύτερες βάσεις μακιγιάζ όλων των εποχών .

Η βάση μακιγιάζ που εξαλείφει τους μαύρους κύκλους

Είναι το Vanish Seamless Finish Foundation Stick , ένα από τα αγαπημένα μας μακιγιάζ και διαθέσιμο στο Sephora.

εξαφανιστεί απρόσκοπτα φινίρισμα βάση ραβδί κλεψύδρα βάση μακιγιάζ

Vanish Seamless Finish Foundation Stick . Foundation  (51,99 €).

Είναι αδιάβροχο και, το πιο σημαντικό, αντιστέκεται επίσης στην υγρασία της μάσκας στο δέρμα. Ένας άλλος σχετικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι διαρκεί όλη την ημέρα . Εν ολίγοις: αυτό το «fond de teint» έχει τη δυνατότητα να μας επιστρέψει το πρόσωπο που μας αξίζει μετά από μερικά απλά αγγίγματα.

Περισσότερα χαρακτηριστικά αυτού του ισχυρού εργαλείου που λειτουργεί ως γόμα για τους μαύρους κύκλους (και άλλες ατέλειες του δέρματος): έχει υψηλή κάλυψη, είναι vegan, χωρίς parabens, αρώματα, θειικά άλατα, είναι επίσης «χωρίς σκληρότητα» και, παρεμπιπτόντως, διατίθεται σε 18 αποχρώσεις.