Γάμος Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη το 2021 !

2021_CERIA_AIRE_ROYALE_1
Γάμοι Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη το 2021 !- 2021_CERIA_AIRE_ROYALE_1

Γάμος Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη το 2021 !

– Εχουν «κλείσει» οι άλλες μέρες

Συνεχίζουν να… παντρεύονται οι Έλληνες παρά την πανδημία και τα δύο lockdown που «χτύπησαν» την χώρα. Πάνω από ένα μήνα φτάνει η αναμονή στο δήμο Θεσσαλονίκης για να παντρευτεί ένα ζευγάρι 

Ο κορονοϊός και τα lockdown έχουν ως αποτέλεσμα να μεταφέρονται οι γάμοι

Η πανδημία του κορονοϊού και τα lockdown τόσο του περασμένου Μαρτίου όσο και του Νοεμβρίου έχει κάνει πολλά ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν να περιμένουν να δουν πότε τελικά θα κάνουν τον γάμο τους…

Monique Lhuillier Spring 2021 Wedding Dresses | Weddingbells

Όπως είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» η σχεδιάστρια νυφικών από τη Θεσσαλονίκη Ντενίζ Ελευθερίου, αρκετές νύφες για τις οποίες έχει ήδη σχεδιάσει τα νυφικά τους, ψάχνουν και δεν βρίσκουν την ημερομηνία που θέλουν για να κάνουν τον γάμο τους.

Γάμοι Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη το 2021 !
Bridal Spring 2021 Fashion shows | Vogue

«Έχουν κλείσει όλα τα Σάββατα και όλες οι Κυριακές. Μόνο Δευτέρα, Τρίτη, Τέταρτη έχουν μείνει. Ακόμη και οι Πέμπτες είναι κλεισμένες για του χρόνου, ειδικά στις εκκλησίες που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, όπως λένε οι νύφες. Είναι αφενός οι γάμοι που “ξέμειναν” από το 2020 και αφετέρου αυτοί που ήταν ήδη προγραμματισμένοι για τη νέα χρονιά, οπότε γίνεται σχεδόν διπλάσιος ο αριθμός για το 2021», ανέφερε η κυρία Ελευθερίου.

Όπως όλα δείχνουν, το νέο έτος – και ειδικά την άνοιξη – θα επικρατεί «μποτιλιάρισμα» από ζευγάρια στους ιερούς ναούς καθώς οι περισσότεροι απ’ όσους είχαν αναβάλει λόγω των περιοριστικών μέτρων τους όρκους αιώνιας αγάπης έσπευσαν να κλείσουν ημερομηνία και να προγραμματίσουν τον γάμο τους, με την ελπίδα να πάνε όλα καλά. «Υπάρχουν γάμοι που αναβλήθηκαν και τρεις φορές.

Ένα ζευγάρι που ο γάμος θα γινόταν στις 5 Σεπτεμβρίου άλλαξε αρχικά την ημερομηνία για το Μάιο του 2021. Βλέποντας ότι η κατάσταση με τα κρούσματα πήγαινε καλά το καλοκαίρι αποφάσισαν να “μετακομίσουν” την ημερομηνία προς τα πίσω και πάλι και να κάνουν τον γάμο στις 31 Οκτωβρίου 2020. Δεν ξέρω αν έγινε τελικά. Το νυφικό παραδόθηκε αλλά την ημέρα εκείνη ανακοινωθήκαν τα μέτρα», εξηγεί η σχεδιάστρια.