Γάμος 2021: Ο απόλυτος συνδυασμός χρωμάτων!

Γάμος 2021: Ο απόλυτος συνδυασμός χρωμάτων!

Γάμος 2021: Ο απόλυτος συνδυασμός χρωμάτων!

Το χρώμα για το 2021 δεν είναι ένα αλλά δύο. Το PANTONE 17-5104 Ultimate Gray και το PANTONE 13-0647 Illuminating ενώνονται και γίνονται το χρώμα της χρονιάς που διανύουμε.

 

Το διαχρονικό γκρι μαζί με το φωτεινό κίτρινο δημιουργούν έναν συνδυασμό που αποπνέει σιγουριά, ευεξία, ελπίδα και αισιοδοξία. Όλα όσα ευχόμαστε να αισθανθούμε αυτή τη δύσκολη χρονιά βρίσκονται σε αυτό το χρωματικό ζεύγος.

Οι νύφες της χρονιάς μπορούν να αντλήσουν έμπνευση , να ονειρευτούν και να σχεδιάσουν τον γάμο τους μέσα από τις προτάσεις μας.

Από την Πόπη Αντωνοπούλου-serendipityeventsathens@gmail.com  / 

τηλ.6945933949 Facebook : popi.antonopoulou

Ονειρευτείτε και προγραμματίστε τη ζωή σας

Καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση είναι δυσάρεστη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προγραμματίσετε το μέλλον και να κάνετε τα όνειρα σας. Μη μένετε στάσιμοι και μην αναβάλλετε τα σχέδια σας, η στασιμότητα δημιουργεί ψυχολογική κόπωση και δυσάρεστη διάθεση.

Αρχίστε ξανά να κάνετε σχέδια, η οργάνωση γάμου παρά την κούραση που ίσως έχει είναι μία από τις πιο ευχάριστες περιόδους για κάθε ζευγάρι. Κρατήστε την αισιοδοξία σας και βάλτε όλες αυτές τις όμορφες πινελιές που έχετε σκεφτεί για αυτή τη μοναδική ημέρα. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε τον γάμο σας το καλοκαίρι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε τα ραντεβού σας με τους επαγγελματίες αλλά και να συγκεντρώσετε όλες αυτές τις ιδέες που έχετε αποθηκεύσει στο Pinterest τον τελευταίο καιρό. ΠΗΓΗ 

Pic. pinterest