Γιώργος Λιανός: απίστευτο spoiler για την αποχώρηση σήμερα στο Survivor – “Έφυγε με μανούρα…”

Γιώργος Λιανός: απίστευτο spoiler για την αποχώρηση σήμερα στο Survivor – “Έφυγε με μανούρα…”

Γιώργος Λιανός: απίστευτο spoiler για την αποχώρηση σήμερα στο Survivor – “Έφυγε με μανούρα…”

Ο Γιώργος Λιανός, λίγο μετά το τέλος του συμβουλίου αποχώρησης του Survivor, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησης του παίκτη. Να σημειωθεί ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Κεφαλά.

Ο γνωστός παρουσιαστής, αν και απέφυγε να αναφέρει ποιος είναι εκείνος που είδε την πόρτα της εξόδου από το reality επιβίωσης, αποκάλυψε ότι στην αποχώρηση υπήρξε μεγάλη ένταση και ότι ο παίκτης που έφυγε έσπασε τα σκαμπό.

“Και τους τέσσερις υποψήφιους παλτά τους έβγαλαν. Αυτός που έφυγε, έφυγε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό. Έφυγε με καντήλια, γιατί λέμε να κάνουμε στις 10 συμβούλιο και χθες το κάναμε στη 1”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

 

– Αλέξης Παππάς και Κώστας Παπαδόπουλος γνωρίζονταν καλά πριν το παιχνίδι!

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Αλέξης Παππάς και ο Κώστας Παπαδόπουλος πριν μερικά χρόνια ήταν συνυποψήφιοι ως δημοτικοί σύμβουλοι στον ίδιο συνδυασμό.

Survivor spoiler: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή (07/04) από το Survivor!

Ποιος εκ των ΤριαντάφυλλουΑλέξη ΠαππάΧριστίνας Κεφαλά ή Κώστα Παπαδόπουλο έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor και βρίσκεται στο ξενοδοχείο;

Σε μεγάλο ντέρμπι τείνει να εξελιχθεί η αποχώρηση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ψήφο ψήφο παίζουν 2 παίκτες για αποχώρηση με τον έναν να είναι όνομα βόμβα! Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο οπότε δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακόμα ποιος είναι αυτός που έχει αποχωρήσει. Ακόμα δεν έχουν κλείσει οι κάμερες που λέει ο λόγος.

Survivor spoiler 07/04: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor; ( athensmagazine.gr)

Σύμφωνα με ότι βλέπουμε στις διαδικτυακές ψηφοφορίες αλλά και σ’ αυτή που διεξάγεται από το πρωί στο Athensmagazine.gr έχουμε μια πολύ μεγάλη έκπληξη! Με τεράστια διαφορά στη πρώτη θέση, σ’ όλες τις ψηφοφορίες, φέρεται να είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος! Ναι, ναι καλά διαβάσετε! Ο ζαχαροπλάστης έχει τεράστιο ρεύμα και φαίνεται πως δύσκολα δεν θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο με τον… Ντάφυ να βρίσκει τον μπελά του, αφού τον προκαλούσε σε μονομαχία και τελικά θα κλείσει κάτω από τον Κώστα.

Survivor spoiler 07/04, οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Μεγάλο ντέρμπι

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του για (τουλάχιστον) μια εβδομάδα ακόμα στον Άγιο Δομίνικο!

Τώρα οσον αφορά την αποχώρηση γίνεται τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Χριστίνα Κεφαλά, δύο παιδιά που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν έρθει κοντά. Ο Αλέξης φαίνεται τελικά πως είναι αντιπαθής σε αρκετούς τηλεθεατές και έχει συγκεντρώσει μικρό αριθμό ψήφων! Ωστόσο φαίνεται έστω και οριακά να είναι πιο πάνω από την Χριστίνα, με την κοπέλα από το Μενίδι να είναι εκείνη που πιθανότατα θα αποχωρήσει από το Survivor 4 στο σημερινό επεισόδιο!

UPDATE: Οριστικά αποχωρεί η Χριστίνα!