Γλουτοί- Ψωμάκια: 3 απλες ασκήσεις έτσι ώστε τα τζιν να σας ταιριάζουν!

Γλουτοί- Ψωμάκια: 3 απλες ασκήσεις έτσι ώστε τα τζιν να σας ταιριάζουν!

Γλουτοί- Ψωμάκια: 3 απλες ασκήσεις έτσι ώστε τα τζιν να σας ταιριάζουν!

Είναι μια σύντομη και εύκολη προπόνηση που μπορεί να γίνει στο σαλόνι και ναι: σφίγγει τους γλουτούς σας. Επιπλέον, ο εκπαιδευτής μας δίνει τα “κλειδιά” για να κάνουμε τις ασκήσεις μας αποτελεσματικές και να δούμε αποτελέσματα.

 Μια εκπαίδευση σε μόλις 3 ασκήσεις για την περιοχή που δεν συνεπάγεται δυσκολία και που μπορεί να γίνει στο σαλόνι σας. Φυσικά, θέλαμε να βεβαιωθούμε με μερικές ερωτήσεις, έτσι ώστε αφού το κάνουμε, να το κάνουμε καλά.

Πριν κάνετε την άσκηση …

Για να είναι επιτυχημένες οι ασκήσεις, συνιστάται να προθερμαίνετε σωστά εκ των προτέρων για να ενεργοποιήσετε τους μυς καλά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος αποτελεσματικής εργασίας.

Θέλω αποτελέσματα σε δύο εβδομάδες, πόσο καιρό χρειάζεται;

«Ανάλογα με την αθλητική εμπειρία του ατόμου, μπορείτε να δείτε αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αρκεί να έχετε το σωστό ερέθισμα και να εργαστείτε καλά. Αλλά δεν συνιστάται να εργάζεστε με τον ίδιο μυ περισσότερο από 2 ή 3 φορές την εβδομάδα, για να εγγυηθείτε την ανάπαυσή του » , λέει ο εκπαιδευτής.

Μια φιλική υπενθύμιση .

Το να κάνετε λάθος τις ασκήσεις σας δεν θα σας κάνει καλό για την προπόνηση σας στους γλουτούς. Μεταξύ των πιο συνηθισμένων λαθών κατά την πραγματοποίησή τους είναι η μείωση (δεν είναι απαραίτητο να φτάσετε στο έδαφος, αλλά τουλάχιστον να κάνετε κάμψη ισχίου και γόνατος 90 μοιρών). Βγάζοντας τις φτέρνες από το έδαφος (αυτό υποδηλώνει ότι αλλάζουμε το βάρος και δεν πηγαίνουμε στους γλουτούς, οπότε δεν λειτουργούν καλά), φέρνοντας τα πόδια κοντά  ή πολύ μακριά, βάζοντας τα γόνατα λάθος ή αν κλίνουμε προς τα εμπρός, κάνουμε λάθος την άσκηση.

Θυμηθείτε να προσπαθείτε πάντα να βάλετε όλο το βάρος στον γλουτό και να διατηρήσετε μια σταθερή απόσταση μεταξύ των γονατων. Το σημαντικό δεν είναι πόσα κάνετε, αλλά η καλή τεχνική.

 

Την κάθε άσκηση την κάνουμε για 30 δευτερόλεπτα και ανάμεσα από τις ασκήσεις μπορείτε να κάνετε 5 δευτερόλπετα διάλειμμα.