Δείτε πως πρέπει να κοιμάστε για να μην αποκτήσετε ρυτίδες (video)

Δείτε πως πρέπει να κοιμάστε για να μην αποκτήσετε ρυτίδες (video)

Ο σωστός ύπνος είναι το παν αν θέλετε να δείχνετε και να είστε φρέσκια και δροσερή κάθε πρωί.

Η JLo αποκάλυψε πως είναι το μεγάλο μυστικό της ομορφιάς της και προτείνει να κοιμάστε τουλάχιστον 8-9 ώρες την ημέρα αν θέλετε η επιδερμίδα σας να λάμπει και να μην ταλαιπωρείστε από μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια. Ξεκινάμε όλες από σήμερα κιόλας γιατί την εμπιστευόμαστε την Jennifer Lopez και την θαυμάζουμε.

Οι ειδικοί άλλωστε συμφωνούν μαζί της ενώ τονίζουν και κάτι ακόμη: Πρέπει να προσέχετε τη στάση του ύπνου σας ώστε να μην αποκτήσετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Κι όμως συμβαίνει αυτό και δεν το θέλετε. Η σωστή στάση είναι εκείνη που θα σας σώσει κι εμείς σήμερα σας έχουμε ένα video όπου θα μάθετε τα πάντα.

Και για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, ένα έχουμε να σας πούμε: Αν κοιμάστε μπρούμυτα πρέπει να το σταματήσετε από σήμερα κιόλας. Η πίεση που ασκείται στο πρόσωπο δημιουργεί πρηξίματα και ρυτίδες. Το ίδιο ισχύει και για το πλάι.

Αυτό σημαίνει πως η μόνη στάση που επιτρέπεται αν θέλετε να μην ταλαιπωρείτε την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ανάσκελα.

Δείτε με προσοχή σας παρακαλούμε το παρακάτω video και μην χάνετε άλλο χρόνο… Ακολουθήστε πιστά τις συμβουλές.