Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 12-18 Απριλίου 2021

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 12-18 Απριλίου 2021

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 12-18 Απριλίου 2021
Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν με τους πλανήτες αυτήν την εβδομάδα, οπότε βεβαιωθείτε ότι μένετε στα δάχτυλα των ποδιών σας – ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις. Όλα ξεκινούν τη Δευτέρα όταν ο αστεροειδής Juno γυρίζει οπισθοδρόμηση στον Τοξότη . Ο Juno κυβερνά το γάμο και τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις, οπότε περιμένετε πολλή παρορμητική, φευγαλέα συμπεριφορά και ζήλια.

Ευτυχώς, οι σχέσεις αρχίζουν να σταθεροποιούνται όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο την Τετάρτη. Ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς κυβερνά τον Ταύρο , καθιστώντας τον ένα υπέροχο σπίτι. Για τις επόμενες εβδομάδες, το ρομαντισμό και οι οικονομικές αναζητήσεις θα γεμίσουν με ασφάλεια, ευτυχία και επιείκεια.

Η εβδομάδα τελειώνει με πολλή πλανητική κίνηση το Σάββατο, όταν ο Ερμής (πλανήτης επικοινωνίας) στον Κριό κάνει ένα εξάγωνο και στον Δία (πλανήτης τύχης) στον Υδροχόο και στον Άρη (πλανήτης πάθους) στους Δίδυμους . Αυτό μας ωθεί να γίνουμε ψυχικά γρήγοροι και κοινωνικοί. Ωστόσο, ο Ερμής τετραγωνίζει επίσης τον Πλούτωνα (πλανήτης εξουσίας) την ίδια μέρα, κάνοντάς σας λίγο απρόσεκτους με τα λόγια σας. Μην μετατρέψετε την ψυχική σας ευκρίνεια σε όπλο.

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του ζώδιο σας
εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Απρίλιος

Κριός
Η Αφροδίτη θα αφήσει τον Κριό για τον Ταύρο αυτήν την εβδομάδα, μεταβαίνοντας στον τομέα των χρημάτων και της αξίας σας. Εξασκηθείτε στην αυτοεξυπηρέτηση χωρίς να ξοδέψετε όλα τα χρήματα στον κόσμο.  Ίσως να είστε λίγο υπερβολικά ομιλητικοί σήμερα.

Ταύρος
Η Αφροδίτη μπαίνει στο πρόγραμμά σας αυτήν την εβδομάδα, που σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη αγάπη για τον εαυτό σας και από τους άλλους τις επόμενες δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Mercury και ο Πλούτωνας κάνουν ένα τετράγωνο και προκαλούν τη θετική σας νοοτροπία. Προσπαθήστε να μείνετε ενήμεροι για τις χαμένες ευκαιρίες.

Δίδυμοι
Ω, Δίδυμοι. Ήρθε η ώρα να έχετε λίγο «χρόνο;» Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο την Τετάρτη, η οποία αναδεικνύει τη σφαίρα της ιδιωτικής ζωής σας Περάστε λίγο χρόνο μόνοι. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα νιώσετε ξανά σαν τον κοινωνικό σας εαυτό.

Καρκίνος
Ο Juno γυρίζει με οπισθοδρόμηση στη ρουτίνα σας, Καρκίνοι … που μπορεί επίσης να θέσει ζητήματα γύρω από κακές «ρουτίνες» που συμβαίνουν στη σχέση σας καθημερινά. Ενδέχεται να χρειαστούν συνομιλίες εδώ. Αλλά ευτυχώς, η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο την Τετάρτη στον τομέα «αξίας» σας. Έτσι, δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παραμεριστεί σε  συναντήσεις.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 12-18 Απριλίου 2021 igynaika.gr

Λέων
Το να είσαι Λέων σας ενθαρρύνει να βοηθήσετε τους άλλους να μοιραστούν το δικό τους φωτεινό φως. Χάρη στο sextile του ήλιου-Άρη, θα αισθάνεστε πολύ πιο διατεθειμένοι να βοηθήσετε τους άλλους. Η Αφροδίτη στον Ταύρο μετακινείται στη ζώνη σχέσης σας, όπου θα αισθάνεστε και εσείς ότι τείνουν για να είστε μαζί .

Παρθένος
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο στη φιλοσοφική σας ζώνη. Θα μπορούσε να τείνετε τις προσπάθειές σας να επεκταθούν σε νέους τομείς της ζωής σας. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μπορεί να είστε λίγο προσκολλημένοι … χάρη σεMercury-Pluto στη ζώνη σχέσης σας. Χαλαρώστε, Παρθένοι .

ΖΥΓΟΣ
Ζητήματα σχέσης είναι πάνω σας, Ζυγοί . Το αγαπημένο σας, το ξέρουμε. Όμως, ο Juno αναχωρεί και θέτει ζητήματα γύρω από ζήλια και επικοινωνία. Μιλήστε για το κομμάτι σας και δώστε στον άλλον χρόνο να μιλήσει επίσης. Ευτυχώς, η Τετάρτη θα ήταν μια καλή μέρα για να το εξομαλύνετε.

Σκορπιός
Θα θελήσετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας αυτήν την εβδομάδα, Σκορπιοί . Όλα χάρη στο σέξυ Mars-sun που συμβαίνει στον τομέα ανάπτυξης και αλλαγής. Και μάντεψε τι? Η Venus μεταφέρεται στον τομέα των συνεργασιών σας αυτήν την Τετάρτη, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να μεγαλώσετε και να αλλάξετε με την αγάπη σας.

Τοξότης
Ο Juno στρέφεται προς τα πίσω στο σημάδι σας – απελευθερώνοντας ένα σωρό ατυχίες αλλά και συνεργασία. Απλά προσπαθήστε να το πάρετε καθώς έρχεται. Ευτυχώς, η Αφροδίτη κινείται στον τομέα ρουτίνας σας … έτσι θα ενθαρρύνει τη σταθερότητα και τις υγιείς συνήθειες.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον Ταύρο πρόκειται να περάσει από τη ζώνη αναψυχής σας για τις επόμενες εβδομάδες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι! Ωστόσο, Sun-Pluto δημιουργούν ένταση στο σπίτι. Να είστε συμπονετικοί με τους άλλους, Αιγόκεροι .

Υδροχόος
Η Αφροδίτη μετακινείται στην εγχώρια ζώνη σας, Υδροχόος. Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε λίγο ανοιξιάτικο καθαρισμό! Ξεκινήστε μέσα στο σπίτι σας για να ανακαλύψετε ξανά τη ζωή σας. Την Πέμπτη, η σύνδεση Sun-Jupiter δημιουργεί μερικές τυχερές περιπτώσεις για εσάς. Εκμεταλλεύομαι ναι!

Ιχθύες
Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας γίνεται όλο και πιο εύκολη, Ιχθύες , και όλα χάρη στην Αφροδίτη που εισήλθε στον Ταύρο. Απλώς προσέξτε την ένταση που αναμένεται να προκύψει το σαββατοκύριακο, καθώς ήλιος-Πλούτωνας κόβουν την αξία σας.