Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 3 – 9 Μαΐου 2021

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 3 - 9 Μαΐου 2021

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 3 – 9 Μαΐου 2021

Ο Μάιος ξεκινά με μια ομιλητική νότα όταν ο Ερμής (πλανήτης επικοινωνίας) μπαίνει στους Δίδυμους τη Δευτέρα, κάνοντας ακόμη και τον πιο εσωστρεφή να πιάσει κουβέντα. Ο Ερμής είναι στο σπίτι του στους Δίδυμους, κάνοντάς μας περίεργους, ευέλικτους και επιπλέον με φλερτ (στο μάτι !). Ετοιμαστείτε γιατί ο Ερμής θα είναι στο σπίτι των Δίδυμων για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα μας κρατά πανέτοιμους στα πόδια μας.-Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 3 – 9 Μαΐου 2021

Όταν η αναταραχή της ενέργειας των Δίδυμων γίνεται πάρα πολλή μεγάλη, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο γειωμένα όταν η Αφροδίτη (πλανήτης αγάπης) στον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα (πλανήτης μεταμόρφωσης) στον Αιγόκερω την Πέμπτη, φέρνοντας σταθερότητα κατά τη διάρκεια απροσδόκητων αναταραχών.

Η εβδομάδα τελειώνει με μια πολύ ερωτική νότα όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον ενεργητικό Δίδυμος το Σάββατο. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες το σύνθημα θα είναι «η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής» καθώς γινόμαστε άνετα, περίεργοι και προσαρμόσιμοι όσον αφορά την αγάπη και τα χρήματα. Ενώ αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα κατάσταση ή να μάθετε κάτι καινούργιο, δεν είναι πάντως η κατάλληλη στιγμή να δεσμευτείτε για κάτι. Θα αισθανεστε πολύ άστατοι.

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του ζώδιο σας

Κριός
Καλα ΝΕΑ! Ο πλανήτης της επικοινωνίας εισέρχεται στη ζώνη επικοινωνίας σας, Κριοί . Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τις προσπάθειές σας εμφανείς στην εργασία ή στο σπίτι. Όταν η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας κάνουν ένα τρίγωνο, μπορεί να δείτε μια προσφορά.

Ταύρος
Κρατήστε το μυαλό σας για τα χρήματά σας. Αυτήν την εβδομάδα, ο πλανήτης επικοινωνίας κινείται στον τομέα της αξίας σας – οπότε βρίσκετε τρόπους για να κερδίσετε γρήγορα κέρδη με μετρητά. Αλλά το σαββατοκύριακο, μπορεί να προκύψει άγχος για τα χρήματα, καθώς η Αφροδίτη κινείται σε ένα οικείο μέρος σας.

Δίδυμοι
Είναι η ώρα σας να λάμψετε. Όλοι οι πλανήτες φαίνεται να μαζεύονται , κάνοντάς σας να αισθάνεστε ενδυναμωμένοι, έξυπνοι και με αυτοπεποίθηση. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη κάνει ένα τρίγωνο στον Πλούτωνα, για να ξεπεράσετε μια προηγούμενη ρομαντική βολή.

Καρκίνος
Το να είστε καρκίνος σημαίνει ότι δεν είστε φυσικά το πρώτο άτομο που μιλάει. Και να λέτε ευχαριστώ για αυτό, αφού ο Ερμής μπαίνει στον Δίδυμο στη ζώνη απορρήτου σας. Τα μυστικά θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν (ή να κοινοποιηθούν σε λάθος στιγμή), οπότε είναι καλύτερα έτσι. Κράτα το στόμα σου κλειστό!

Λέων

Η ζώνη φιλίας σας φωτίζεται με την Αφροδίτη να κινείται στους Δίδυμους. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για κοινωνικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, Λέων . Η Αφροδίτη κάνει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα αργότερα μέσα στην εβδομάδα – και η προσοχή σας στη δουλειά.

Παρθένος
Ο Ερμής μετακινείται στη ζώνη της καριέρας σας, δίνοντάς σας μεγάλη σημασία στον κόσμο της δικτύωσης – ειδικά επειδή ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης πλανήτης της Παρθένου ! Χρησιμοποιήστε το αυτή τη φορά για να ανεβείτε στην κοινωνική σκάλα και να προχωρήσετε στις τάξεις.

ΖΥΓΟΣ
Ο πλανήτης επικοινωνίας σας ενθαρρύνει να αναριχηθείτε και να μάθετε κάτι νέο . Αυτή είναι μια στιγμή για βαθιά βουτιά σε αυτή τη δίψα για γνώση. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενδέχεται να προκύψουν οικονομικές πιέσεις – αλλά η οικογένειά σας είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Σκορπιός
Ο Ερμής μετακινείται στη ζώνη οικειότητας. Λοιπόν, τί γίνεται όταν μιλάμε για τα συναισθήματά σας; Αυτή είναι η ώρα, Σκορπιέ . Δεν είστε κάποιος συνηθισμένος στο να αποκαλύψετε τι συμβαίνει στην καρδιά σας. Αλλά αυτή η διέλευση το καθιστά τόσο εύκολο που δύσκολα θα το σκέφτεστε.

Τοξότης
Ο Ερμής κάνει τις σχέσεις σας πιο πικρές, Τοξότη . Λοιπόν, φλερτάρετε, γελάστε και συζητήστε. Εκτός αυτού, η αυτοεκτίμησή σας είναι σίγουρο ότι θα περάσει την οροφή το σαββατοκύριακο, όταν η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας κάνουν ένα τρίγωνο στον τομέα της παραγωγικότητάς σας.

Αιγόκερως
Η ενέργεια των Δίδυμων αιωρείται πάνω από τις ρουτίνες και τις ρομαντικές σας ζώνες αυτήν την εβδομάδα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Περάστε το πρώτο μισό της εβδομάδας αντιμετωπίζοντας οτιδήποτε έρχεται στο δρόμο σας μέσω απλής επικοινωνίας. Περάστε το τελευταίο μισό σε μια υπέροχη μέρα με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος
Ο υδράργυρος μετακινείται στη ζώνη ευχαρίστησής σας – η οποία προκαλεί φλερτ-ατμούς. Ήρθε η ώρα να θερμάνετε τα πράγματα με σέξι κείμενα ή “βρώμικες” συζητήσεις στην κρεβατοκάμαρα. Στη συνέχεια, όταν η Αφροδίτη μετακινείται στους Δίδυμους, θα νιώσετε όλοι ρομαντικοί. Πάρτε ένα ρίσκο στην αγάπη, Υδροχόε .

Ιχθύες
Η οικογένεια θα είναι μεγάλη πτυχή αυτή την εβδομάδα, Ιχθύ . Αλλά η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας κάνουν ένα τρίγωνο που σε παρασύρει να κάνεις παρέα με φίλους. Μιλήστε για το τι συμβαίνει στο σπίτι, μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσουν. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μείνετε σπίτι. Θα απολαύσετε τον χρόνο σας.