Ζώδια-Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 24-30 Μαΐου 2021

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 8 ~14 Νοεμβρίου ! Από τη Μάρι Γιόβα

Ζώδια-Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 24-30 Μαΐου 2021

Άναψε τα ηρεμιστικά σου κεριά τώρα γιατί βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση αυτή την εβδομάδα. Όλα ξεκινούν όταν η σεληνιακή έκλειψη βρίσκεται στον φλογερό Τοξότη την Τετάρτη. Ενώ αυτή είναι μια ισχυρή ενέργεια, μην ξεκινήσετε κάτι νέο σήμερα. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε την ενέργεια για να χαλαρώσετε πριν από την επερχόμενη οπισθοδρόμηση του Ερμή .

Η Αφροδίτη (πλανήτης αγάπης) στους Δίδυμους και ο Ποσειδώνας (πλανήτης ψευδαίσθησης) στους Ιχθείς την Πέμπτη, δημιουργούν κάποια ένταση και σύγχυση στις σχέσεις μας. Ετοιμαστείτε για δύσκολες στιγμές για όλους.

Το Σάββατο, ο  Ερμής (πλανήτης επικοινωνίας) μπαίνει στο δεύτερο οπισθοδρομικό του έτος, δημιουργώντας σημαντικές διακοπές της επικοινωνίας. Ο Ερμής βρίσκεται στον Δίδυμο, ένα από τα ζώδια που κυβερνά, καθιστώντας το εξαιρετικά απογοητευτικό. Μπορούμε να περιμένουμε παραπληροφόρηση, μικτά σήματα και πολλά κουτσομπολιά για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ευτυχώς, υπάρχει μια ασημένια επένδυση όταν ο οπισθοδρόμος Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη το Σάββατο, βοηθώντας μας να επιβραδύνουμε προτού πούμε κάτι που πραγματικά θα μετανιώσουμε. Θυμηθείτε, όλοι, αν δεν έχετε τίποτα ωραίο να πείτε… φερμουάρ!

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του ζώδιο σας

Κριός    

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας προκαλούν σύγχυση καθώς παλεύεις να αναγνωρίσεις πώς νιώθεις για κάτι (ή για κάποιον). Αυτό θα μπορούσε να διαρκέσει ως το σαββατοκύριακο καθώς ο οπισθοδρομικός Ερμής θα προκαλέσει ρήξεις στην επικοινωνία. Απλά σκεφτείτε πριν μιλήσετε,  Κριοί .

Ταύρος

Η σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει στη ζώνη οικειότητας σας, τον Ταύρο . Τι σημαίνει αυτό? Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να κόψετε τους δεσμούς με κάποιον που δεν εξυπηρετεί το υψηλότερο καλό σας. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της έκλειψης προς όφελός σας και εκτοπίστε ό, τι δεν λειτουργεί.

Δίδυμοι

Η ζώνη σχέσης σας επισημαίνεται, Δίδυμοι. Να είστε προσεκτικοί όταν αναφέρεστε σε προβλήματα. Ο σύντροφός σας μπορεί να μην βλέπει τα πράγματα με τον τρόπο που κάνετε εσείς – ειδικά με τον Ερμή να στρέφεται προς τα πίσω στο ζώδιό σας. Μείνετε μέσα το σαββατοκύριακο.

Ζώδια-Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 24-30 Μαΐου 2021

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε την αναβολή,  Καρκίνοι . Εάν αποφεύγετε μια εργασία ή ένα ζήτημα, δεν είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε; Όταν η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας συγκρούονται μεταξύ τους, ενδέχεται να προκύψουν μυστικά. Και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων.

 

Λέων      

Ίσως να είστε επιρρεπείς να λέτε κάτι που θα σας επιστρέψει αργότερα,  Λέωντες . Αυτό, συν το γεγονός ότι η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας μπορεί να κάνουν τις σχέσεις σας λίγο ασταθείς είναι όλα πράγματα που θα μπορούσαν να αφήσουν τα λόγια σας να βελτιωθούν από εσάς.

Παρθένος   

Μείνετε σπίτι αυτήν την εβδομάδα,  Παρθένοι . Η έκλειψη παρουσιάζει όλα τα είδη δράματος! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν μιλάμε για οικογένεια. Η αγάπη και η καριέρα σας θα μπορούσαν επίσης να χτυπήσουν κόκκινο όταν εμφανιστεί η σύνοδος Αφροδίτη – Ποσειδώνα στη σχεσιακή σας ζώνη.

 

ΖΥΓΟΣ    

Προσέξτε,  Ζυγοί . Η σεληνιακή έκλειψη χτυπά άμεσα τη ζώνη επικοινωνίας σας… ενώ ο Ερμής πρόκειται να γυρίσει σε οπισθοδρόμηση. Ενημερωθείτε τώρα πριν συμβεί αυτό. Μόλις φτάσει το σαββατοκύριακο, δεν θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην επικοινωνία των αναγκών σας.

Ζώδια-Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 24-30 Μαΐου 2021

Σκορπιός            

Η σεληνιακή έκλειψη αναδεικνύει τον τομέα της αξίας σας. Έχετε αρκετή αυτοεκτίμηση,  Σκορπιοί ; Φέρνεις αρκετά στο τραπέζι; Θα μπορούσε να είναι λίγο βαρύ για εσάς εξαιτίας αυτού του θέματος. Ο Ερμής γυρίζει οπισθοδρόμηση στη ζώνη οικειότητας σας – οπότε «η διάθεση» στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να “αναισθητοποιηθεί” για λίγο.

Τοξότης      

Μην ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εβδομάδα. Περισσότερο από αυτό, αφήστε την τελειότητα και σε ό,τι σχετίζεται με τον σύντροφό σας, Τοξότη. Ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη κάνουν τα πράγματα θολά σε αυτήν την περιοχή. Και θέλετε να προχωρήσετε, πριν ο  Ερμής μετατραπεί σε οπισθοδρόμηση.

Αιγόκερως        

Κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ αυτήν την εβδομάδα,  Αιγόκεροι . Η έκλειψη κάνει τα πράγματα  άγρια . Η σύνοδος Ποσειδώνα-Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα δεν βοηθά πολύ, καθώς θα μπορούσαν να συμβούν σύγχυση και παρεξηγήσεις. Και αυτό  προτού ο ερμής μετατραπεί σε οπισθοδρόμηση στον τομέα ρουτίνας σας!

Ζώδια-Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 24-30 Μαΐου 2021

Υδροχόος         

Η σεληνιακή έκλειψη χτυπά τη ζώνη φιλίας σας,  Υδροχόοι . Κάτι σας παραχωρείται επιτέλους! Αλλά η σύνοδος Αφροδίτη-Ποσειδώνα θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμένα συναισθήματα και ζητήματα αυτοεκτίμησης. Ο οπισθοδρομικός Ερμής χτυπά τη ζώνη ευχαρίστησής σας. Επομένως, μικτές ενδείξεις ή ζητήματα για συναισθήματα ενδέχεται να εμφανιστούν τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Ιχθύες  

Ως  Ιχθείς , είστε συνηθισμένοι στη σύγχυση της ενέργειας του Ποσειδώνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα είστε εντάξει όταν προκύπτουν οικογενειακά προβλήματα λόγω της συνόδου Ποσειδώνα-Αφροδίτης. Περισσότερο οικογενειακό δράμα χτυπά όμως, όταν ο Ερμής μετατρέπεται σε οπισθοδρομική ζώνη στο σπίτι σας.