Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Κυριακή 24/10

Ζώδια καιΤαρώ για σήμερα Παρασκευή 12/11

Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Κυριακή 24/10

ΚΡΙΟΣ ( Η ΔΥΝΑΜΗ)

Θα αρχίσετε και πάλι να στέκεστε στα πόδια σας τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Σημαντική θα είναι η υποστήριξη που θα έχετε από ένα άτομο, το οποίο πιστεύει πολύ σε εσάς. Αισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία για μία συμφιλίωση με τον/την σύντροφό σας ή και μίας επανασύνδεσης. Για πολλούς από εσάς λύνονται τα αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ ( Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ)

Η εργασία σας κινείται σε καλά επίπεδα, γιατί εσείς θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Το οικονομικά σας όμως θα συνεχίσουν να σας προβληματίζουν. Αισθηματικά, είστε αρκετά εσωστρεφείς αυτή την περίοδο, είτε γιατί επικρατεί ένα παγερό κλίμα στην σχέση σας, είτε γιατί βιώνετε μία περίοδο μοναξιάς. Θα έχετε όμως την ευκαιρία να ξεπεράσετε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ ( Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ)


Ξαφνικά γεγονότα θα σας προκαλέσουν έκπληξη και σας θα ωθήσουν σε όμορφες αλλαγές. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τον παράγοντα τύχη. Οικονομικά ευνοείστε, μέσα από έκτακτα έσοδα ή δώρα. Η αισθηματική σας ζωή, αλλάζει τα πλάνα που κάνατε μέχρι σήμερα! Ο έρωτας χτυπά ξανά την πόρτας σας, απ’ εκεί που δεν το περιμένατε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ( Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)

Αυτή η περίοδος προσφέρεται για την διεκπεραίωση νομικών και γραφειοκρατικών υποθέσεων, οι οποίες θα κριθούν υπέρ σας, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, αναγνωρίζετε τα λάθη του παρελθόντος και τώρα είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε και να τα διορθώσετε . Διατηρείστε στην ζωή σας μόνο ότι έχει αξία.

ΛΕΩΝ ( Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ)

Στάσιμη σε γεγονότα θα είναι αυτή η εποχή, γι’ αυτό θα νιώσετε μπερδεμένοι  γιατί υπάρχει μία καθυστέρηση σε όλα όσα επιθυμείτε. Προσοχή στα λάθη. Οικονομικά σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τα ρίσκα. Αισθηματικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις, γιατί σύντομα θα αντιληφθείτε ότι κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως εσείς τα πιστεύετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ( Ο ΘΑΝΑΤΟΣ)

Επαγγελματικά κάποιες συνεργασίες θα λήξουν ή θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες εργασίας. Οικονομικά θα δυσκολευτείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αισθηματικά, απογοήτευση θα πάρετε από την πλοκή ή και από την λήξη μίας σχέσης. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ ( Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ)

Αυτό που θα πρέπει τώρα να αποφύγετε να λέτε σε όλα «ναι» προκειμένου να μην απογοητεύσετε τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Παρόλα αυτά η επαφές με άτομα επιρροής θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε επαγγελματικά. Οικονομικά θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, ενώ θα δεχτείτε την υποστήριξη ενός δικού σας προσώπου. Αισθηματικά, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσατε μαζί με τον/την σύντροφό σας και να προχωρήσετε σε νέες βάσεις την σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε τις προοπτικές μίας νέας γνωριμία η οποία θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ( Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ)

Ανεβαίνουν σημαντικά τα οικονομικά σας αυτή την εποχή και η καριέρα σας θα έχει ανοδική πορεία, παρόλο που θα δεχτείτε μεγάλο ανταγωνισμό. Αισθηματικά, αρκετά ασυγκράτητοι και εξουσιαστικοί θα είστε αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις κόντρες με τον/την σύντροφό σας, οι δεσμευμένοι. Μην επενδύσετε σε ένα πρόσκαιρο πάθος, οι ελεύθεροι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ( Ο ΠΥΡΓΟΣ )


Όλα αλλάζουν ξαφνικά γύρω σας και θα έρθετε πιο κοντά στην αλήθεια που σε κάποιες περιπτώσεις θα σας απογοήτευση. Παρόλα αυτά οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και θα σας φέρουν την ουσιαστική απελευθέρωση από την στασιμότητα. Οικονομικά προφυλάξτε ότι σας ανήκει, αποφεύγοντας τα ρίσκα. Αισθηματικά, και σ’ αυτόν τον τομέα θα έχετε να αντιμετωπίσετε, αποκαλύψεις , τα μπερδέματα , αλλά και το παρασκήνιο που θα βγει στην επιφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ( ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ)

Σας δίνονται οι ευκαιρίες εκείνες για να κάνετε σημαντικές επαφές, γνωριμίες, αλλά και συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν στην διευθέτηση οικονομικών και επαγγελματικών σας υποθέσεων ή εκκρεμοτήτων. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με τον/την σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να αναζωπυρώσετε την σχέση σας. Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι, σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε μία σχέση που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ( ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ)

Διαθέτετε έμπνευση και κέφι για εργασία. Τα οικονομικά σας όμως είναι πιεσμένα γιατί οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας αυτό το διάστημα είναι περισσότερες. Αισθηματικά, θα διασκεδάσετε περισσότερο με το ταίρι σας, οι δεσμευμένοι ενώ οι ελεύθεροι  θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ ( ΤΟ ΑΡΜΑ)

Θα κάνετε τα βήματα εκείνα που θα σας οδηγήσουν στη επαγγελματική σας εξέλιξη και θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε γι’ αυτό. Οικονομικά θα μπορέσετε με περισσότερη άνεση να αντεπεξέλθετε τις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά, η αισθηματική σας ζωή τώρα σταθεροποιείται και πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση για δέσμευση.