Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 11/11

Ζώδια καιΤαρώ για σήμερα Παρασκευή 12/11

Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 11/11

 Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 11/11

ΚΡΙΟΣ (Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ)

Η κάρτα, καθαυτού, συνδέεται με δυσκολίες. Όμως, μπορεί να συμβάλλει σε μακροπρόθεσμα οφέλη, θυμίζοντάς σας, μέσα από ενδοσκόπηση, την κρυμμένη υπόσταση του πραγματικού σας εαυτού.

ΤΑΥΡΟΣ (Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ)

Όλα γύρω σας φαίνονται ασταθή και θα δυσκολευτείτε να δείτε καθαρά τι συμβαίνει. Ο ψυχισμός και το πνευματικό μέρος του χαρακτήρα σας, ίσως επηρεαστούν αρνητικά. Μην παραιτείστε, όμως.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)

Οι καταστάσεις είναι αρμονικές γύρω σας, και έχετε την τάση να φέρεστε δίκαια προς όλους. Μπορεί να δυσκολευτείτε ωστόσο στον αισθηματικό τομέα καθώς η δουλειά σας τρώει πολύ χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο ΜΑΓΟΣ)

Είναι ανάγκη, ίσως επιτακτική να θέσετε όρια και να πάρετε αποφάσεις για καταστάσεις που εκκρεμούν. Εκμεταλλευθείτε την περίσταση για να εστιάσετε εκεί που σας κατευθύνει το ένστικτο και η καρδιά σας.

ΛΕΩΝ (Ο ΤΡΕΛΟΣ)

Θα δυσκολευτείτε να σκεφτείτε και να δράσετε ψύχραιμα και μια τάση απαισιοδοξίας θα σας παρασύρει σε δυσάρεστες κατευθύνσεις. Η αυτοπεποίθησή σας μειώνεται σημαντικά και απογοητεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ)

Απρόοπτα γεγονότα θα σας προκαλέσουν άγχος. Νιώθετε κουρασμένοι ψυχικά από τις ίντριγκες και τις μικρότητες τρίτων. Να δείξετε ψυχραιμία, προσαρμοστικότητα, και αυτοέλεγχο.

ΖΥΓΟΣ (Η ΚΡΙΣΗ)

Αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν σας μέσω επανασύνδεσής σας με αυτό. Επανέρχονται συναισθήματα και προσδοκίες από παλιά. Μπορείτε να αναμένετε και επανασύνδεση με άτομα από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η ΣΕΛΗΝΗ)

Αν μέχρι τώρα, ασταθείς καταστάσεις, άβολες σχέσεις και συναισθήματα σας προβλημάτιζαν, ήρθε η ώρα, να ξεπεράσετε ό,τι σας προκαλούσε ανασφάλεια. Βρίσκετε τη δύναμη να μαζέψετε τα συναισθήματά σας και να προχωρήσετε δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο ΚΟΣΜΟΣ)

Θα ξεπεράσετε προβλήματα και περιορισμούς και θα κατακτήσετε την ευτυχία. Οι εξελίξεις πηγαίνουν όπως τις θέλετε και νιώθετε ικανοποιημένοι. Ωστόσο, κάποιες επιθυμίες σας πρέπει να πάνε λίγο, πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ)

Να έχετε καλές σχέσεις με άτομα με ισχυρές ηγετικές ικανότητες ώστε να επηρεάζεστε θετικά από αυτά. Το θάρρος, η αποφασιστικότητά σας, θα φέρουν καλά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ)

Δείχνετε μια ιδιαίτερη προτίμηση στο να υπηρετείτε τους συνανθρώπους σας, δείχνοντας τον αλτρουισμό σας, συχνά, και με πράξεις αυτοθυσίας. Αυτό θα έχει πολύ θετικές συνέπειες για σας και τους αγαπημένους σας.

ΙΧΘΥΕΣ (ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ)

Περίοδος σημαντικών αποφάσεων. Θα έρθετε αντιμέτωποι με ερωτικά θέματα, των οποίων η λύση τους, θα σας προσδώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ένας γάμος πρόκειται να συμβεί.