Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Σάββατο 23/10

Ζώδια καιΤαρώ για σήμερα Παρασκευή 12/11

Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Σάββατο 23/10

ΚΡΙΟΣ ( ΤΟ ΑΡΜΑ)

Η καριέρα σας βρίσκεται σε καλό σημείο και θα λάβετε την αναγνώριση που περιμένατε εδώ και καιρό. Στα οικονομικά, σας έρχονται χρήματα στα χέρια σας που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μία βαθιά ανάσα. Αισθηματικά, μία αισθηματική εξέλιξη που περιμένατε καιρό, έρχεται τώρα για να σας δώσει χαρά ικανοποίηση και το αίσθημα της κατάκτησης!

ΤΑΥΡΟΣ ( Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)

Ζυγίζετε τα θετικά και τα αρνητικά μία επαγγελματικής σας κατάστασης και θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μία τάξη τις υποθέσεις σας. Στα οικονομικά σας, οι προσπάθειες σας θα αρχίσουν να πιάνουν τόπο. Αισθηματικά, θα αρχίσετε να μπαίνετε στη θέση του/της συντρόφου σας και να μετανιώνετε για κάποιες δικές σας συμπεριφορές, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε συμπεριφορά. Οι ελεύθεροι κατανοείτε τώρα τι θέλετε για να είστε ευτυχισμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ ( Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ)


Σας δίνονται οι ευκαιρίες να ανασυγκροτηθείτε και να κάνετε ένα συμμάζεμα στα οικονομικά σας κυρίως τα οποία απ’ ότι φαίνεται σας έχουν πιέσει αρκετά. Με καλό προγραμματισμός θα τα καταφέρετε. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να απομακρυνθείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Οι ελεύθεροι θα κάνετε βήματα για να ξεπεράσετε μία παλιά σας ιστορία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ( Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ)

Αρκετά γεγονότα και σημαντικές γνωριμίες θα συμβάλουν σε αλλαγές που θα σας ανανεώσουν. Ένα οικονομικό κέρδος θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Αισθηματικά, το σκηνικό της αισθηματικής σας ζωής αλλάζει και θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Μία νέα γνωριμία ίσως να εξελιχθεί σε ένα δυνατό έρωτα!

ΛΕΩΝ ( Η ΔΥΝΑΜΗ)

Με αρκετή δουλειά και περισσότερη επιμονή, αλλά και υπομονή θα καταφέρετε να δρομολογήσετε τη δουλειά σας, εκεί ακριβώς που θέλετε. Τα οικονομικά σας προβλήματα θα αρχίσουν σταδιακά να υποχωρούν. Αισθηματικά, μπαίνοντας στη θέση του/της συντρόφου σας θα κατανοήσετε και κάποια δικά σας λάθη για να τα διορθώσετε, με αποτέλεσμα η σχέση σας να μπει σε μία σταθερή βάση. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε πλέον πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, εξαιτίας μία πολύ ενδιαφέρουσας γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ( Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ)

Αποφύγετε τα ρίσκα, δείξτε προσοχή στις υπογραφές συμφωνητικών και μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο. Θυμηθείτε πως η στασιμότητα είναι προσωρινή κι εσείς θα πρέπει να είστε εκλεκτικοί στις επιλογές που αφορούν χρήμα και εργασία. Αισθηματικά, κάποια λόγια που θα ακούσετε δεν θα είναι και τόσο αληθινά, γι’ αυτό κρατήστε τις επιφυλάξεις σας και θυμηθείτε ότι αυτή η περίοδος δεν είναι ιδανική για να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί δεν βλέπετε καθαρά κάποια θέματα που είτε αυτό αφορούν την σχέση σας, είτε μία νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ ( Ο ΘΑΝΑΤΟΣ)

Θα χρειαστεί να αλλάξετε τη στάση και την τακτική σας στα επαγγελματικά σας. Κάποιες συνεργασίες θα λάβουν τέλος. Στα οικονομικά σας, αν και στριμωγμένοι θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Αισθηματικά, μία σχέση σας ολοκληρώνει τον κύκλο της και σε εσάς αυτό που μένει είναι να το συνειδητοποιήσετε και να πάτε παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ( Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ)

Μετά από συνεχόμενες δυσκολίες αισθάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, κάνοντας πράγματα που σας γεμίζουν. Θα λειτουργήσετε πιο συγκρατημένα συναισθηματικά, από φόβο μην απογοητευτείτε.  Στα αισθηματικά σας, διατηρείτε κάποιες επιφυλάξεις για το μέλλον μίας σχέσης ή μίας γνωριμίας . Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει καθαρά τις εξελίξεις και ανοιχτείτε λίγο περισσότερο συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ( Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ)

Τώρα σας προσφέρονται οι ευκαιρίες εκείνες ώστε να αποκτήσετε κάτι που θέλετε πολύ τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Νέα δημιουργικά πλάνα θα σας κάνουν πιο εφευρετικούς και δραστήριους. Αισθηματικά, σε κλίμα ζεστασιάς και συντροφικότητάς θα είναι αυτή η περίοδος με την σχέση σας να είναι αρκετά δεμένη και θερμή! Οι ελεύθεροι θα εντυπωσιαστείτε από την είσοδο ενός νέου προσώπου στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ( Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ)

Σας δίνεται η δυνατότητα να κατακτήσετε την επαγγελματική σας καταξίωση. Ένα σημαντικό σας επαγγελματικό επίτευγμά θα συντελέσει και στην οικονομική σας άνοδο. Αισθηματικά, η επιβλητική σας συμπεριφορά και ο εγωισμός σας θα σταθούν εμπόδια στη σχέση σας, γι’ αυτό χαλαρώστε. Οι ελεύθεροι θα έχετε έναν/μία επίμονο θαυμαστή/ θαυμάστρια, που θα σας αναπτερώσει το ηθικό σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ( Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ)

Οι προσπάθειες που κάνατε μέχρι τώρα θα αποδώσουν καρπούς, με αποτέλεσμα να έχετε σταθεροποίηση στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση του γάμου ή της επισημοποίησης της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα συναντήσετε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, που θα αλλάξει την μέχρι τώρα αισθηματική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ ( ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ)

 Νέα επαγγελματικά σχέδια, σας τονώνουν το δημιουργικό σας πνεύμα. Θα μπορέσετε να διακριθείτε στην εργασία σας, ενώ θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις σπατάλες. Αισθηματικά, να περιμένετε κάποιες ερωτικές εξελίξεις που σας τονώνουν τη λίμπιντο. Το πάθος είναι κυρίαρχο, αλλά προσέξτε γιατί συχνά σας οδηγεί στην υπερβολή και στην ανασφάλεια.