Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 17/11

Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 19/11

Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 17/11

 

ΚΡΙΟΣ (Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ)

Αφοσιώνεστε και υποτάσσεστε στο καθήκον σας και αυτό σας κάνει ξεχωριστούς στο περιβάλλον σας. Ίσως σήμερα, αποφασίσετε ότι θέλετε να μείνετε λίγο πίσω, απ’ τη δράση για να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 17/11

ΤΑΥΡΟΣ (Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)

Ό,τι ήταν σε εκκρεμότητα διευθετείται. Ό,τι ήταν σε αταξία, τακτοποιείται. Η ισορροπία επανέρχεται και μαζί της φέρνει και τον συμπαντικό νόμο, πάνω στον οποίο θα βασίσετε τη δράση σας από δω και στο εξής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ)

Μετά από αρκετές δοκιμασίες στα ερωτικά σας, επιτέλους ήρθε η ώρα να κάνετε την επιλογή σας. Νιώθοντας την ανάγκη να συντροφευτείτε επιλέγετε το δρόμο της καρδιάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η ΙΣΧΥΣ)

Ζωτικότητα και καλή υγεία. Τα προβλήματα που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν, αποτελούν πλέον ιστορία. Στο δρόμο προς την ολοκλήρωση, καθυποτάσσετε τα πάθη σας και με το πνεύμα ελεύθερο, τώρα, μπορείτε να «πετάξετε».

ΛΕΩΝ (Ο ΘΑΝΑΤΟΣ)

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Ό,τι κι αν είναι αυτό που αντιμετωπίζετε, θα πρέπει να αποφασίσετε να δώσετε ένα οριστικό τέλος. Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Πατήστε στις στάχτες του παρελθόντος και ξαναδημιουργήστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ)

Χρειάζεται μετριοπάθεια. Σύνεση και σοφή αντιμετώπιση των καταστάσεων αν θέλετε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι βιασύνες και ο παρορμητισμός, θα φέρουν μόνο αποτυχίες.

ΖΥΓΟΣ (Η ΚΡΙΣΗ)

Μια κατάσταση, ή ένα σχέδιό σας, που βρισκόταν στο τσακ για να αποτύχει, ξαφνικά, αλλάζει πορεία και οδεύει προς την επιτυχία. Νέος ενθουσιασμός σας κατακλύζει, αγαλλίαση και απελευθέρωση από το άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η ΣΕΛΗΝΗ)

Φαντάζεστε άσχημα πράγματα εκεί που δεν πρέπει. Τα φαινόμενα σας εξαπατούν διαρκώς και μπερδεύεστε. Σήμερα, κινδυνεύετε να παραπλανηθείτε, αλλά και να παραπλανήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο ΜΑΓΟΣ)

Όπου βλέπετε ότι δεν προχωρά η κατάσταση, επεμβαίνετε και με τη δημιουργικότητά σας, φτιάχνετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο ΗΛΙΟΣ)

Αποκαλύπτονται πολλές αλήθειες για σας, αλλά και για τους άλλους κι αυτό είναι ένα απελευθερωτικό – λυτρωτικό γεγονός για την περαιτέρω πορεία σας. Φήμη, δόξα, διασημότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο ΚΟΣΜΟΣ)

Βρίσκεστε ακριβώς εκεί όπου έπρεπε. Ένα ταξίδι ζωής ολοκληρώνεται και οι ανταμοιβές είναι πολύ «γερές». Αντιλαμβάνεστε ότι τώρα, μπορείτε να αφεθείτε στην εύνοια της τύχης και στην ευτυχία που αυτή προσφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ (Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ)

Η κυριαρχία του νου, πάνω στα συναισθήματα, είναι η λύση για τα προβλήματά σας. Αν κάθε πρόβλημά σας το παίρνετε «πατριωτικά», ποτέ δεν θα αισθανθείτε ευτυχισμένοι.