Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 3/11

Ζώδια καιΤαρώ για σήμερα Παρασκευή 12/11

Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 3/11

ΚΡΙΟΣ (Ο ΚΟΣΜΟΣ)

Μετά από σοβαρές προσπάθειες, καταφέρνετε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλατε. Η ικανοποίηση, η δικαίωση για τον αγώνα σας, και η επιτυχία, είναι εδώ για να πορευθούν μαζί σας, από δω και στο εξής.

ΤΑΥΡΟΣ (Ο ΗΛΙΟΣ)

Χωρίς έπαρση, με πλήρη συναίσθηση του τι κάνετε και τι λέτε, θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο γύρω σας. Η κατάσταση τώρα ηρεμεί και μπορείτε να δείτε πιο καθαρά το μέλλον σας, όπως το έχετε ονειρευτεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ (ΤΟ ΑΣΤΡΟ)

Είστε αρκετά δεκτικοί σε υλικά αγαθά, και αυτά έρχονται εύκολα σε σας. Σίγουρα τα βήματά σας, σας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην επιτυχία. Ένας έρωτας, έρχεται να φωτίσει τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ)

Απρόοπτα γεγονότα θα σας προκαλέσουν άγχος, γιατί δυσκολεύεστε να τα διαχειριστείτε. Σήμερα θα έχετε να κάνετε με ίντριγκες και μικρότητες τρίτων, κάτι που ψυχολογικά, θα σας κουράσει αφάνταστα.

Ζώδια:Οι αστρολογικές προβλέψεις του Νοεμβρίου από τη Μάρι Γιόβα.

ΛΕΩΝ (Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)

Δύσκολος ο ερωτικό τομέας, καθώς δεν εκφράζετε τα συναισθήματά σας, στο σύντροφό σας. Και ενώ εκείνος/η αναρωτιέται γιατί, εσείς φοβάστε ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο και κρατάτε αποστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ)

Ξαναβλέποντας ψύχραιμα ένα πρόβλημά που σας απασχολεί εδώ και καιρό, θα βγάλετε συμπεράσματα που ποτέ άλλοτε δεν σας είχαν περάσει απ’ το μυαλό. Ως εκ τούτου, οι λύσεις έρχονται γρήγορα και εύκολα.

ΖΥΓΟΣ (ΤΟ ΑΡΜΑ)

Συγχυσμένοι από τις αρνητικές καταστάσεις που σας περιβάλλουν, δυσκολεύεστε να προχωρήσετε μπροστά και απογοητεύεστε. Δεν πρέπει όμως. Κάποιες καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας, δεν πρέπει να σας πτοούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ)

Μάθετε να ακούτε τους συνομιλητές σας, για να τους καταλάβετε και όχι για να τους δώσετε απαντήσεις. Αν ακούτε επί της ουσίας θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση σε θέματα που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ)

Το σημαντικό, όπως θα διαπιστώσετε σήμερα, είναι να φέρεστε με ψυχραιμία και όπως προστάζει η καρδιά σας. Θα συνδεθείτε συναισθηματικά και σαρκικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά και θα γοητεύσετε με την προσωπικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο ΘΑΝΑΤΟΣ)

Ψάχνετε να βρείτε διεξόδους στα αδιέξοδά σας. Νιώθετε παγιδευμένοι και θέλετε απεγνωσμένα να ξεφύγετε, όμως η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο εγκλωβιστική. Η λύση θα έρθει όμως, αν αφήσετε τα πάντα πίσω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ)

Πνευματική και συναισθηματική διαύγεια χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας. Καθαρές και αγνές σκέψεις, δημιουργούν σχέδια, που έχουν μεγάλες πιθανότητες να υλοποιηθούν. Νέες ελπίδες, αλλά και νέοι ορίζοντες.

ΙΧΘΥΕΣ (Η ΚΡΙΣΗ)

Εξακολουθείτε να επιμένετε σε ανθρώπους με τους οποίους η όποια συναισθηματική σύνδεσή σας, έχει τελειώσει οριστικά. Θα δεχθείτε ένα χτύπημα της μοίρας, που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Ζώδια:Οι αστρολογικές προβλέψεις του Νοεμβρίου από τη Μάρι Γιόβα.