Ζώδια: Πώς μεταμορφώνει την πραγματικότητα των 12 ζωδίων ο νέος κύκλος της Σελήνης;

Ζώδια: Πώς μεταμορφώνει την πραγματικότητα των 12 ζωδίων ο νέος κύκλος της Σελήνης;

Ζώδια: Πώς μεταμορφώνει την πραγματικότητα των 12 ζωδίων ο νέος κύκλος της Σελήνης;

Ο κύκλος του φεγγαριού αναγεννά αξίες και δυναμώνει την λαχτάρα για ζωή και απόλαυση απλών αλλά δυνατών στιγμών.
Η Νέα Σελήνη του Μαΐου στην 21ο μοίρα του Ταύρου από τις 11 ως τις 25 σταθεροποιεί στόχους και αναγεννά συναισθήματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το igynaika.gr σας πηγαίνει παντού!

Μάρι Γιόβα είναι  Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία  και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui   με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Είναι στους 10 Έλληνες  που έχουν πάρει  το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.
 Πιστεύει στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.Η αγάπη της για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστιγκτο μια εσωτερική της ανάγκη και  τις οικογενειακές της ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά της.Παράλληλα σπούδασε  κοινωνικές επιστήμες  και εξειδικεύτηκε στην συμβουλευτική ψυχολογία.Από το 2014  έχει  προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες  στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog της.
Μάρι Γιόβα Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui-FB  Μάρι Γιόβα instagram  Mari _Yiova τηλ. 6932081799 www.marigiova.gr

Ζώδια: Πώς μεταμορφώνει την πραγματικότητα των 12 ζωδίων ο νέος κύκλος της Σελήνης;

Κριός  Αισθάνεστε αποδοχή και ασφάλεια.

Το ξέρω και το ξέρετε, πως από την μια μέρα στην άλλη δεν φτιάχνουν όλα, αλλά τουλάχιστον η Νέα Σελήνη στον τομέα που τονίζει την ασφάλεια σας, συναισθηματική και οικονομική ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και σας δίνει τον αέρα της σιγουριάς! Τα κεκτημένα σας αποδίδουν καρπούς και οι σχέσεις σας σταθεροποιούνται.

Οι επαγγελματικοί σας στόχοι μπορούν να αποδώσουν καρπούς σε βάθος χρόνου! Αξίζει να επενδύσετε σε ανθρώπους αλλά και στην δουλειά σας!

Ταύρος Χρόνια πολλά και νέος κύκλος ζωής ξεκινάει για σας.

Ποιος στην χάρη σας! Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο με έντονη επιρροή δεκαπέντε ημερών είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο πλευρό σας.
Τώρα έχετε ένα δώρο από το σύμπαν για να λύσετε προβλήματα, να χτίσετε γέφυρες, να πείσετε και να σταθεροποιήσετε σημαντικές σχέσεις ή και οικονομικές πηγές.

Δίδυμοι  Ακολουθήστε την διαίσθησή σας και κρατήστε ό,τι σας κάνει να χαμογελάτε!

Η Νέα Σελήνη σε έναν μυστικό χώρο για το δικό σας ζώδιο, προετοιμάζει αυτά που είναι να έρθουν στην ζωή σας.
Βαθιά ή μυστικά συναισθήματα, κάποιος από το παρελθόν που ακόμα γεμίζει την σκέψη σας, ένα όνειρο, ένα ταλέντο που ακόμα δεν τολμάτε να φανερώσετε, είναι ακόμα στο μυαλό σας και σίγουρα δεν είναι μόνο στην φαντασία σας, υπάρχει ακόμα κι όταν δεν φαίνεται.

Καρκίνος Σημαντικοί φίλοι σας βοηθούν να πετύχετε στόχους.

Ανήκετε στα ζώδια που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν αλλά τώρα μπορούν να γιατρέψουν τις πληγές τους. Η Νέα Σελήνη σε φιλικό για σας ζώδιο, σας βοηθάει μέσα από φίλους, ομάδες συλλόγους να βρείτε υποστηρικτές και πολλούς θαυμαστές.

Κυνηγήστε τις επιθυμίες σας και βάλτε στόχους! Μια νέα δραστηριότητα ή χόμπι μπορεί να σας ευνοήσει πολύ.

Λέων  Η επαγγελματική σας φήμη δυναμώνει, αξιοποιήστε τα ταλέντα σας.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι λίγο κόντρα με τα δικά σας αιτήματα αλλά σίγουρα επαγγελματικά και κοινωνικά ανεβάζει την γοητεία και το γόητρό σας.

Πείτε ναι σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ομορφύνετε τον χώρο της δουλειάς σας και αν προσέξετε θα δείτε ότι κάποιος γοητεύετε από την λάμψη σας.

Παρθένος  Μια νέα αρχή σας περιμένει , τολμήστε!

Ανήκετε στους ευνοημένους του φεγγαριού! Κερδίζετε μέσα από νομικές υποθέσεις, σεμινάρια και σπουδές, ξένους και εξωτερικό. Τολμήστε να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που είναι μακριά σας και ταξιδέψτε.

Οι στόχοι σας, ακόμα κι αν φαντάζουν μακρινοί, μπορούν τώρα να έρθουν πιο κοντά σας.

Ζυγός  Οι επιθυμίες δυναμώνουν και σας δίνουν νέα ενέργεια.

Η Νέα Σελήνη στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, σας δίνει δύναμη, ασφάλεια και γοητεία. Μια πολύ βαθιά σχέση, σας γεμίζει με συναίσθημα και πάθος, αρκεί να μην μπλεχτείτε στα δίχτυα της έντασης και της ζήλειας. Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινο!

Οικονομικά που αφορούν και άλλους μπορούν να αποδώσουν ή έστω να βρουν θετικές διεξόδους και επωφελείς λύσεις.

Σκορπιός  Ο έρωτας και η πίστη στους άλλους είναι οι ρίζες σας. Φροντίστε τις.

Το πάθος είναι ο δικός σας τρόπος να αγαπάτε και να αισθάνεστε τη ζωή… Τώρα ήρθε ο χρόνος να πιστέψετε, να εμπιστευτείτε και να χτίσετε μια δυνατή σχέση ή και μια ισχυρή συνεργασία πάνω σε ακλόνητες βάσεις. Εμπιστευτείτε την ζωή και την αγάπη , πιστέψτε στον εαυτό σας και κρατήστε τα όνειρά σας . Μπορείτε να τα ζήσετε…

Τοξότης  Στα απλά κρύβεται η αληθινή απόλαυση της ζωής.

Η Νέα Σελήνη δείχνει έναν νέο αέρα σε απλές καθημερινές στιγμές ή συνήθειες , μάλλον δείχνει μια τάση να περάσετε καλά και να ομορφύνετε τον χώρο της δουλειάς σας αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Πολλές εργασιακές σχέσεις μπορούν τώρα να αποδώσουν καρπούς ή να βελτιωθούν. Προσέξτε την διατροφή σας, γιατί θα έχετε την τάση να ενδώσετε σε γαστριμαργικές απολαύσεις. Μπορείτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, αν το προσπαθήσετε.

Αιγόκερως  Δημιουργία, ομορφιά και έρωτας ομορφαίνουν τη ζωή σας.

Τυχεροί!!! Επιτέλους η Νέα Σελήνη γλυκαίνει και ομορφαίνει την ζωή σας. Δημιουργία, τέχνη, επιχειρήσεις και έρωτες σας κλείνουν το μάτι και σας κάνουν να χαμογελάτε. Διασκεδάστε, γοητεύστε, δημιουργήστε και θα κερδίσετε πολλά περισσότερα. Τίποτα δεν σας χαρίστηκε αλλά τώρα μπορείτε να πάρετε μια ανάσα αισιοδοξίας. Η τύχη σας χαμογελά.

Υδροχόος  Νέες συνθήκες στο σπίτι ή στην επαγγελματική σας στέγη.

Η αλήθεια είναι ότι η Νέα Σελήνη, δεν ακολουθεί την ανεξαρτησία του ζωδίου σας και λίγο σας πιέζει, ίσως περισσότερο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, να απαιτούν οι δικοί σας πιο πολλά από ότι εσείς μπορείτε. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να ομορφύνετε το σπίτι σας ή να αλλάξετε στέγη, να γιορτάσετε με τους δικούς σας και να τους δείξετε πως είστε εδώ για αυτούς!

Ιχθύες  Επικοινωνήστε, συζητήστε και ανοιχτείτε στους γύρω σας.

Η Νέα Σελήνη σας χαμογελά μέσα από διαδρομές, μικρά ταξίδια, συζητήσεις και μηνύματα. Επικοινωνήστε, ταξιδέψτε και προβάλετε τις επιχειρηματικές σας ικανότητες.
Συγγενείς, γείτονες και άτομα του περιβάλλοντος σας θα είναι κοντά σας, αρκεί να τους προσεγγίσετε. Η διαφήμιση και τα μέσα επικοινωνίας είναι τα όπλα σας.