Ζώδια :Τα ιδανικά Χρώματα για την κάθε ημέρα της εβδομάδας

Ζώδια :Τα ιδανικά Χρώματα για την κάθε ημέρα της εβδομάδας

Συντονιζόμαστε με την θετική ενέργεια των χρωμάτων!!

Πώς θα ήταν η ζωή μας αν δεν υπήρχαν τα χρώματα, αν ξυπνούσαμε μια μέρα και όλα ήταν ασπρόμαυρα σαν μια παλιά τηλεόραση ; Κι όμως κάθε μέρα που ξυπνάμε, αντικρίζουμε από το παράθυρό μας το φως και χιλιάδες διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις.

Η ενέργεια αλλάζει ανάλογα με την συχνότητα του κάθε χρώματος. Στον γάμο φοράμε λευκά που συμβολίζουν την ευτυχία, μια φωτεινή νέα αρχή. Όταν θέλουμε να προβληθούμε και να εντυπωσιάσουμε επιλέγουμε να φορέσουμε κόκκινο και όταν έχουμε πιο σοβαρή ή μελαγχολική διάθεση διαλέγουμε σκούρα χρώματα.

Τα χρώματα συνθέτουν τα συναισθήματα, την διάθεση αλλά και  την ψυχολογία μας και διεγείρουν ανάλογες αντιδράσεις όχι μόνο σε μας τους ίδιους αλλά και στους γύρω μας.

Πόσοι  γνωρίζουμε όμως, ότι η κάθε μέρα της εβδομάδας έχει το δικό της χρώμα;

Οι 7 πλανήτες από την αρχαιότητα αντιστοιχούν στις επτά μέρες της βδομάδας και έχουν τα δικά τους ξεχωριστά χρώματα, που εκφράζουν καλύτερα την ενέργεια του πλανήτη αλλά και της μέρας που αυτός κυβερνά!

Είναι σημαντικό λοιπόν, να μαγνητίσουμε την θετική ενέργεια φορώντας ρούχα ή αξεσουάρ, ακόμα και κοσμήματα που εκφράζουν τον πλανήτη της κάθε μέρας, ανάλογα με το τι θέλουμε να πετύχουμε επαγγελματικά ή προσωπικά!!!

Μπορούμε επίσης να βρούμε την δική μας μέρα γέννησης και ν’ ανακαλύψουμε τα δικά μας ξεχωριστά χρώματα τύχης, αγάπης και αφθονίας.

Ζώδια :Τα ιδανικά Χρώματα για την κάθε ημέρα της εβδομάδας: 

Μάρι Γιόβα είναι  Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία  και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui   με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Είναι στους 10 Έλληνες  που έχουν πάρει  το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.
Πιστεύει στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.Η αγάπη της για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστιγκτο μια εσωτερική της ανάγκη και  τις οικογενειακές της ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά της.Παράλληλα σπούδασε  κοινωνικές επιστήμες  και εξειδικεύτηκε στην συμβουλευτική ψυχολογία.Από το 2014  έχει  προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες  στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog της.

Μάρι Γιόβα Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui (FB  Μάρι Γιόβα instagram  Mari _Yiova )τηλ. 6932081799 www.marigiova.gr

Ζώδια :Τα ιδανικά Χρώματα για την κάθε ημέρα της εβδομάδας: 

Δευτέρα, η μέρα της Σελήνης, των συναισθημάτων και του Καρκίνου.

Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και τους άλλους, απελευθερώστε τα συναισθήματά σας. Η Σελήνη είναι η ψυχή και  η ευαισθησία.

Τυχερά χρώματα   ασημί, ιριδίζοντα λευκά και κρεμ, ανοιχτό γκρι αρζάν.

Κοσμήματα από ασήμι και με μαργαριτάρια ή  Σεληνόλιθο, έλκουν την τύχη και δυναμώνουν την διαίσθηση και την θηλυκότητα.

Η Δευτέρα είναι μια μέρα που χρωματίζεται έντονα από τα συναισθήματα, την διαίσθηση, το ένστιγκτο, τις αναμνήσεις. Όπως και το φεγγάρι που την κυβερνά αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη, διάθεση και συναισθήματα με έντονη κυκλοθυμία και ρευστότητα. Έτσι η ευαισθησία μπορεί να οδηγήσει σε παράπονα ή και γκρίνια.

Ευνοούνται  ιδιαίτερα οι ασχολίες και τα επαγγέλματα που αφορούν το γυναικείο κοινό, την έμπνευση και την φαντασία, την ενσυναίσθηση, την γονιμότητα, την μητρότητα, την ενασχόληση με την γη και την κηπουρική, την διαίσθηση, την μαντεία και τα όνειρα, τα θαλασσινά ταξίδια, τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, τις ασχολίες για το σπίτι και την οικογένεια.

Τρίτη, η μέρα του πλανήτη Άρη , της φωτιάς του πολέμου και του ερωτικού πάθους,  των Κριών και Σκορπιών.

Η ιδανική μέρα για να διεκδικήσετε, να κατακτήσετε και να γεμίσετε ενέργεια και θάρρος.  Τολμήστε!

Τυχερά χρώματα το κόκκινο και  το κοραλλί  διεγείρουν την ζωτικότητα, την ενστιγκτώδη ορμή  και την αδρεναλίνη!

Κοσμήματα με σίδηρο ή ορείχαλκο και  δεμένα με ρουμπίνι ή αιματίτη δίνουν δυναμική γιανγκ ενέργεια, αυτοεκτίμηση, νίκη  και ερωτικό πάθος.

Η Τρίτη χρωματίζεται από την έντονη ενέργεια του πλανήτη Άρη ιδανική μέρα για θέματα που απαιτούν δύναμη και θάρρος,  δράση και ταχύτητα, γρήγορη εξέλιξη, δυναμικά ξεκινήματα, διεκδίκηση των δικαιωμάτων και επιθυμιών μας, νομικές υποθέσεις, κατάκτηση στόχων, σεξουαλικότητα και πάθος! Τα λάθη μπορούν να οφείλονται σε υπερβολικό εγωισμό ή κεκτημένη ταχύτητα.

Τετάρτη, η μέρα του αεικίνητου  Ερμή, της επικοινωνίας,των Διδύμων και της Παρθένου.

Εκφραστείτε με χιούμορ, συζητήστε, ταξιδέψτε και αφεθείτε  στην ανεμελιά και το παιχνίδι του φλερτ!!

Τυχερά χρώματα της Τετάρτης το φωτεινό κίτρινο  αλλά και η πολυχρωμία- color bloching  μια και ο Έρμής ‘χρωματίζεται από τους άλλους πλανήτες που συναντά’ .

Τολμήστε να αυτοσχεδιάσετε και να πειραματιστείτε λοιπόν, με ανοιχτό γαλάζιο και λιλά, ροζ και κίτρινο κάνοντας color bloching   και το παιχνίδι της μόδας με τα πουά .

Προτιμήστε ανάλαφρα, αέρινα  υφάσματα που θα σας διευκολύνουν στην κίνηση, σημαντικό  στοιχείο  της μέρας και φορέστε ένα δαχτυλίδι με κεχριμπάρι ή αχάτη για θετική ενέργεια.

Ταξιδάκια , συζητήσεις, συμφωνίες , συμβόλαια, αγορά αυτοκινητού και κινητού , φλερτ και χιούμορ, σεμινάρια και ομιλίες είναι ιδανικές ασχολίες για κάθε Τετάρτη.

Πέμπτη, η μέρα του Δία της επιτυχίας και των μεγάλων σχεδίων! Αντιστοιχεί στα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων.

Χαμογελάστε και κατακτήστε τον κόσμο!!!

Τα ιδανικά χρώματα για την Πέμπτη είναι το μπλε-μωβ ή ίντιγκο σύμβολο μυστικισμού και βαθιάς γνώσης, το βιολετί και το πορφυρό που από την αρχαιότητα  θεωρούνταν αυτοκρατορικό χρώμα και συμβόλιζε τον πλούτο και την δύναμη. Τι πιο κατάλληλο για την μέρα του λαμπρού Δία που φέρνει τιμές και επιτυχία, ευνοώντας όσους κάνουν μεγάλα σχέδια, έχουν γνώση και αισιοδοξία..!

Το κατάλληλο κόσμημα είναι με το πολύτιμο τοπάζι ή το τυρκουάζ.

Στην Πέμπτη ταιριάζουν οι συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα,  σημαντικές προτάσεις που οδηγούν στην επιτυχία, ανανεωτικές κινήσεις, αλλαγές,  τα μεγάλα μακρινά ταξίδια, η ανώτερη γνώση, νομικές υποθέσεις , τα μεγαλεπήβολα σχέδια που έχουν όραμα, οι σπουδές, ο διαλογισμός, η επικοινωνία σε έναν ευρύ κύκλο ανθρώπων, η αισιοδοξία και η πίστη σε έναν καλύτερο κόσμο!

Παρασκευή, η μέρα της Αφροδίτης, του έρωτα, της τέχνης και της ομορφιάς! Εκφράζει τα ζώδια του Ταύρου και του Ζυγού.

Αφεθείτε στις απολαύσεις της ζωής, ερωτευτείτε , γοητεύστε χαρείτε, δημιουργείστε!

Τυχερά χρώματα για την Παρασκευή όλες οι παστέλ αποχρώσεις του ροζ των κοχυλιών, του θαλασσί και του ανοιχτού πράσινου των λουλουδιών, βεραμάν, φυστικί, μέντας.

Ιδανικό κόσμημα χάλκινο με ροζ χαλαζία ή ροδονίτη  και πολύτιμο πετράδι το σμαράγδι . Στην αρχαιότητα οι γυναίκες φορούσαν κοράλλι στα μαλλιά τους , για να σαγηνεύουν τους άντρες.

Τέλος ένα μεταξωτό μαντήλι , σαν μια νότα πολυτέλειας.

Η Παρασκευή δεν είναι τυχαία η πιο όμορφη μέρα της βδομάδας, ο πλανήτης της η Αφροδίτη υπόσχεται απολαύσεις και σαγηνεύει τους απλούς θνητούς. Ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβού, αρραβώνες, νέες γνωριμίες, φροντίδα ομορφιάς και αισθητικής, μόδα και αγορά ρούχων, κοσμημάτων και καλλυντικών. Ευνοούνται επίσης  οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τα εγκαίνια, οι  γιορτές και  η διασκέδαση.

Σάββατο, η μέρα του Κρόνου και των σοβαρών αποφάσεων. Εκφράζει τον Αιγόκερω και τον Υδροχόο.

Ξεκαθαρίστε τι αξίζει για σας. Ανταλλάξτε όρκους αφοσίωσης, δεσμευτείτε σε μακροχρόνια σχέδια.

Τα χρώματα του Σαββάτου πιο αυστηρά και σκούρα.

Το μαύρο, το ανθρακί, σκούρο γκρι και καφέ αλλά και οι γκριζοπράσινες αποχρώσεις. Επίσης το χρώμα του πάγου ταιριάζει με το πνεύμα του Κρόνου.

Κόσμημα λιτό και με μαύρη τουρμαλίνη προστατεύει την ενέργεια όποιου το φοράει.

Το Σάββατο είναι μια μέρα που χρειάζεται οργάνωση, σχέδιο και σταθερότητα. Η λήψη αποφάσεων γίνεται μόνο μέσα από την εμπειρία και μπορεί να διαρκέσει, γιατί στηρίζεται στην λογική και στην αξία του ατόμου. Καταξίωση και επιτυχία μέσα από προσπάθεια που διαρκεί.

Κυριακή , η μέρα του Ήλιου μέρα γιορτής, χαράς και ζωντάνιας!! Εκφράζει το γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα.

Εκφραστείτε, ανακαλύψτε το δικό σας φωτεινό μονοπάτι και γιορτάστε την μοναδικότητά σας!

Η πιο όμορφη μέρα της βδομάδας ανήκει στον λαμπρό Ήλιο και τα χρώματα που μας κάνουν να ακτινοβολούμε είναι όλες οι αποχρώσεις του Ήλιου από την ανατολή ως την δύση, χρυσαφένιες αποχρώσεις, κίτρινο και πορτοκαλί  δίνουν ζωντάνια, ενέργεια , ζεστασιά , γενναιοδωρία, αυτοέκφραση και χαρούμενη διάθεση.

Ιδανικό κόσμημα με χρυσό και πολύτιμο λίθο το χρυσό αυτοκρατορικό τοπάζι φέρνει την λάμψη του Ήλιου στην ζωή όποιου το φοράει και του χαρίζει προστασία, καταξίωση και δόξα!