Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

19-30 Απρίλη. Ποια ζώδια θα ζήσουν μια απρόσμενη ευκαιρία ή έναν ξαφνικό έρωτα και ποια θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τις σχέσεις τους και θ’ απελευθερωθούν; Οι τελευταίες 12 μέρες του Απρίλη είναι μέρες ριζικών  αλλαγών, εκπλήξεων, ανατροπών, προσωπικών και συλλογικών επαναστάσεων. Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Όλα αρχίζουν με την δυναμική σύνοδο Ήλιου και Ερμή το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού. Μια όψη που μπορεί να δώσει μια σημαντική συμφωνία ή και την αρχή ενός μεγάλου ελπιδοφόρου σχεδίου για όλη την ανθρωπότητα, τον αθλητισμό, την ανακάλυψη του διαστήματος και μεγάλων επιστημονικών επιτευγμάτων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το igynaika.gr σας πηγαίνει παντού!

Μάρι Γιόβα είναι  Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία  και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui   με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Είναι στους 10 Έλληνες  που έχουν πάρει  το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.

 Πιστεύει στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.Η αγάπη της για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστιγκτο μια εσωτερική της ανάγκη και  τις οικογενειακές της ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά της.Παράλληλα σπούδασε  κοινωνικές επιστήμες  και εξειδικεύτηκε στην συμβουλευτική ψυχολογία.Από το 2014  έχει  προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες  στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog της. Μάρι Γιόβα Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui-FB  Μάρι Γιόβα instagram  Mari _Yiova τηλ. 6932081799 www.marigiova.gr

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Ο Ήλιος εκπροσωπεί σημαντικούς πολιτικούς άντρες ή και τον Θεσμό της βασιλείας επομένως και τα πρόσωπα που τον εκφράζουν μαζί με τον Ερμή ευνοεί μια σημαντική είδηση  για τους θεσμούς.

Η Βρετανία, όπως πρόσφατα έχω πει, ανήκει στο ζώδιο του Κριού και σίγουρα αυτή η όψη, το πρωινό της Δευτέρας, θα είναι η αφετηρία για  έναν σημαντικό άντρα της βασιλικής οικογένειας. Ο Harry θα κάνει την έκπληξη, θα συζητήσει και θα μπει σε μια νέα διαδικασία επανασύνδεσης με τον αδελφό και την πατρική του οικογένεια, με την καθοριστική συμβολή της βασίλισσας Ελισάβετ, που στο πρόσωπό του ‘βλέπει΄’ με έναν ανεξήγητο καρμικό τρόπο, την ζωή και την προσωπικότητα του Φιλίππου. Η αφετηρία ξεκινάει τώρα αλλά ακόμα περισσότερες ευκαιρίες θα δοθούν τον Μάιο και το καλοκαίρι, για  νέο σημαντικό ρόλο του πρίγκηπα Harry στην βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας.

Ο Άρης στις 23 Απριλίου αφήνει τα μεταβλητά ζώδια- Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες να ηρεμήσουν και μπαίνει ορμητικά στην κρίσιμη 1ο μοίρα του Καρκίνου.

Από τη νέα του θέση, θα επηρεάσει τους παρορμητικούς  Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου Δεκαημέρου, τονίζοντας θέματα που ζητάνε λύση και πράξεις. Τις ημέρες γύρω από την 23η Απρίλη να είστε πιο προσεχτικοί και να έχετε και εναλλακτικό πλάνο ή έκτακτο σχέδιο δράσης.

Στις  27 Απριλίου ο σκοτεινός Πλούτωνας επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην 26ο και 27ο μοίρα του Αιγόκερου, επηρεάζοντας την ζωή των παρορμητικών ζωδίων του 3ου δεκαημέρου αλλά και το δικό του ζώδιο τον Σκορπιό.

Ο Πλούτωνας κυβερνάει το DNA και μάλιστα τα γεγονότα της μοίρας που δεν ορίζονται, όπως και τις επιδημίες αλλά και σκοτεινά μυστικά, το παρασκήνιο, τον υπόκοσμο και την διαπλοκή. Όμως με επίκεντρο τις 19 ως τις 26 Απριλίου -και φυσικά αυτό μπορεί να δημοσιοποιηθεί και λίγες μέρες αργότερα- η όψη Δία και Πλούτωνα οδηγεί σε μια σημαντική επιστημονική ανακάλυψη στην ανακάλυψη του διαστήματος αλλά και την σύγχρονη έρευνα και Ιατρική που θα αποδειχτεί σωτήρια και θα οδηγήσει και σε νέες νομικές και πολιτικές αποφάσεις.

Η ημέρα -και φυσικά οι ημέρες κοντά στις 27- που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του συγχρονίζεται με την γεμάτη ένταση Πανσέληνο στον Σκορπιό.

Σε πείσμα των καιρών, μετά από την έξαρση όλων των δυσκολιών που υπάρχουν παγκόσμια πολεμικές έστίες, πανδημία, οικονομική κρίση, δύσκολη ψυχολογία των λαών σταδιακά μετά τις 29 Απριλίου θα υποχωρήσουν οι εντάσεις και οι μοιραίες δυσκολίες, κάθε μέρα που θα έρχεται θα αποδυναμώνει τα σκοτάδια και θα φέρνει ελπίδα και φως.

Κριοί που έχουν γενέθλια 14-17 Απριλίου, οι Καρκίνοι 16-19 Ιουλίου, οι Ζυγοί 18-20 και οι Αιγόκεροι 15-17 Ιανουαρίου – θα ξαναδούν με δύσκολο τρόπο, τι θα μείνει και τι θα φύγει. Όσοι έχουν τον Ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες θα βιώσουν μια ριζική αλλαγή που ξεκινάει από τον Απρίλη.

Επίσης, η μοιραία Πανσέληνος στις 27 Απριλίου ενεργοποιεί παλιά τραύματα σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί από 24 ως 4 του μήνα γενεθλίων τους.

Η γειτονική Τουρκία κάτω από την επιρροή του Σκορπιού και αυτής της μοιραίας Πανσελήνου κλονίζεται από μοιραία μυστικά και γεγονότα που θα την ανγκάσουν να οπισθοχωρήσει μετά τις 30 Απρίλη.

Οι αποκαλύψεις μυστικών και σκανδάλων θα είναι πολλές, επηρεάζεται το προσωπικό ωροσκόπιο του Ντόναλντ Τραμπ με αποκαλύψεις και ένσταση, όπως και στις αρχές Γενάρη,  η γη και το υπέδαφος θα ‘βράζει’ ενεργοποιώντας ρήγματα και ηφαίστεια, ο πλούτος του υπεδάφους , το υγρό στοιχείο , τα κοιτάσματα νέων ενεργειακών πηγών αλλά και το πετρέλαιο θα πυροδοτήσουν σοβαρές εξελίξεις και γεγονότα παγκόσμια με επίκεντρο από τις 23 ως τις 30 Απριλίου.

Οι σχέσεις, η οικονομία, οι επικοινωνίες και η Τέχνη πληγώνονται και επαναστατούν από τις 24 ως τις 29.

Σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες και κεραυνοβόλες συμμαχίες στις 23 Απριλίου αλλάζουν τα πάντα και σε προσωπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Κριός  Τα συναισθήματα θα είναι έντονα μαζί με την επιθυμία σας να βρείτε ασφάλεια.

Αξιοποιήστε την 19η Απριλίου Ήλιος και ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο φωτίζουν την αλήθεια – αλλά και τις μέρες ως τις 22, που ο δικός σας πλανήτης ο δυναμικός Άρης ενεργοποιεί την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα.

Από τις 20 σας απασχολούν οικονομικές υποθέσεις και αναζητάτε την αποδοχή και την ασφάλεια κάτι που ως τις 28 θα είναι ένας αγώνας και μια πρόκληση για σας τους θαρραλέους Κριούς.

Γίνεστε πιο ευαίσθητοι μετά τις 23 με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο, ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού, στέγης και οικογένειας. Αφιερώστε πολύτιμο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και ανανεώστε τον χώρο σας, για να νιώσετε καλύτερα και να προλάβετε προβλήματα.

Οι Κριοί του Μαρτίου κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην πιέζετε τους άλλους αλλά ούτε και τον εαυτό σας.

Ευνοϊκές μέρες 19, 29 και με κάποια σύνεση και η 30 Απρίλη.

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Ταύρος  Εκπλήξεις, αλλαγές και ανατροπές σε σημαντικές σχέσεις σας ξαφνιάζουν.

Αρχίζει μια νέα εποχή για σας, μια νέα γενεθλιακή χρονιά. Χρόνια σας πολλά και κυρίως φωτεινά. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη ενεργοποιούν τις επιθυμίες σας αλλά και αλλαγές. Γοητεία και πειθώ είναι τα όπλα σας αλλά κάποιες μέρες θα αποκαλυφθούν αν άξιζαν όσοι επενδύσατε.

Οι μέρες κοντά στην μοιραία Πανσέληνο, 24-28, δείχνουν τους πραγματικούς σας συμμάχους ή συντρόφους αλλά και πού πρέπει να εστιάσετε για να απελευθερωθείτε από προβλήματα ή λάθος άτομα.

Επηρεάζεστε πιο πολύ οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχετε γενέθλια στις αρχές Μαΐου. Δείτε το σαν μια ευκαιρία για αλήθεια και φως.

Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 5 Μαΐου εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και την δύναμη που έχετε για να μεταμορφωθείτε !

Μια ευκαιρία ή μια έκπληξη μπορεί να κρύβεται στις 23 Απρίλη.

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Δίδυμοι Προετοιμαστείτε για τα καλύτερα και αποφύγετε την απατηλή λάμψη των μεγάλων υποσχέσεων.

Στις 19 Απριλίου ο Ήλιος και ο Ερμής φωτίζουν φιλίες, όνειρα και σημαντικούς στόχους. Μια σημαντική γνωριμία παίζει σημαντικό ρόλο.

Προκλήσεις πυροδοτούν την ανασφάλειά σας αλλά και τα συναισθήματα που τόσο καιρό κρύβετε, από τις 21 ως τις 28 του μήνα. Στο ίδιο διάστημα φροντίστε τον εαυτό σας και θέματα υγείας και ευεξίας, όπως και τις εργασιακές σχέσεις και υποχρεώσεις σας. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεστε και να αγχώνεστε. Ουσιαστικά μεγενθύνετε τις καταστάσεις και το μόνο που χρεάζεστε είναι ξεκούραση, ηρεμία και πίστη στο αύριο.

Μετά τις 20 θα χρειαστεί να κρατήσετε μυστικά τα σχέδια και τις σκέψεις σας και να προετοιμάσετε τις δημιουργικές αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας, ιδιαίτερα οι Δίδυμοι των τελευταίων ημερών. Τα οικονομικά σας απασχολούν το ίδιο και τα έξοδα που πολλαπλασιάζονται.

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Καρκίνος Ήρθε η ώρα για να παρουσιάσετε  τους στόχους και την δράση σας.

Στις 23 ο πλανήτης της δράσης αλλά και του αγώνα, ο Άρης έρχεται στο δικό σας ζώδιο. Οι Καρκίνοι του Ιουνίου πλέον διεκδικείτε πιο δυναμικά, όλα αυτά για τα οποία αγωνιστήκατε κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε να μεγενθύνετε μια κατάσταση  23-28, που η πανσέληνος της 27ης τονίζει αντιδράσεις και συναισθήματα. Μην μπερδέψετε οικονομικά θέματα ή κάποιο μυστικό σας με φίλους και αγαπημένους.

Δημιουργείτε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και μέσα από αυτό κερδίζετε μια κερδοφόρα  συμφωνία με πιο ευνοΐκή μέρα στις 19 και έπεται συνέχεια. θα χρειαστεί, όμως, να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες.

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Λέων  Βρείτε την χρυσή τομή σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, μπορείτε!

Εσείς που εκπροσωπείτε το φως και τον πολύτιμο χρυσό, μπορείτε να λάμψετε επαγγελματικά αλλά θα πρέπει ν’ αποφύγετε τις παγίδες οικονομικών λαθών και ανθρώπους που δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Σημαντικές συμφωνίες, συμβόλαια, ταξίδια, νέες επαφές και πληροφορίες στις 19 ίσως και στις 20, για τους Λέοντες των τελευταίων ημερών  είναι το δώρο Ήλιου και Ερμή. Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου 12-22 Αυγούστου μπορείτε μέσα από τις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους να πετύχετε μια αρμονική και κερδοφόρα συνεργασία αλλά και μια βελτίωση της προσωπικής σας ζωής.

Η Πανσέληνος αλλά και μια συγκυρία πλανητικών όψεων στις  24-30 χρειάζονται σύνεση και διπλωματία σε όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως για τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί από  24 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου.

Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας , φροντίστε τους αγαπημένους και τον εαυτό σας.

Δημιουργικές μέρες  19, 29 και η 30 Απριλίου για τους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου.

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Παρθένος  Μπορείτε, να λύσετε ένα δύσκολο γρίφο και να δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα μέσα από μια συνάντηση.

Το θετικό διάστημα για τις σχέσεις σας και για να βρείτε λύσεις  ίσως και μια δεύτερη ευκαιρία ξεκίνησε από τα μέσα Απρίλη, που θα έχετε και την γοητεία αλλά και την πειθώ που χρειάζεστε. Αλλά αν παρασυρθείτε από τους λάθος συμβούλους ή συντρόφους, τότε 21- 27 θα συνειδητοποιήσετε πως οι μεγάλες υποσχέσεις πρέπει να ακολουθούνται από πράξεις.

Δώστε σημασία στον σχεδιασμό σημαντικών σας κινήσεων, όπως μια συμφωνία ή ένας νομικός αγώνας. Αν δείτε κάτω από την επιφάνεια, θα βρείτε τις λύσεις που χτίζουν μια υγιή πραγματικότητα και θα απολαύσετε στιγμές χαράς!

Δημιουργικές μέρες 19, 20, 29 και 30.

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Ζυγός  Το παιχνίδι αρχίζει!

Το δυνατό σας χαρτί είναι η επικοινωνία για όλο το διάστημα που ο Δίας θα είναι στον Υδροχόο ως τις 13 Μαΐου και ευνοεί κυρίως τους Ζυγούς του 3ου Δεκαημέρου, όμως, στις 20, 24, 25,27 και  30 είστε ευάλωτοι σε λάθος κινήσεις επηρεασμένοι από τα λάθος άτομα.

Δίνετε αγώνες για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και θα πετύχετε αν πιστέψετε στην αξία και τις ικανότητές σας.

Από τις 24 Απρίλη μια σειρά δυσαρμονικών όψεων του δικού σας πλανήτη αλλά και η επιρροή της σκοτεινής Πανσελήνου στις 27, στον τομέα της ασφάλειας οικονομικής και συναισθηματικής, επηρεάζουν την ψυχολογία ίσως και το πορτοφόλι σας.

Στις 23 ο δικός σας πλανήτης σας φέρνει μια ξαφνική ερωτική ή οικονομική έκπληξη. Ζήστε την στιγμή αλλά η διάρκεια και η αλήθεια θα φανούν στις επόμενες μέρες.

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Σκορπιός  Εσείς και οι άλλοι σε ένα παιχνίδι ισορροπίας και αλλαγών.

Οι Σκορπιοί του 3ου Δεκαημέρου- οι γεννημένοι 12 ως 21 Νοεμβρίου όχι μόνο δεν επηρεάζεστε από τα παιχνίδια των πλανητών και της δύσκολης Πανσελήνου στον Σκορπιό αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε και να χτίσετε σε σταθερές βάσεις τον δικό σας ευτυχισμένο κόσμο. Όπλα σας ο Ποσειδώνας μέσα από την φωνή της διαίσθησής σας και το ανίκητο ένστικτο επιβίωσης και μεταμόρφωσης, που  έχετε από την πρώτη σας ανάσα. Βέβαια οι επιλογές είναι στο χέρι σας.

Όσοι έχετε γεννηθεί στα τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου και 9-11, προσέξτε μια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση από τις 24 ως τις 30  ενώ έχετε προτάσεις, γοητεία και πειθώ ελλοχεύει ο κίνδυνος της λάθος επιλογής.

Η Πανσέληνος και οι μέρες γύρω από τις 27 Νοεμβρίου  δυναμώνουν αλλά και φορτίζουν έντονα συναισθήματα και σχέσεις.

Ο δικός σας Πλούτωνας από τις 27 σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά ως τις αρχές Οκτώβρη, σας κάνει να ξαναγυρνάτε στο παρελθόν για να λύσετε παλιές υποθέσεις ή  αναθεωρείτε σκέψεις, συμφωνίες και ιδέες σας.

Μια αναπάντεχη έκπληξη ή συνάντηση περιμένει πολλούς Σκορπιούς στις 23 ή 29 και 30.

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Τοξότης   Αξιοποιήστε την δύναμη και τα ταλέντα σας.

Η σύνοδος Ήλιου και Ερμή στις 19 Απρίλη σας χαρίζει λάμψη,  γοητεία, πειθώ και έντονη δημιουργικότητα.

Από τις 20 με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στον εργασιακό τομέα, δίνετε έμφαση στις εργασιακές σας σχέσεις και πρέπει να φροντίσετε την ενέργεια, την υγεία και την διατροφή σας.

Με την όψη-30 μοιρών- Δία και Πλούτωνα  θα έχετε την ευκαιρία  ν’ αλλάξετε προτεραιότητες και να αξιοποιήσετε μυστικά ταλέντα και ικανότητές σας. Μην φοβηθείτε,πιστέψτε στην αξία σας, φροντίστε την ψυχολογία σας και αποφύγετε πιεστικές καταστάσεις και γκρίνιες στον εργασιακό χώρο από τις 24 ως τις 28.

Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι 10 με 15 Δεκεμβρίου, είστε αυτοί που πρέπει να προσέξετε τα ψέματα ή μια δύσκολη οικογενειακή σχέση. Φροντίστε το σπίτι και την οικογένειά σας. Κάποιοι θα χρειαστεί να  προστατεύσετε τον επαγγελματικό σας χώρο.

Από τις 23 θα έχετε έξοδα για τακτοποίηση οικονομικών ή οικογενειακών εκκρεμοτήτων.

Έντονος ερωτισμός αλλά και ανασφάλειες.

Μέρες ευκαιριών 19, 20, 29 και 30 Απριλίου.

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Αιγόκερως  Αλλάζετε και αναθεωρείτε όνειρα, στόχους  και συμμάχους.

Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη από τον 5ο ζωδιακό σας οίκο τονίζουν προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις, επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά σχέδια και φέρνουν τα πάνω κάτω σε έρωτες και φιλίες!

Σίγουρα αυτές τις 11 μέρες δεν θα βαρεθείτε, αντίθετα η περιπέτεια μόλις ξεκίνησε.

Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 15-17 Ιανουαρίου, δηλ. η 26ο  και 27ο μοίρα του ζωδίου σας, όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες σας στην 26ο  και 27ο μοίρα,  βιώνετε ριζικές αλλαγές και αναθεωρείτε τις σχέσεις σας προσωπικές, φιλικές ακόμα και επαγγελματικές.

Ο Άρης πλανήτης της δράσης αλλά και του ανταγωνισμού επηρεάζει από τις 23 Απριλίου όσους είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο πυροδοτώντας μια πολεμική ατμόσφαιρα με τον σύντροφο ή σε μια συνεργασία σας.

Η Πανσέληνος την τελευταία βδομάδα φέρνει αλλαγές και αποκαλύπτει μυστικά στην προσωπική σας ζωή αλλά και στις παρέες ή την συλλογική δουλειά. 

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Υδροχόος Μία ευκαιρία και πολλές προκλήσεις.

Στις 19 Ήλιος και Ερμής σας δείχνουν τον δρόμο για την λύση προβλημάτων, μέσα από την επικοινωνία και την αλήθεια.

Από τις 20 Απριλίου οι μέρες κρύβουν παγίδες και απαιτήσεις σε βασικούς πυλώνες της ζωής σας την καριέρα και το σπίτι ή την οικογένεια. θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή και λεπτούς χειρισμούς – ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί από 20/1 ως 4/2-  μην κάνετε σημαντικές ενέργειες.

Στις 23 και 30 εκπλήξεις, αλλαγές και απρόσμενες ειδήσεις σας ξαφνιάζουν μαζί  με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια απρόσμενη επίσκεψη ή πρόταση για συγκατοίκηση σας δίνει μια νότα χαράς. Μην βιαστείτε αφήστε τον Απρίλη να φέρνει τις εκπλήξεις του και αποφασίστε αργότερα.

Καλύτερες μέρες για λύσεις και δημιουργία 23 και 30. 

Ζώδια:12 ημέρες του Απρίλη-Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

Ιχθύες  Η επικοινωνία απογειώνεται, αν τολμήσετε και άλλες ιδέες ή ‘διαδρομές’.

Προετοιμαστείτε για τις ευκαιρίες και την αισιοδοξία που έρχεται σύντομα.  Η επικοινωνία, οι διαδρομές, οι συναντήσεις ακόμα και οι συμφωνίες είναι και θα είναι στο επίκεντρο της δράσης σας όχι μόνο για 11 μέρες αλλά και τον επόμενο μήνα. Μέχρι τις 28 μην δώσετε αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά αλλά και μην επηρεαστείτε από ασαφείς και ρευστές συνθήκες.

Η Πανσέληνος αποκαλύπτει μυστικά αγαπημένων σας ανθρώπων και τονίζει την ευαισθησία και το συναίσθημα.

Φροντίστε πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, τα ζωάκια σας αλλά και τα μέσα επικοινωνίας ή το αυτοκίνητό σας. Οριστικές αποφάσεις και υπογραφές ευνοούνται από τις 30 Απρίλη και μετά.

Αξιοποιήστε την δημιουργικότητα και τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες χωρίς να αφήσετε τίποτα στην τύχη.

Μέρες που καλό είναι να αποφύγετε τις παγίδες και τις ψευδαισθήσεις   20, 22 και 27. 

Μέρες εκπλήξεων και επικοινωνίας  23 και 30  Απριλίου.