Η Ειρήνη Λύρη παντρεύεται τον σύντροφό της μετά τον ξυλοδαρμό της και την πτώση του από το μπαλκόνι

Από τις άγριες διαμάχες στις δικαστικές αίθουσες και τις βαριές αλληλοκατηγορίες, η 32χρονη Ελληνολιβανέζα Ειρήνη Λύρη και ο επιχειρηματίας σύντροφός της θα ενωθούν με δεσμά του γάμου.

 

Η σχέση τους είχε περάσει το τελευταίο διάστημα από 40 κύματα, με πιο πρόσφατο επεισόδιο την πτώση του 39χρονου από το μπαλκόνι του σπιτιού τους έπειτα από έναν έντονο καυγά τον περασμένο Μάρτιο.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι δυο τους άφησαν στο παρελθόν τις διενέξεις τους, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» αποφάσισαν να παντρευτούν, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την αναγγελία γάμου που έβαλαν στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» και η οποία αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας (…) και η Ειρήνη Λύρη (…) πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις το Δημαρχείον Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Πριν από περίπου έξι μήνες, η 32χρονη καλλονή είχε οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του συντρόφου της. Τότε ο ξενοδόχος είχε βρεθεί στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του πολυτελούς διαμερίσματος της Βούλας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή του!

3

1

Image result for Ειρήνη Λύρη