Η Netflix προσλαμβάνει τον Χάρι και τη Μέγκαν Μάρκλ αποκλειστικά για τη δημιουργία αποκλειστικά ντοκιμαντέρ, ταινιών και παιδικών εκπομπών

Η Netflix προσλαμβάνει τον Χάρι και τη Μέγκαν Μάρκλ αποκλειστικά για τη δημιουργία αποκλειστικά ντοκιμαντέρ, ταινιών και παιδικών εκπομπών

Η πλατφόρμα δημιουργεί ιστορία υπογράφοντας ίσως την πιο σημαντική οπτικοακουστική συμφωνία τα τελευταία χρόνια!

La primera imagen de la parejaΠολλά εικάστηκαν για τις πιθανές συνομιλίες που είχαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ με διαφορετικές οπτικοακουστικές εταιρείες από τότε που έφτασαν στο Λος Άντζελες. Και παρόλο που η Meghan Markle συνεργάστηκε πριν από λίγους μήνες με τη Disney + για να δώσει φωνή σε ένα ντοκιμαντέρ για τους ελέφαντες, επιτέλους ήταν το Netflix που έβγαλε το φίδι από την τρύπα ανακοινώνοντας ότι μόλις υπέγραψαν συμφωνία μαζί τους  για να παράγουν αποκλειστικά μια σειρά τίτλων που μπορούν να προβληθούν στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Y por fin... El compromiso oficialΑν και δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα θα λάβει το ζευγάρι για αυτήν τη νέα δουλειά, σίγουρα θα είναι αστρονομικό ποσό εάν λάβουμε υπόψη ότι αυτή η συνεργασία θα ισχύει για αρκετά χρόνια. Σε αντάλλαγμα, το Netflix θα μπορεί να καυχηθεί ότι έχει στον κατάλογό του διάφορα ντοκιμαντέρ, ταινίες και παιδικά προγράμματα που δημιουργήθηκαν από τον Χάρι και τη Μέγκαν, οι οποίοι μόλις ίδρυσαν μια εταιρεία παραγωγής για την εκτέλεση αυτού του έργου.

El primer acto oficial“Οι ζωές μας, ανεξάρτητες η μία από την άλλη και ως ζευγάρι, μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος: θάρρος, αντοχή και ανάγκη σύνδεσης”, εξηγούν οι Sussexes σε μια δήλωση σχετικά με αυτήν τη συμφωνία που δημοσιεύθηκε στους New York Times.

«Μέσα από τη δουλειά μας με διαφορετικές κοινότητες και τα περιβάλλοντά τους για να ρίξουμε φως στους ανθρώπους και τις ζωές τους σε όλο τον κόσμο, η εστίασή μας θα είναι στη δημιουργία περιεχομένου που ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα», εξηγούν για τον ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό τόνο που θα έχουν τους τίτλους που πρόκειται να κυκλοφορήσουν. “

El abrigo 'Meghan'«Ως νέοι γονείς, είναι επίσης σημαντικό για εμάς να δημιουργήσουμε εμπνευσμένο οικογενειακό πρόγραμμα, καθώς και να λέμε ισχυρές ιστορίες μέσω ενός όσο το δυνατόν αληθινού μέσου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την ομάδα του Netflix, της οποίας η άνευ προηγουμένου προσέγγιση θα μας βοηθήσει να μοιραστούμε συγκλονιστικό περιεχόμενο και να αναλάβουμε δράση », αποκαλύπτει το ζευγάρι, το οποίο προς το παρόν αποκλείει τη Markle να συνεχίσει την εργασία της ως ηθοποιός σε οποιαδήποτε από αυτές τις παραγωγές.

“Είμαστε απίστευτα περήφανοι που ο Χάρι και ο Μέγκαν Μάρκλε επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που λέμε ιστορίες μαζί τους που μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση ανθεκτικότητας και στην αύξηση της κατανόησης για το κοινό παντού”, δήλωσε ο Ted Sarandos, Co-CEO και διευθυντής περιεχομένου για το Netflix, στην ίδια δήλωση. Και δεν είναι λιγότερο: μόλις υπέγραψαν την πιο σημαντική και επιθυμητή οπτικοακουστική συμφωνία τα τελευταία χρόνια.