Θανάσης Ευθυμιάδης: Περπάτησε σε σπασμένα γυαλιά – “Από τότε που γνώρισα την Άννα δεν άγγιξα άλλη”

Θανάσης Ευθυμιάδης: Περπάτησε σε σπασμένα γυαλιά – “Από τότε που γνώρισα την Άννα δεν άγγιξα άλλη”

Θανάσης Ευθυμιάδης: Περπάτησε σε σπασμένα γυαλιά – “Από τότε που γνώρισα την Άννα δεν άγγιξα άλλη”

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, συναντήθηκε με τον Αντώνη Σρόιτερ στο ησυχαστήριό του λίγο πιο έξω από την Αθήνα για χάρη του Tik Talk. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του δίπλα στη φύση, αλλά και για το παρελθόν όπου προσπαθούσε να βρει την ευτυχία στις γυναίκες και τα πολυτελή αυτοκίνητα. Αποκάλυψε πως έχει να φάει κρέας 15 χρόνια, και δήλωσε για τη σύζυγό του “Από τη μέρα που γνώρισα την Άννα δεν ξανακούμπησα άλλη γυναίκα”.

 Ο ηθοποιός περπάτησε πάνω σε σπασμένα γυαλιά μετά από αυτοσυγκέντρωση και είσαι κάτω από 16 ετών δεν πρέπει να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο

To ξεκίνημα της καριέρας του: Εγώ ξεκίνησα το 1987. Πήγαινα στη σχολή του θεάτρου. Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Τότε που ξεκίνησα το 1993 κάναμε 2 εβδομάδες για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο τώρα θέλουν δυο μέρες. Το κομμάτι της δόξας και της χλιδής, το έζησα. Τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Ντόλτσε Βίτα, είχα ένα μεγάλο χωρισμό. Και δεν χάρηκα την επιτυχία. 8 χρόνια είχα τις μαύρες μου εξαιτίας ενός χωρισμού.

Η χλιδάτη και σπάταλη ζωή: Έβγαινα έξω πήγαινα στα μπουζούκια, γυναίκες, ζεϊμπέκικα. Δε βρήκα την ευτυχία, ούτε από τις γυναίκες ούτε από τα πολυτελή οχήματα. Είχα μόνος μου 8 μεταφορικά μέσα. Πήγαινα ταξίδια με τους φίλους μου. Έκανα σπατάλες αλλά δεν θα τα άλλαζα αν ξανάρχιζα.

Πώς γνώρισε τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς: Ήταν μοντέλο στο Μιλάνο και μόλις ήρθε στην Ελλάδα είπε εδώ θέλω να μείνω. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε  στο σήριαλ του Μανούσου Μανουσάκη “Για την Άννα”.

Δοάβασε ακόμα:

 

 

Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα.

Πώς άρχισε να αλλάζει η ζωή του: Άρχισαν να ψάχνομαι μέσα μου. Ήθελα να έχω κόρες. Ήμουν μέσα στη γέννα και στις δυο κόρες μου και έδωσα υπόσχεση ότι θα είμαι δίπλα τους και το έκανα.

Δες εδώ όσα είπε για το παρελθόν αλλά και την ασκητική ζωή του κοντά στη φύση

Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι

Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έδειξε στον Αντώνη Σρόιτερ ένα τρόπο να ξεπεράσει τους φόβους του, περπατώντας σε σπασμένα γυαλιά και το βίντεο που ακολουθεί δεν πρέπει να το δουν ανήλικοι κάτω των 16 ετών