Θες να γυρίσεις στον πρώην σου; Δες τι σημαίνει

Θες να γυρίσεις στον πρώην σου; Δες τι σημαίνει

Θες να γυρίσεις στον πρώην σου; Δες τι σημαίνει

Με αφορμή την επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, ρίξαμε λίγο περισσότερο φως στην επανασύνδεση με τον πρώην

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, μετά από 17 χρόνια χωρισμού, συζητήθηκε ποικιλοτρόπως. Κάποιοι το βρήκαν «περίεργο», άλλοι αναρωτήθηκαν μήπως θα έπρεπε να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία σε μία πρώην σχέση… Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η ζωή, γι’ αυτό καλό είναι να μην λέμε μεγάλα λόγια!

Τι μπορεί να σημαίνει όμως η επιστροφή σε μια παλιά σχέση; Αναλύσαμε το θέμα, γιατί μπορεί κι εσύ να βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση.

Γενικότερα λέμε πως οι επανασυνδέσεις δεν είναι και ότι καλύτερο, εφόσον για να χωρίσουμε τότε, κάτι δεν πήγε καλά με εμάς τους δυο! Κάποιοι λόγοι θα υπήρξαν για την ασυμφωνία μας και για τον χωρισμό μας. Πως τώρα ξαφνικά οι λόγοι αυτοί μπορεί να «εξαφανιστούν»;

ben

Όταν λοιπόν συναντιέμαι και πάλι με έναν άνθρωπο από το παρελθόν, μπορεί να αναζωπυρωθεί και πάλι εκείνη η φλόγα που μας είχε φέρει κοντά. Με την διαφορά ότι στο παρόν φέρνει δύο διαφορετικούς από το «τότε» ανθρώπους, πιο ώριμους, με μεγαλύτερη εμπειρία στη ζωή και στις σχέσεις.

Λογικά, γνωρίζεις καλύτερα τι είναι αυτό που θέλεις από τον άλλον και πώς θα το διεκδικήσεις, ενώ θέτεις και τα όριά σου – πιο εύκολα πλέον – αν βέβαια έχεις κάνει βήματα με τον εαυτό σου! Άρα, είναι σαν να «συναντιούνται δύο διαφορετικοί άνθρωποι» και δοκιμάζουν να δούμε αν μπορούν να είναι μαζί στο σήμερα, με την σημερινή τους ωριμότητα.

Αν κι εσύ σκέφτεσαι την επιστροφή στον πρώην και νιώθεις συναισθήματα, μπορείς να το δοκιμάσεις, αρκεί να έχεις στο μυαλό σου ξεκάθαρο ότι δεν πηγαίνεις πίσω επειδή είσαι ελεύθερη αρκετό καιρό ή επειδή βγήκες από μια σχέση μόλις και δεν αντέχεις την μοναξιά.