Το νέο,ιδανικό προϊόν για την αύξηση όγκου των μαλλιών

Το ιδανικό προϊόν για την αύξηση του όγκου των μαλλιών

Το νέο,ιδανικό προϊόν για την αύξηση όγκου των μαλλιών

Η κομμωτής της Inès de la Fressange κυκλοφορεί το ιδανικό προϊόν για την αύξηση του όγκου των μαλλιών

Εξοικειωμένο με παρασκήνια και φωτογραφικά στούντιο, η Delphine Courteille ανακοίνωσε στο λογαριασμό της στο Instagram την άφιξη ενός προϊόντος δόμησης και όγκου.

 Η πρώτη θεραπεία μιας  επώνυμης σειράς αφιερωμένης στα μαλλιά. Μετά από τέσσερα χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η διάσημη κομμώτρια ξεκίνησε να δημιουργεί προϊόντα που της μοιάζουν και πληρούν τις απαιτήσεις της επαγγελματικής κομμωτικής.

 Αποτέλεσμα? Σπρέι, μάσκα και σαμπουάν, όλα σε απαλές φόρμουλες που σέβονται το τριχωτό της κεφαλής και τα μήκη. Ως λάτρης της φύσης, ήταν σημαντικό για τη διάσημη κομμώτρια να δημιουργήσει φόρμουλες που πλησίασαν 100% το φυσικό. Γι ‘αυτό, πήρε τον πλούτο των συστατικών όπως το αδανέλαιο, το φραγκόσυκο ή η οργανική αλόη βέρα. Περιέχει επίσης πρωτεΐνες σίτου για την κάλυψη των ινών, προβιταμίνης Β5 και των ιχνοστοιχείων για την ενίσχυση της δομής  . Το αποτέλεσμα είναι φόρμουλες που δρουν τόσο στην επιφάνεια όσο και σε βάθος για λαμπερά, υγιή μαλλιά.

Σειρά περιποίησης  μαλλιών Delphine Courteille

© Delphine Courteille

προϊόντα μαλλιών delphine courteille

 «Πιστεύω ειλικρινά ότι όλοι θέλουμε και χρειαζόμαστε φωτεινά χρώματα κάθε μέρα, αλλά δεν τολμούμε απαραίτητα να τα υιοθετήσουμε. Δείτε πώς τα χρώματα του καλοκαιριού έχουν θετική επίδραση στη διάθεσή μας!” λέει η Delphine Courteille.