Μάσκαρα: 10 λάθη που κάνετε

Μάσκαρα: 10 λάθη που κάνετε

Μάσκαρα: 10 λάθη που κάνετε

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να επιτύχετε μακριές, παχιές και καμπύλες βλεφαρίδες . Από την άντληση της βούρτσας πάνω-κάτω,αλλά και πώς να χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα μάσκαρας και ποιες κινήσεις να ακολουθήσετε και πόσες στρώσεις συνιστώνται .

Αν θέλετε να αντισταθείτε στο κλάμα του γάμου του καλύτερου φίλου σας …
Προσέξτε η επιλογή σας να είναι «αδιάβροχη». Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει πάντα να έχετε ένα προιόν για αφαίρεση μακιγιάζ για αυτόν τον τύπο μάσκας, για να μπορείτε να αφαιρέσετε καλύτερα τα υπολείμματα της μάσκας.

Ο τόνος
Αν θέλετε μέγιστη ένταση, μην διστάσετε: ΠΑΝΤΑ μαύρο. Αλλά πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι μαύροι τόνοι δεν είναι οι μόνοι. Γκριζωποί, μεταλλικοί τόνοι και πράσινα σκούρα θα είναι καλοί σύμμαχοι για μέτρια ένταση και πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Η βούρτσα
Επειδή δεν είναι το ίδιο όταν είναι λεία και όταν είναι καμπύλο. Παχύ ή λεπτό. Οι παχιές, καμπύλες βούρτσες δημιουργούν συνήθως πολύ πιο έντονες, σχεδόν ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι λείες και λεπτές βούρτσες δίνουν μια πιο φυσική εμφάνιση, δίνοντας μια πινελιά χρώματος στις βλεφαρίδες σας για να τις επισημάνετε από τη φυσική πλευρά.

 

 

 

1. Μην Αντλήσετε τη βούρτσα

Μάσκαρα

Αυτό επιτρέπει μόνο την είσοδο αέρα και η μάσκα δεν είναι ομοιογενής και κρεμώδης, πράγμα που μεταφράζεται σε αφύσικη εμφάνιση.

«Όταν βγάζετε και βάζετε τη βούρτσα, εισέρχεται ποσότητα αέρα στον σωλήνα που μπορεί να στεγνώσει το προϊόν και να παράγει κομμάτια» , εξηγεί ο David Deibis , καλλιτέχνης μακιγιάζ στο Perricone MD.

2.Μην αφαιρείτε το υπερβολικό προϊόν

Μάσκαρα
Αφαιρέστε το υπερβολικό προϊόν από τη βούρτσα με ένα χαρτομάντιλο πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρα.
3.Χρησιμοποιώντας το σίδερο μετά την μάσκα
Μπικουτί βλεφαρίδων
Το εργαλείο αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πριν από τη μάσκαρα, ποτέ, γιατί οι βλεφαρίδες θα μπορούσαν να σπάσουν εύκολα.

4.Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα με γραμμικές κινήσεις

Μάσκαρα
Η μάσκαρα πρέπει να εφαρμόζεται από τις ρίζες έως τις άκρες των βλεφαρίδων και σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ για να διαχωριστεί κάθε μία από αυτές. Οι ειδικοί προτείνουν ότι για τις χαμηλότερες βλεφαρίδες, η βούρτσα τοποθετείται μόνο στη ρίζα και μετακινείται από τη μία πλευρά στην άλλη και να επισημαίνει τη γραμμή των βλεφάρων.

5.Εφαρμόστε ένα στρώμα ή πάρα πολλά

Μάσκαρα

Απλώστε τουλάχιστον δύο στρώσεις και, αν θέλετε, χτενίστε τις βλεφαρίδες με μια βούρτσα. Με περισσότερα επίπεδα, μεγαλύτερο βάθος στην εμφάνιση και μεγαλύτερη κομψότητα αλλά και λιγότερο φυσική εμφάνιση. Εάν τα μάτια σας είναι ελαφρώς μακριά, απλώστε περισσότερα στρώματα στο εσωτερικό μέρος των ματιών σας. Αντ ‘αυτού, εάν είναι λίγο πολύ κοντά, εστιάστε στις εξωτερικές γλωττίδες.

6.Βάλτε μάσκαρα μόνο στη μία πλευρά των βλεφαρίδων

Μάσκαρα

PREDRAGIMAGES

Περάστε τη μάσκαρα τόσο πάνω όσο και κάτω από τις βλεφαρίδες, για να τους δώσετε περισσότερη ένταση, τυλίξτε τις εντελώς και κυρτώστε τις στο μέγιστο.

7.Μην Ξεχάστε τη γωνία του ματιού

Μάσκαρα
KRYSSIA CAMPOS

Μην ξεχνάτε τις βλεφαρίδες που βρίσκονται στο τέλος του ματιού και εφαρμόστε πάντα τη μάσκα προς τα έξω, έτσι ώστε η εμφάνιση να μεγεθύνεται και να επιμηκύνεται. Είναι σημαντικό να φορέσουμε το μακιγιάζ ξεκινώντας από εκείνα που βρίσκονται στην εξωτερική γωνία του ματιού μέχρι να φτάσουμε στις βλεφαρίδες του δακρυϊκού αγωγού.

8. Μην Χρωματίζετε το βλέφαρο

Μάσκαρα

 

Όταν φοράτε μάσκαρα, κάντε το με έναν καθρέφτη χειρός στο επίπεδο του στήθους. Με αυτόν τον τρόπο θα χαμηλώσετε τα μάτια σας λίγο και δεν θα βουρτσίζετε τις βλεφαρίδες σας στο βλέφαρο. Εάν έχετε ήδη χρωματίσει, περιμένετε να στεγνώσει και αφαιρέστε το με βαμβάκι.

 

9. Μην Ξεχάσετε ότι η μάσκαρα λήγει

μάσκαρα
ROSDIANA CIARAVOLO

Συνιστάται να αλλάζετε τη μάσκαρα κάθε έξι μήνες. Εάν πριν από αυτή τη φορά τη βρείτε λίγο ξηρή, μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε μερικές σταγόνες φυσιολογικού ορού. Αλλά προσέξτε, γιατί όλα έχουν ημερομηνία λήξης. «Ο αέρας που εισέρχεται μπορεί να περιλαμβάνει βακτήρια που καταστρέφουν το προϊόν, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την υγεία των βλεφαρίδων μας», λέει η Diana Suárez, τεχνική διευθύντρια της Revitalash Cosmetics.

 

10. Μην αμελείτε να αφαιρείτε το μακιγιάζ από τα μάτια σας

Μάσκαρα
KEVIN VANDENBERGHE

Η αφαίρεση του μακιγιάζ είναι μία από τις βασικές συμβουλές ομορφιάς. Με αυτόν τον τρόπο, ξεκινήστε με τα μάτια και τα χείλη και χρησιμοποιήστε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Στη συνέχεια συνεχίστε με το υπόλοιπο πρόσωπο.