Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα: Ο ρατσισμός στο Παλάτι, το φύλο του μωρού και οι τάσεις αυτοκτονίας

Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα: Ο ρατσισμός στο Παλάτι, το φύλο του μωρού και οι τάσεις αυτοκτονίας

Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα: Ο ρατσισμός στο Παλάτι, το φύλο του μωρού και οι τάσεις αυτοκτονίας

Η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, αναμφίβολα, θα συζητιέται για πολύ καιρό. Το ζευγάρι «έσπασε» τη σιωπή του και πέταξε «βόμβες». Αποκάλυψαν τον ρατσισμό που δέχτηκαν από το Παλάτι για το χρώμα του δέρματος του γιου τους, τον μυστικό τους γάμο, το φύλο του δεύτερου μωρού και πολλά πολλά ακόμα…

Ο μυστικός γάμος: Όπως είπε η Μέγκαν, τρεις μέρες πριν την τηλεοπτική εκπομπή «Royal Wedding», παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή χωρίς οικογένεια, με μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ. Το πιστοποιητικό του γάμου τους κρέμεται στο σπίτι της έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής τελετής.

Η κρατική ασφάλεια και το δέρμα του Άρτσι: Όσο βρισκόταν ο Άρτσι στην κοιλιά της, η Μέγκαν είπε ότι της ανακοινώθηκε από το Παλάτι ότι ο νέος πρίγκιπας δεν θα έχει κρατική ασφάλεια. Έτσι αποφάσισαν να μην έχει πριγκιπικό τίτλο. Μάλιστα, όπως υπογράμμισε η 39χρονη πρώην ηθοποιός, στο Παλάτι έτρεμαν τι χρώμα θα είναι το δέρμα του Άρτσι.
Υπήρξαν πολλές συζητήσεις της οικογένειας με τον Χάρι, αλλά και με την ίδια στις οποίες της τόνιζαν τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει αυτό στη μοναρχία.

 

Ο Τύπος: «Όταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά tabloid, στο Παλάτι δεν έκαναν τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει με έναν τρόπο. Η ιστορία με την Κέιτ ήταν η αρχή της δολοφονίας τους χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ήταν ανυπόφορο», είπε η Μέγκαν που αποκάλυψε ότι περιμένουν κοριτσάκι και θα έρθει στον κόσμο το καλοκαίρι.

Στο χείλος του γκρεμού η Μέγκαν: «Έφτασα στην άκρη του γκρεμού, κατέρρευσα ψυχολογικά. Είχε άμεση ανάγκη από ειδικό. Ο Χάρι πήγε και ζήτησε βοήθεια, να δούμε έναν ψυχολόγο, έναν ειδικό. Ακόμη και αυτό το αρνήθηκαν. Του είπαν, πως δεν μπορεί να γίνει κάτι, γιατί δεν είναι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας… Το λέω αυτό τώρα, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να ζητήσουν βοήθεια και δεν τολμούν. Εγώ τόλμησα να ζητήσω και την αρνήθηκαν».

Oι αυτοκτονικές τάσεις : Περιγράφοντας τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε ενώ ήταν πέντε μηνών έγκυος, η Μέγκαν Μαρκλ τόνισε ότι σκεφτόταν πως «θα ήταν καλύτερα για όλους» το να δώσει τέλος στη ζωή της. «Ήξερα πως αν δεν το είχα πει, θα το είχε κάνει. Απλά δεν ήθελα να είμαι άλλο ζωντανή. Και αυτή ήταν μια ξεκάθαρη, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη. Και θυμάμαι πως με κρατούσε αγκαλιά (ο Χάρι). Είχα πει ότι χρειαζόμουν να πάω κάπου για βοήθεια. Είπα πως δεν είχε νιώσει έτσι ξανά και χρειαζόμουν να πάω κάπου. Και μου είπαν (σ.σ. από το παλάτι) ότι δεν μπορούσα, ότι δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό», είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Αποκάλυψε επίσης ότι αφού εκμυστηρεύτηκε στον Χάρι για τις αυτοκτονικές της τάσεις, την ανάγκασαν να παραβρεθεί σε εκδήλωση στο Royal Albert Hall και οι φωτογραφίες αυτές την «στοιχειώνουν». Είπε επίσης ότι ήρθε σε επαφή με μια από τις πιο καλές φίλες της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η “θυμωμένη” Νταϊάνα, ο Κάρολος και ο Γουίλιαμ

Ο δούκας του Σάσεξ παραδέχτηκε ότι η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν θυμωμένη και θλιμμένη γιατί εκείνος ένιωσε ότι έπρεπε να φύγει από τη βασιλική οικογένεια αλλά «(εκείνη) το είχε δει να έρχεται. Και το μόνο που ήθελε για εμάς ήταν να είμαστε ευτυχισμένοι».

Αποκάλυψε ότι πλέον μιλάει με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο αν και παραδέχτηκε ότι είναι πολύ απογοητευμένος από τη στάση γιατί «είχε περάσει κι εκείνος τα ίδια» αλλά «υπάρχει πολύς πόνος για ό,τι έγινε. Και θα συνεχίσω να έχω προτεραιότητα να προσπαθήσω να γιατρέψω αυτή τη σχέση».

Για τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο Χάρι άφησε να εννοηθεί ότι η σχέση τους έχει κλονιστεί. Περιγράφοντας πως ο πατέρας του αρνούνταν να του μιλήσει όταν έφυγαν για το Βανκούβερ, είπε πως «δεν είχε κανέναν να στραφεί (για συμπαράσταση».

«Αγαπάω τον Γουίλιαμ. Είναι αδερφός μου, έχουμε περάσει κόλαση μαζί. Έχουμε κοινές εμπειρίες. Αλλά είμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια».

Με πληροφορίες από Daily Mail

H Meghan φαίνεται να πληγώθηκε περισσότερο απ’ όσο νομίζαμε

H Meghan φαίνεται να πληγώθηκε περισσότερο απ’ όσο νομίζαμε Σε αρκετά δύσκολη κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Jessica Mulroney, η οποία λίγο μετά από την…