Μακιγιάζ ματιών για «Αντιγήρανση» μετά τα 40

Μακιγιάζ ματιών για "Αντιγήρανση" μετά τα 40

Μακιγιάζ ματιών για «Αντιγήρανση» μετά τα 40

Ένας ειδικός μας δίνει τα κλειδιά για να «φτιάξουμε» τα μάτια μας από την ηλικία των 40 ετών και να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα «αντιγήρανσης». Πού συνήθως θα αποτύχουμε; Πιθανώς, όταν δεν εφαρμόζουμε αυτά τα 5 βασικά κλειδιά στην πράξη.

Μακιγιάζ ματιών για «Αντιγήρανση» μετά τα 40

Το μακιγιάζ των ματιών είναι μια τέχνη. Με μια καλή εφαρμογή μπορείτε ακόμη και να τα κάνετε μεγαλύτερα . Η εμβληματική Bobbi Brown το έχει ήδη πει στο βιβλίο της για το μακιγιάζ των ματιών , ένα εγχειρίδιο που θα πρέπει όλοι να έχουμε στο σπίτι μας: «μόλις αποκτήσετε τις βασικές τεχνικές, τα υπόλοιπα είναι πραγματικά αρκετά απλά» . Και μπορεί να είναι έτσι, μόνο που πρώτα πρέπει να γνωρίζετε όλα τα κόλπα.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το concealer

Διορθωτής ναι, αλλά πιο καθαρός και πιο ρευστός
Και σύμφωνα με την Gisela, είναι βολικό «να το εφαρμόζετε μόνο στο εσωτερικό μισό των μαύρων κύκλων για να καλύψετε το πιο σκοτεινό μέρος» . Και αν είναι με απαλή υφή, πολύ καλύτερα. Ο λόγος: θα αποφευχθούν οι ρυτίδες γύρω από το μάτι .

Η καλλιτέχνης μακιγιάζ Sonia Marina έχει επίσης τα κόλπα της να χρησιμοποιήσει το concealer αποτελεσματικά και να το μετατρέψει σε ένα πολύ πιο ευέλικτο προϊόν.

Τι χρειάζονται τα δέρματα με περισσότερα από 40 χρόνια σε αυτόν τον τομέα.

«Απλώστε το σε όλο το βλέφαρο και θα χρησιμεύσει ως αστάρι. Όταν δουλεύουμε με σκιά σε σκόνη, θα μας δώσει περισσότερη διάρκεια και βοηθά επίσης να καλύψουμε τις φλέβες και τις σκοτεινές περιοχές, ενοποιώντας τον τόνο και δίνοντας φως στην εμφάνιση ».

Αλλά έχει επίσης ένα εξειδικευμένο τέχνασμα που θα σας βοηθήσει πολύ: ως eyeliner concealer.

«Εφαρμόζω λίγο κονσίλερ σε ένα λοξό πινέλο ματιών. Μας βοηθά να καθορίσουμε τα περίγραμμά μας, να διορθώσουμε τη γραμμή και να την καθορίσουμε ».

μακιγιάζ ματιών άνω των 45 ετών

Primer

Είναι ιδανικό για τη δημιουργία της ιδανικής βάσης στο βλέφαρο πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ. Χαλαρώστε και κάντε τις σκιές να διαρκέσουν περισσότερο. Επιπλέον, θρέφει το δέρμα και βελτιώνει τη φωτεινότητα.

Σκιά ματιών

ΚΑΦΕ ΟΧΙ

Και παρόλο που η καφέ απόχρωση είναι συνήθως κολακευτική για όλους, ο καφέ τόνος, ένα έντονο και σκούρο χρώμα, μπορεί να επιτύχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουμε. Έτσι, ο ειδικός συμβουλεύει να επιλέξει γκρίζους, ροζ, μπεζ ή nude τόνους.

Η παλέτα σκιάς ματιών που πρέπει να έχουν όλοι. Περιέχει τις τέλειες αποχρώσεις: ελεφαντόδοντο, ροζ, κοκκινωπό καφέ και καθαρή λάμψη για να δημιουργήσει την οπτική ψευδαίσθηση μεγαλύτερων ματιών.

Σχετικά με το eyeliner

Ναι, χρησιμοποιήστε το … αλλά με μία προϋπόθεση. Και πρόκειται για τον τρόπο χρήσης για να αποφευχθεί το στυλ «κοράκι», γιατί το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφή: «σηκώστε το πηγούνι και κοιτάξτε προς τα κάτω έτσι ώστε τα βλέφαρα να είναι ημι-κλειστά και να σχεδιάσετε τη γραμμή εκείνη τη στιγμή με πολύ λεπτό υγρό eyeliner », λέει.

μακιγιάζ ματιών άνω των 45 ετών

Πώς να κάνετε το μάτι σας μεγαλύτερο με το eyeliner

Η Aura Serras, διευθυντής της Revitalash Cosmetics, μας λέει για το κόλπο της.

«Το κλειδί είναι να προσθέσουμε λίγο πάχος και να τελειώσουμε με μια πολύ λεπτή γωνία  στα μάτια μας», λέει.

μακιγιάζ ματιών άνω των 45 ετών

Φρύδια

Παχύ παρακαλώ

Και είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου, τα φρύδια αραιώνουν και προσθέτουν χρόνια. Αποτελούν βασικό στοιχείο όσον αφορά την αντιγήρανση. Έτσι, η Bosque συμβουλεύει πάντα τη χρήση μολυβιού φρυδιών με σκιά ελαφρύτερη από το φυσικό χρώμα (έτσι ώστε να μην τα κάνει πολύ σκληρά) και να «επανατοποθετηθούν», αν είναι απαραίτητο, με προιόντα ινών. «Πρόκειται για την απόκτηση πάχους», λέει.

Ένα χρωματιστό τζελ φρυδιών που περιέχει μικροΐνες που προσκολλώνται στο δέρμα και τα μαλλιά των φρυδιών δίνοντάς τους σώμα και περισσότερη ευκρίνεια.

Βλεφαρίδες: εξαιρετικά καμπυλωτές

Ο ειδικός μακιγιάζ εξηγεί: «Η καμπυλότητα πρέπει να είναι η προτεραιότητα κατά την επιλογή μάσκαρα . Όσο πιο σγουρά, τόσο πιο νεανικό θα φαίνεται το βλέμμα ».

Η Aura Serras, από την Revitalash Cosmetics, συνιστά τη χρήση της μάσκας που τα γυρίζει από τη βάση, προς τα πάνω και προς τα έξω, «με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προσθέσουμε μήκος στην εμφάνιση», εξηγεί.

 

Με αυτά τα foundation θα πετύχεις τη λαμπερή επιδερμίδα που βλέπεις στο instagram!