Μπαλατσινού-Κικίλιας: Περιμένουν παιδί (video)

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Περιμένουν παιδί (video)

«Έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη», έγραψε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας . «Αγάπη και ευγνωμοσύνη», έγραψε η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού.

Έγκυος είναι η τζένη Μπαλατσινού και θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους σε 3-4 μήνες σύμφωνα με πληροφορίες! Όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό του αλλά δεν εμφανιζόταν συχνά για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό .Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας έμαθε ότι πρόκειται να γίνει πατέρας και  πανευτυχής ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει
Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη», έγραψε ο υπουργός.

Τρυφερή ανάρτηση στο Instagram και από την Τζένη Μπαλατσινού. «Αγάπη και ευγνωμοσύνη», έγραψε στο Instagram όπου ανήρτησε φωτογραφία αγκαλιά με τον σύζυγό της.

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Περιμένουν παιδί (video)

Το ενδεχόμενο να κάνει τέταρτο παιδί είχε αφήσει ανοιχτό η Τζένη Μπαλατσινού, σε συνέντευξη τον Ιούνιο του 2019, λίγο πριν τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.

 

«Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνω τέταρτο παιδί. Ότι φέρει ο Θεός και το σύμπαν. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει ‘όχι’, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε εγώ αυτό έχω μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα. Ο Βασίλης με βοηθάει, τον βοηθάω, κάνουμε αρκετά πράγματα μαζί. Το ωράριό του είναι πολύ έντονο αλλά έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό σε ένα ζευγάρι είναι να μιλάει πολύ ελεύθερα ο ένας στον άλλον και να είναι αγαπημένοι. Στον πρώτο μου γάμο ήμουν πολύ πιτσιρίκα αλλά τώρα στο δεύτερο γάμο δεν έχω κανένα άγχος και αυτό που θέλω είναι να βιώσουμε και οι δυο πολύ όμορφα τη στιγμή της τελετής» είχε δηλώσει.

Για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια, είχε δηλώσει:

«Μετά το διαζύγιο, το πρώτο μέλημά μου ήταν τα παιδιά. Τον Βασίλη Κικίλια τον γνώρισα στο πλατό της εκπομπής μου. Ο Βασίλης, μπήκε στη ζωή μου έτσι ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη οικειότητα και γλύκα. Υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια από την πρώτη στιγμή».

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Περιμένουν παιδί (video)