Οι μεταλλικές υφές από τη στιγμή που εμφανίστηκαν στο μακιγιάζ σε κερδίζουν όλο και περισσότερο.Κι καθόλου άδικα, αφού τα brands έχουν εξαιρετικές αποχρώσεις και ειδικά το καλοκαίρι δένουν άψογα με τη λάμψη που θες έτσι κι αλλιώς από το μακιγιάζ σου.

Μπορείς να τις φορέσεις μόνες τους αλλά και να τις χρησιμοποιήσεις σε ένα μακιγιάζ ματιών με κοψίματα για να extra λάμψη. Εναλλακτικά, έχεις τη δυνατότητα να την χρησιμοποιήσεις στις εσωτερικές γωνίες των ματιών ή στην κάτω εξωτερική γραμμή.

Lupita Nyong’o

 

 

Όλα αυτά όμως μάλλον τα έχεις δοκιμάσεις με τις metallic σκιές που έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου. Αυτό που δεν έχεις σίγουρα δοκιμάσεις είναι να μετατρέψεις το αγαπημένο σου μεταλλικό χρώμα σε κραγιόν.
Η Κενυάτισσα ηθοποιός, Lupita Nyong’o, ( γεννημένη στο Μεξικό Έκανε το αμερικανικό κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία 12 Χρόνια Σκλάβος του Στηβ ΜακΚουήν στο ρόλο της Πάτσι) το δοκίμασε, τώρα η σειρά σου!
Δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι να αναμείξεις μία μικρή ποσότητα από βαζελίνη με λίγη σκιά και να απλώσεις το μείγμα στα χείλη σου.
Έτσι θα φτιάξεις το δικό σου metallic lipstick και όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο θα έχει διάρκεια, εκτός από εντυπωσιακή λάμψη.

Πες μου τι ζώδιο είναι, να σου πω πώς θα τον κάνεις σκλάβο στο κρεβάτι σου για πάντα !