Νέο remix Vegas – Kon Cept από την Άντζυ Καραγιάννη !

Νέο remix Vegas – Kon Cept από την Άντζυ Καραγιάννη !

Ο πολυ-ταλαντούχος καλλιτέχνης Kon Cept είναι παραγωγός, remixer και Dj.Συνεργάζεται με την «house» Dj «Angie K»  (radio show Music 89.2 Άντζυ Καραγιάννη ) για  το πανίσχυρο mix του τραγουδιού «Doin» it » που χτυπάει τα charts και τα club  σε όλη την Ευρώπη.

Vegas | KonCept | Doin It | Συνέντευξη στην Άντζυ Καραγιάννη

Μια μικρή γεύση απόντα όσα γίνονται στο studio του Music 89.2 με τους Vegas,τον Kon Cept Producer-Dj και την Angie Karagianni A!

Δημοσιεύτηκε από Music 89.2 στις Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018


Μετά την τελευταία επιτυχία του με την επανάληψη του κλασικού Bon Jovi «You Give Love a Bad Name» φτάνοντας στη 14η θέση του UK Club Charts, ο «Kon Cept» επιστρέφει με το νέο του επιτυχημένο σινγκλ «Doin ‘It» με το «Vegas» , το γνωστό ευρωπαϊκό συγκρότημα ποπ μουσικής Urban Αυτό το κορυφαίο single είναι ήδη στη λίστα αναπαραγωγής MTV UK !!!
Εμπνευσμένος από τα διάφορα γούστα του στη μουσική, ο Kon Cept έγραψε και παρήγαγε ένα τραγούδι mainstream που χτυπά τις πίστα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Εκτός από την αρχική έκδοση του τραγουδιού, και άλλες εκδόσεις έχουν παραχθεί για να ικανοποιήσουν διαφορετικές μουσικές τάσεις και γούστα.

NDP Photo AgencyΕίχε προηγηθεί το Νέο Single 

ANGIE KARAGIANNI & KOSTAS PANTOS – KARNATAKA (REISSCREW MIX)

Η αγαπημένη DJ και ραδιοφωνκή παραγωγός του Αθηναϊκού και όχι μόνο κοινού Angie Karagianni και o #1 Έλληνας DJ της Γερμανίας Kostas Pantos συνεργάστηκαν μαζί με το ReissCrew στη μουσική παραγωγή και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εκπλήξει!
Ένα από τα βασικά προτερήματα της πολυετής τους εμπειρίας στα decks σε Ελλάδα, Κύπρο και αρκετές ακόμα χώρες της Ευρώπης, τόσο η Angie Karagianni όσο και ο Kostas Pantos γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι τα μουσικά στοιχεία που “κουνάνε” τα clubs, ενσωμάτωσαν μερικά από αυτά στο νέο τους δημιούργημα, ενώ τους γεννήθηκε η επιθυμία να πειραματιστούν πάνω σε ένα ιδιαίτερο project από ethnic instruments και παραδοσιακά vocals από τα βάθη της Ασίας, όλα αυτά συνδυασμένα σε έναν μεταδοτικό trap ήχο. Το “Karnataka (ReissCrew Mix)” κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Sound Blue!

———– Μια μικρή γεύση απο το Top 15 με την Άντζυ Καραγιάννη! 

Μια μικρή γεύση απο το Top 15 με την Άντζυ Καραγιάννη! #Music892 #olatakainourianonstop

Δημοσιεύτηκε από Music 89.2 στις Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017