«Ξέχασε» την επέτειο γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle η Βασίλισσα

«Ξέχασε» την επέτειο γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle η Βασίλισσα

Στις 19 Μαΐου το ζεύγος συμπλήρωσε 2 χρόνια γάμου. Μάντεψε ποιος δεν τους ευχήθηκε, τουλάχιστον δημοσίως. Καλά μάντεψες, η βασίλισσα Ελισάβετ.

Στην πρώτη επέτειο του γάμου τους, όσο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ήταν ακόμα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο επίσημος λογαριασμός της βασίλισσας Ελισάβετ φιλοξένησε μία φωτογραφία από τον παραμυθένιο γάμο. Φιλοξένησε και τις ευχές της βασίλισσας για την «χαρούμενη επέτειο». Φέτος όμως, μετά την παραίτησή τους, καμία ευχή δεν εκφράστηκε. Η βασίλισσα Ελισάβετ, μπορεί να τους πήρε στο τηλέφωνο, αλλά δημόσια αποσιώπησε την επέτειό τους.

Συγκεκριμένα, αντί για ευχές και μία ακόμα αδημοσίευτη φωτογραφία του γάμου, αναρτήθηκε μια συνταγή των των ζαχαροπλαστών του παλατιού για scones (μικρά κέικ). Και μία ακόμα που αφορούσε στα μελίσσια που βρίσκονται στον κήπο του Buckingham.

Σιγή και από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Πέρσι στην επέτειο του ζευγαριού είχαν μοιραστεί τις ευχές τους και ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, αλλά φέτος αρκέστηκαν να πραγματοποιήσουν αναρτήσεις για ζητήματα ψυχικής υγείας και σωστής διατροφής.

 

View this post on Instagram

 

From The Queen and The Royal Family this #InternationalNursesDay: thank you.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Η σημαδιακή ημερομηνία της 19ης Μαΐου έπαψε για τη βρετανική βασιλική οικογένεια να είναι κάτι, εκτός από μία ακόμα ημέρα στη δουλειά.

Tα πρώτα γενέθλια του Archie γιορτάστηκαν στις 6 Μαΐου και οι αναρτήσεις της βασίλισσας και των δύο διαδόχων του θρόνου, μας έπειθαν όταν τα πράγματα για την οικογένεια μάλλον βαίνουν καλώς. Ωστόσο η επέτειος που ακολούθησε προδίδει ένα μάλλον ψυχρό κλίμα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις δημόσιες εκδηλώσεις αισθημάτων για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.