Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σου δείχνει ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις στο σπίτι!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σου δείχνει ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις στο σπίτι!

Κάνοντας γυμναστική μπορείς να βοηθήσεις για έναν σημαντικό σκοπό!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μένει σπίτι και παράλληλα απολαμβάνει μια από τις μεγάλες του αγάπες, τη γυμναστική.

Το πρωί της Παρασκευής (10/4) ο Ντάνος μίλησε μέσω Skype από το σαλόνι του σπιτιού του στο «Πρω1νό» και έδειξε κάποιες εύκολες ασκήσεις που  μπορεί ο καθένας να κάνει μόνος του.

Μάλιστα, παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το προϊόν γυμναστικής που κυκλοφορεί και του οποίου μέρος των εσόδων θα δοθούν στον «Φύλακα Άγγελο». «To Body Power είναι ένα πρωτοποριακό όργανο γυμναστικής και μια ελληνική εφεύρεση ! Είναι επίσης μια παγκόσμια καινοτομία που χάρη στη στιβαρή κατασκευή του και την έξυπνη σχεδιάσή του,δίνει την δυνατότητα σε όλους να γυμνάσουν όλο τους το σώμα,μέσα σε λίγα λεπτά,όποτε θέλουν, όπου και αν βρίσκονται! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες και άντρες που ξεκινάνε τώρα την άσκηση τους ή που βρίσκονται σε πιο προχωρημένο επίπεδο φυσικής κατάστασης , πάντα με τις ανάλογες ασκήσεις.», έγραψε στο Instagram για το προϊόν.

Δες τις ασκήσεις που έδειξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και βοήθησε και εσύ κάνοντας γυμναστική τον «Φύλακα Άγγελο» που βρίσκεται δίπλα σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.