Ο Παναγιώτης Μουτσόπουλος είναι ο σεφ του γνήσιου μεξικάνικου bar restaurant Coyoacan στο Θησείο, που βραβεύτηκε στα FNL Best Restaurants Awards 2017.
Ο μέχρι πρότινος σεφ του γνωστού μπαρ – εστιατορίου «Rock & Roll» στο Κολωνάκι, επιμελείται παράλληλα τα μενού και σε επώνυμα εστιατόρια της Πάτμου, όπως το γνωστό «Αστοιβή», το «Κύμα», κ.ά.
Πρόκειται για έναν πολυάσχολο και δημιουργικό άνθρωπο, με ιδιαίτερο πάθος για τη δουλειά του και με εμπειρία σε κουζίνες μεγάλων εστιατορίων εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας. Με το ιδιαίτερο ταλέντο του, αλλά ταυτόχρονα με την ευγενική του προσωπικότητα και ένα χαμηλό προφίλ, κερδίζει την εκτίμηση των συνεργατών, των συναδέλφων του και φυσικά όλων εμάς.
Ο Παναγιώτης Μουτσόπουλος, πραγματικά «ζωγραφίζει’’ με τις δημιουργίες του, που προσφέρουν το απόλυτο στην απόλαυση και στην εμπειρία.
Σήμερα, φιλοξενούμενος του iGynaika, μας κάνει το τραπέζι και μας αποκαλύπτει τα μυστικά του!
Από τι «υλικά» είναι φτιαγμένος ένας καλός σεφ; 

Υπομονή και επιμονή κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο αγάπη για αυτό που κάνει, πείσμα και πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Θα μας αποκαλύψεις το μυστικό για μια πετυχημένη συνταγή;
Όλα αυτά τα χρόνια που μαγειρεύω , κατάλαβα ότι πρέπει πάνω από όλα να σέβεσαι τα υλικά σου! Θα πρέπει να τα αξιοποιείς ανάλογα με την εποχή τους και να εφαρμόζεις πάντα τις απαραίτητες τεχνικές μαγειρικής για κάθε ένα υλικό ξεχωριστά. Έτσι, θα έχεις μια πετυχημένη συνταγή!
Πόσες φορές έχεις μια ζουμερή ντομάτα και την κόβεις με ένα κακό, ακατάλληλο μαχαίρι και την κακοποιείς… Η πρώτη ύλη, βέβαια, παίζει τον καθοριστικό ρόλο. Θα πρέπει να είναι και καλή και ποιοτική .
Υπάρχει κάποιο υλικό που χρησιμοποιείς κατά κόρον ή κάποιο που δεν χρησιμοποιείς ποτέ;
Πραγματικά, χρησιμοποιώ τα πάντα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει ή που δεν θα το δοκιμάσω.
Ως μάγειρας, γιατί αυτό πραγματικά είμαι, είναι χρέος μου να δοκιμάζω τα πάντα που θα βρεθούν μπροστά μου και θα πρέπει να βρω κατάλληλους συνδυασμούς μεταξύ τους. Υπάρχουν, βέβαια και φορές που δεν καταφέρνω να τα συνδυάσω… Σίγουρα, δεν θα τα απορρίψω, αντιθέτως θα πεισμώσω και εν τέλει θα τους βρω μια θέση μέσα σε μια συνταγή η σε ένα πιάτο .
Θα άλλαζες ποτέ την επιλογή να ασχοληθείς με τη μαγειρική επαγγελματικά;
Όχι, κατηγορηματικά! Δεν θα άλλαζα με τίποτα την κουζίνα! Είναι ένας τόσο ζωντανός οργανισμός… Ναι, είναι δύσκολη δουλειά. Είναι γεμάτη ένταση, αφού μετράς αντίστροφα, τρέχεις, θέλει πάντα συντονισμό και αποτέλεσμα. Και ενώ τα έχει όλα αυτά, πρέπει και το πιάτο που θα φτάσει στο τραπέζι να είναι άρτιο, να διακρίνεται για την αισθητική του, να εντυπωσιάζει με τη γευστικότητά του, να διακρίνεται για τους ιδανικούς συνδυασμούς.
Έχει και καλές και άσχημες στιγμές, όπως γίνεται παντού. Ωστόσο, θα πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις και να κρατάς πάντα τα σημαντικά. Σε μία οργανωμένη επαγγελματική κουζίνα, όμως, όλη αυτή η πίεση μετατρέπεται σε δημιουργία.
Στο σπίτι σου, όταν καλείς για φαγητό φίλους, φτιάχνεις απλές σπιτικές συνταγές ή αξιοποιείς τις γνώσεις και τις ικανότητές σου;
Όταν μου δίνεται η ευκαιρία να μαγειρέψω για φίλους μου, σπάνιο πράγμα ωστόσο, καθώς ο χρόνος είναι περιορισμένος, εννοείται ότι αξιοποιώ τις γνώσεις μου. Κι αυτό γιατί είναι κάτι που το περιμένουν… Πολλές φορές μάλιστα, δέχομαι και παραγγελίες… Μαγειρεύω πάντα με ιδιαίτερη χαρά για να τους ευχαριστήσω και να δω τα χαμόγελά τους, που με γεμίζουν με δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια.
Όταν γυρίζεις από τη δουλειά, τι μαγειρεύεις για εσένα;

Ό, τι πιο γρήγορο, εννοείται! Ή μπορεί και να παραγγείλω. Αυτό που προσπαθώ, είναι να αξιοποιήσω τις ελάχιστες ελεύθερες ώρες που έχω, για να ξεκουραστώ.
Ο Παναγιώτης Μουτσόπουλος, λοιπόν, μας δίνει τη δική του πρόταση για να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας, με την απλότητα των συνταγών και την ιδιαιτερότητα των γεύσεων:
MENU:
Για το καλωσόρισμα: Ψημένα ψωμάκια με κατσικίσιο τυρί, καρύδια και μέλι
Σούπα: Σούπα βελουτέ από κόκκινες φακές με ξινόγαλο και μελισσόχορτο
Πρώτο πιάτο: Φρικασέ μανιταριών
Σαλάτα: Cheesecake «χωριάτικη σαλάτα»
Κύριο πιάτο: Χοιρινό ρολό γεμιστό με αρωματικά χόρτα και baby πατάτες
Γλυκό: Κρέμα γιαουρτιού, αρωματισμένη με αμύγδαλο και γλασσαρισμένο πορτοκάλι
Οι συνταγές:
Ψημένα ψωμάκια με κατσικίσιο τυρί, καρύδια και μέλι

Για την κρέμα τυριού
200γρ. Κατσικίσιο τυρί chevre λιωμένο με το πιρούνι
50γρ. Κρεμμώδες τυρί
30γρ. Κρέμα γάλακτος
3γρ. Ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο
3γρ. Πιπέρι λευκό (μια πρέζα)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε με την βοήθεια ενός πιρουνιού. Το αφήνουμε να περιμένει σε θερμοκρασία δωματίου.
Για τα ψωμάκια
10 φέτες από γαλλική μπαγκέτα πάχους 1εκ
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 5 – 8 λεπτά, αφού τις έχουμε ραντίσει με λίγο ελαιόλαδο.
Για το καβουρδισμένο καρύδι
150γρ. Χοντροκομμένο και καβουρδισμένο καρύδι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς και βάζουμε μέσα τα καρύδια για 15 λεπτά. Αφήνουμε να παγώσουν και τα σπάμε σε μεγάλα κομμάτια.
Για το τελείωμα
100ml. Θυμαρίσιο μέλι
Τούφες δενδρολίβανο
Εκτέλεση
Μόλις βγάλουμε τις φέτες του ψωμιού από τον φούρνο τοποθετούμε επάνω τους την κρέμα με το κατσικίσιο τυρί που έχουμε φτιάξει, για να μαλακώσει λίγο και να αναδειχτούν τα αρώματα του. Στη συνέχεια, τοποθετούμε επάνω στην κρέμα τυριού τα χοντροσπασμένα κομμάτια καρύδια, περιχύνουμε με το μέλι και καρφώνουμε τούφες δενδρολίβανο. Σερβίρουμε όπως επιθυμούμε.
Σούπα βελουτέ από κόκκινες φακές με ξινόγαλο και μελισσόχορτο
250γρ. κόκκινες φακές
1200 – 1500ml ζωμός κοτόπουλου
2 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) σε φέτες
1 μέτριο κρεμμύδι σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο σπασμένο
1 κλωναράκι σέλερι σε κομματάκια
1/2κ.γλ. γλυκό μπούκοβο
100ml ελαιόλαδο
2 φύλλα δάφνης
15 φυλλαράκια μελλισσόχορτο ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα λαχανικά μας και μόλις αρχίσουν να μαλακώνουν ρίχνουμε τις φακές και ανακατεύουμε για άλλα 2 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα 1200ml του ζωμού και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 25 – 30 λεπτά.
Κατόπιν, μεταφέρουμε τα σταθερά υλικά της σούπας μας σε ένα μπλέντερ λίγα – λίγα και χτυπάμε, προσθέτοντας λίγα υγρά, τόσα ώστε να γίνουν τα σταθερά υλικά μια κρέμα κατά το χτύπημα. Προσθέτοντας παράλληλα λίγο αλάτι και λίγο μπούκοβο. Επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία μέχρι να μας τελειώσουν τα υλικά της κατσαρόλας. Παίρνουμε την σούπα και την περνάμε από ένα τρυπητό έτσι ώστε να μας κρατήσει τα κομμάτια που δεν έχουν πολτοποιηθεί κατά το χτύπημα στο μπλέντερ και να πάρουμε ένα βελούδινο αποτέλεσμα.
Ρίχνουμε ξανά την σούπα σε μια κατσαρόλα και ρυθμίζουμε με τον υπόλοιπο ζωμό που μας έχει μείνει την ρευστότητα της σούπας μας. Την αφήνουμε να πάρει μια βράση ακόμα.
Ανακατεύουμε το ξινόγαλο με το ψιλοκομμένο μελισσόχορτο και στη συνέχεια σερβίρουμε την σούπα μας στο σκεύος που επιθυμούμε και τοποθετούμε μια κουταλιά της σούπας ξινόγαλο στο κέντρο του.
Cheesecake «χωριάτικη σαλάτα»
Υλικά για τη βάση
300γρ. παξιμάδι από χαρούπι
1 μέτρια ντομάτα τριμμένη στο τρίφτη (στραγγίζουμε όλα τα υγρά)
50ml ελαιόλαδο
50γρ. πάστα ελιάς
50γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
3γρ. ρίγανη ξέρη (μια πρέζα)
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
Τρίβουμε το παξιμάδι σε ένα multi και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά με το χέρι μας. Πρέπει το μίγμα μας να είναι λασπώδες, εάν δεν είναι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο επιπλέον.
Στην συνέχεια παίρνουμε μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο και στρώνουμε μέσα σε αυτή ομοιόμορφα το μίγμα μας με την βοήθεια ενός κουταλιού. Ψήνουμε για 12-15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει και να γίνει τραγανό. Το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.
Για την κρέμα
250γρ. φέτα τριμμένη στον τρίφτη
250γρ. ανθότυρο
100γρ. κρεμμώδες τυρί της αρεσκείας σας
100γρ. ξινομυζήθρα
50ml. κρέμα γάλακτος
3γρ. ρίγανη (μια πρέζα)
2γρ. πιπέρι λευκό (μια πρέζα)
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ και τα ενσωματώνουμε καλά με μια σπάτουλα. Στην συνέχεια στρώνουμε το μίγμα πάνω στην βάση από το ψημένο παξιμάδι και τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσει καλά και να σταθεί η κρέμα .
Για τη σαλάτα
300γρ. ντοματίνια βελανίδια κομμένα στην μέση
½ κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά σε μικρά καβάκια
1 αγγούρι με την φλούδα κομμένο κι αυτό σε κυβάκια
2κ.σ. κάππαρη ξαρμυρισμένη
2κ.σ. ροδέλες ελιάς
3γρ. ρίγανη
150ml ελαιόλαδο
1κ.σ. ξύδι κόκκινο
αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε όλα τα στερεά υλικά μέσα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε και τα υγρά και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο έως ότου έρθει η ώρα να σερβίρουμε. Τότε, ρίχνουμε τα υλικά πάνω στην κρέμα, ξεφορμάρουμε και γαρνίρουμε με μια τουφίτσα από μυρωδικά.
Φρικασέ μανιταριών
100ml. ελαιόλαδο
500γρ. μανιτάρια λευκά σκουπισμένα με ένα βρεγμένο πανάκι και κομμένα σε φέτες
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
500γρ. σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
100ml ζωμό μοσχάρι
100ml λευκό ξηρό κρασί
1κ.γλ. θυμάρι ξερό
1κ.γλ. τσάιβς ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά. Μόλις μαλακώσουν, πετάμε την σκελίδα του σκόρδου και δυναμώνουμε την φωτιά. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ για 5 λεπτά. Προσθέτουμε και το σπανάκι. Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί λίγο το σπανάκι και ρίχνουμε και το ζωμό μοσχάρι. Σιγοβράζουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να χυλώσει ο ζωμός, πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το τσάιβς και σερβίρουμε.
Χοιρινό ρολό γεμιστό με αρωματικά χόρτα και baby πατάτες

για τη γέμιση
100ml ελαιόλαδο
1,5κ. αρωματικά χόρτα ψιλοκομμένα και πλυμένα (λάπατα, σέσκουλα, μυρώνια, καυκαλήθρες)
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
½ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
½ ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
½ ματσάκι ψιλοκομμένο μάραθο
4 – 5 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
1 αυγό
Ξύσμα από 2 λεμόνια
500γρ. ανθότυρο
50ml κρασί ξηρό λευκό
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο και μόλις μαραθούν ελαφρώς, πετάμε το σκόρδο και ρίχνουμε μέσα τα ψιλοκομμένα λαχανικά. Αφήνουμε να μαραθούν λιγάκι και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε 10 λεπτά να σιγομαγειρευτούν, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους και να στεγνώσουν εντελώς. Αφήνουμε να παγώσει τελείως και προσθέτουμε το αυγό χτυπημένο, το ξύσμα λεμονιού, το ανθότυρο και την φρυγανιά, ανακατεύοντας καλά.
Για το κρέας
2,5κ. μπούτι χοιρινό, χτυπημένο ελαφρά από το χασάπη μας ώστε να μπορούμε να το τυλίξουμε
½ ματσάκι φρέσκο θυμάρι
1κ.γλ. γλυκιά πάρκα
100ml κρασί λευκό ξηρό
100ml ελαιόλαδο
1 λεμόνι σε φέτες
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Απλώνουμε πάνω στον πάγκο της κουζίνας μας, ένα κομμάτι αρκετά μεγάλο αλουμινόχαρτο και πάνω από αυτό δύο λαδόκολλες, την μια επάνω στην άλλη. Απλώνουμε τα κλωναράκια από το θυμάρι και πάνω από αυτά τοποθετούμε το κρέας απλωμένο καλά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Στη συνέχεια, απλώνουμε την γέμιση καλά επάνω στην επιφάνεια του κρέατος μέχρι λίγο πιο μέσα από τις άκρες του κομματιού. Αρχίζουμε να τυλίγουμε το κρέας σε ρολό καλά και λίγο σφιχτά και στη συνέχεια το τυλίγουμε καλά μέσα στις λαδόκολλες κλείνοντας τις άκρες καλά. Τυλίγουμε και με το αλουμινόχαρτο.
Με έναν βαμβακερό σπάγκο δένουμε το ρολό κατά μήκος 3-4 φόρες για να μην μας ανοίξει.
Σε ένα ταψί, τοποθετούμε το ρολό με λίγο νερό να το σκεπάζει μέχρι την μέση, το κρασί και τις φέτες λεμονιού. Ψήνουμε στους 180 αρχικά για 45 λεπτά. Κατόπιν, χαμηλώνουμε στους 150 και ψήνουμε για περίπου 1,1/2 ώρα. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε ζεστό νερό στο ταψί, σε περίπτωση που σωθούν τα υγρά.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και με ένα ψαλιδάκι κόβουμε τους σπάγκους. Σιγά-σιγά στην κορυφή του κρέατος, κόβουμε με προσοχή το αλουμινόχαρτο και τις λαδόκολλες έτσι ώστε να τις ανοίξουμε και να εμφανιστεί το κρέας. Αφαιρούμε τις λαδόκολλες και το αλουμινόχαρτο και ξαναβάζουμε το κρέας στο ταψί. Δυναμώνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και βάζουμε ξανά το κρέας μέσα μέχρι να ροδοκοκκινίσει και γίνει τραγανό εξωτερικά, συμπληρώνοντας φυσικά λίγα ζεστά υγρά εάν χρειαστεί.
Όταν το κρέας είναι έτοιμο, αφαιρούμε από το ταψί το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και κόβουμε σε φέτες πάχους 3 εκατοστών.
Για τις baby πατάτες
2κ. baby πατάτες
2 σκελίδες σκόρδο, σπασμένες
2κ.σ. μουστάρδα
Χυμό από 3 λεμόνια
5γρ. ρίγανη ξερή
1l ζωμό μόσχου
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
150ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Παράλληλα με το μαγείρεμα του κρέατος, καθαρίζουμε τις baby πατάτες και τις βάζουμε σε ταψί. Προσθέτουμε το λάδι, το σκόρδο, τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Συμπληρώνουμε με νερό μέχρι να μας σκεπάσει τις πατάτες.
Σκεπάζουμε το ταψί μας με μια βρεγμένη λαδόκολλα και από πάνω από αυτήν με ένα αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε για 45-50 λεπτά και στην συνέχεια ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να πάρουν χρώμα για όσο χρειαστεί.
Κρέμα γιαουρτιού αρωματισμένη με αμύγδαλο και γλασσαρισμένο πορτοκάλι
340γρ. γιαούρτι στραγγιστό
240ml κρέμα γάλακτος 35% (ελαφρά χτυπημένη σε σαντιγύ)
100γρ. αμυγδαλόπαστα (τη βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερ μάρκετ)
120γρ. ζάχαρη άχνη
Το ξύσμα και τα φιλέτα από 4 ακέρωτα πορτοκάλια (ξεχωριστά για το τελείωμα)
40γρ. φύλλα ζελατίνης
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ με κρύο νερό βάζουμε μία – μία τις ζελατίνες και τις αφήνουμε να μαλακώσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού, την ζάχαρη και την αμυγδαλόπαστα και το τοποθετούμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσουν και να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
Στραγγίζουμε τις ζελατίνες, τις ρίχνουμε μέσα στο χλιαρό μίγμα και ανακατεύουμε ελαφρώς. Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε το μίγμα με τις ζελατίνες και ομογενοποιούμε καλά. Αφήνουμε για λίγο, για να πέσει λίγο ακόμα η θερμοκρασία του μίγματος. Χτυπάμε με ένα μίξερ την κρέμα γάλακτος έως ότου γίνει παχύρευστη (σαντιγύ).
Στην συνέχεια ενσωματώνουμε σε τρεις φάσεις την σαντιγύ μέσα στο μίγμα του γιαουρτιού και προσθέτουμε και το ξύσμα από το πορτοκάλια. Βάζουμε το μίγμα μας σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και τοποθετούμε σε ποτηράκια μέχρι τα ¾ του ύψους τους. Τα α βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να παγώσει και να ζελάρει το γλυκό.
Για το γλασσαρισμένο πορτοκάλι
½ βαζάκι μαρμελάδα πορτοκάλι με κομματάκια
500ml. νερό
200γρ. μέλι
Το χυμό από 1 πορτοκάλι
1τεμ. αστεροειδή γλυκάνισο
1τεμ. βανιλίνη
½ ξύλο κανέλλας
2εκ. τζίντζερ
5γρ. φύλλα ζελατίνης
Τα φιλέτα από τα 4 πορτοκάλια που έχουμε από την προηγούμενη συνταγή
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τις ζελατίνες σε παγωμένο νερό.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό, το μέλι και το χυμό από το πορτοκάλι. Το αφήνουμε να πάρει μια βράση και κατόπιν, ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το τζίντζερ σπασμένο. Αφήνουμε για 20 λεπτά να αρωματιστεί το σιρόπι. Στη συνέχεια, αφαιρούμε τα μπαχαρικά και ρίχνουμε τις ζελατίνες και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη μαρμελάδα, συνεχίζοντας το ανακάτεμα και στο τέλος προσθέτουμε τα φιλέτα από τα πορτοκάλια. Αφήνουμε στο ψυγείο και προσθέτουμε το μίγμα μας πάνω από το γλυκό για να σερβίρουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here