Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2021

Ζώδια και Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 21/10

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2021

Διαβάστε τις προβλέψεις Ταρώ για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού !

ΚΡΙΟΣ : Το Τρία από τα Πεντάκτινα.

Οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο. Αρκετά από τα πράγματα που θέλετε να οργανώσετε θα βρουν  τελικά τον δρόμο τους. Θα έχετε καλή ψυχολογία έπειτα από τις επιτυχίες σας.

Για τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια είναι ένας ιδανικός μήνας για ηρεμία και χαλάρωση. Αυτός θα είναι για εσάς ένα στόχος. Ενδεχομένως τα πιο πρακτικά σχέδιά σας να περιμένουν για αργότερα. Είναι όμως καλή η χρονική στιγμή για να τα οργανώσετε ή να τα προετοιμάσετε καλύτερα. Προς το παρόν θα βρεθείτε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Μην θεωρείτε κάτι τέτοιο χαμένο χρόνο!

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα βρείτε ξανά με τον ή την πρώην σας, καλύτερα να κάνετε το πιο απλό ή τίποτα! Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια στην παρούσα φάση. Το πρώην ταίρι σας θα σας αναζητήσει. Κρατήσετε θετική στάση και μιλήστε μεταξύ σας με ηρεμία. Αποφύγετε τις ειρωνικές εκφράσεις ή εκείνες που δείχνουν θυμό ή ότι κάποιος έχει το επάνω χέρι κτλ. Απαλλαγείτε από τέτοια κλισέ κι όλα θα πάνε καλά. Το μυστικό βρίσκετε στην καλή επικοινωνία!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία. Προσέξτε τις προκαταλήψεις σας, οι οποίες μπορούν να σταθούν εμπόδιο στη εξέλιξη αυτής της γνωριμίας. Για παράδειγμα, εάν το άτομο που θα γνωρίσετε είναι προσωρινά άνεργο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θέλει να εργαστεί ή πως δεν ψάχνει για εργασία. Θα καταλάβετε τις προθέσεις του από τα λεγόμενά του και από την στάση του γενικότερα. Οπότε δώστε χρόνο, αν πιστεύεται τελικά πως αξίζει.

Στην δουλειά σας θα είστε ήρεμοι. Κάτι που μπορεί να σας βαραίνει μέσα στον χώρο της εργασίας, ενδέχεται να απομακρυνθεί έτσι κι αλλιώς. Μην πτοείστε από μικρές αποτυχίες και συνεχίστε με αυτοπεποίθηση. Το γενικότερο πλαίσιο της εργασίας σας θα είναι δυναμικό και η συμμετοχή σας σημαντική. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα είναι άριστα. Μπορεί ωστόσο να έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες, τις οποίες θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε λίγο πιο μετά.

Εάν ψάχνετε για εργασία, είστε σε καλή χρονική στιγμή, ώστε να κατακτήσετε μία αξιόλογη θέση. Θα σταθείτε τυχεροί. Δώστε βάση στις καλές σχέσεις με τους άλλους. Μην ποντάρετε αποκλειστικά στο κομμάτι της δουλειάς, αλλά και στην καλή συνεργασία, χωρίς άσκοπους εγωισμούς.

     ΤΑΥΡΟΣ : Ο Αυτοκράτορας.

Ένας δυναμικός και ίσως παθιασμένος μήνας θα είναι για εσάς αυτός ο Ιούνιος. Πολλά πράγματα θα σας έρθουν όπως τα θέλετε, όμως αυτό δεν θα πρέπει να σας κάνει να… ξετρελαθείτε! Κάτι τέτοιο ίσως να σας απομακρύνει από την λογική σας!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια η αντρική παρουσία μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο με την καλή έννοια. Είναι πιθανή η πρόταση γάμου για τα ανύπαντρα ζευγάρια. Επίσης η αγορά ενός καινούριου και ποθητού κινητού ή ακινήτου περιουσιακού στοιχείου. Η εύρεση για τον κύριο της σχέσης μίας πιο καλοπληρωμένης επαγγελματικής θέσης, επίσης , μπορεί να δώσει άλλη πνοή στα μελλοντικά σας πλάνα.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε την επανασύνδεση, θα ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και θα είστε και πάλι μαζί. Η απομάκρυνση σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να σας έχει κάνει καλό. Καλό θα είναι αυτά που κατανοήσατε παραμένοντας ο ένας μακριά από τον άλλον να τα εφαρμόσετε στην πράξη, και να μην μείνουν μόνο στην θεωρία, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες απροσεξίες. Ιδιαίτερη έμφαση θα χρειαστεί να δώσετε στην ερωτική πίστη του ενός προς τον άλλον.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα διεκδικήσετε ένα άτομο από κοινό σας χώρο, που ενδέχεται να έχει ιδιαίτερο κύρος. Ωστόσο μην κοιτάτε μόνο το… πακέτο αλλά και το… περιεχόμενο! Εάν δηλαδή αυτό το άτομο κάπως αδικεί τα συναισθήματά σας, κάνοντας «επίδειξη» της πυγμής του, τότε να είστε επιφυλακτικοί-ες για την εξέλιξη. Διαφορετικά κάντε λίγη υπομονή και η εξέλιξη θα έρθει προς το τέλος του μήνα.

Στην δουλειά σας τα πράγματα θα ξεκινήσουν να ανεβαίνουν δυναμικά, εάν δεν είναι ήδη σε ανοδική πορεία. Οι ευθύνες σας μπορεί να αυξηθούν. Κάποιοι-ες θα διεκδικήσετε μία θέση εξουσίας. Ένας άντρας με δύναμη στον χώρο της δουλειά σας θα σας υποστηρίξει, επειδή θα πιστεύει σε εσάς. Από οικονομικής πλευράς θα είστε πολύ καλά. Προβλέπονται χρήματα και κέρδη τόσο από την εργασία σας όσο κι από άλλες χρηματικές πηγές.

Όσοι αναζητάτε εργασία πρόκειται να δεχτείτε την βοήθεια ενός συγγενικού σας ή άλλου αντρικού προσώπου με δύναμη και θέληση να σας βοηθήσει. Δεχτείτε αυτήν την  καλή συγκυρία και δράστε με αποφασιστικότητα Τα πράγματα είναι ενεργοποιημένα και περιμένουν την απόφασή σας! θα αλλάξει εντυπωσιακά η οικονομική σας κατάσταση.

 ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο Βασιλιάς από τα Κύπελλα.

Ίσως να γνωρίσετε έναν σημαντικό άνθρωπο, που θα σας αλλάξει την ζωή με την επιρροή του. Εναλλακτικά μπορεί να είναι μία σημαντική ιδέα, μία απόφαση ή κάποια ριζική πρωτοβουλία που θα πάρετε μόνοι σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας τα πράγματα θα κυλίσουν ήρεμα με μικρότερες ή μεγαλύτερες δόσεις επιτυχίας! Προβλέπεται να ανεβαίνουν τα οικονομικά σας ως ζευγάρι κι αυτό να επιδρά θετικά στην σχέση σας. Μία πρωτοβουλία του ενός από τους δύο σας ενδέχεται να εκπλήξει τον άλλον. Επίσης μπορεί να έρθει ένα θετικό ξέσπασμα της τύχης που θα σας συνεπάρει και θα σας λύσει «μαγικά» κάποιο πρόβλημα. Οι πιθανότητες πρότασης γάμου, για τους-τις ανύπαντρους-ες, κι εγκυμοσύνης είναι μεγάλες.

Οι χωρισμένοι-ες πρόκειται να έχετε μία θετική εξέλιξη, είτε είναι με την ή τον πρώην σας, είτε με άλλο πρόσωπο. Οι πιθανότητες μίας επανασύνδεσης ή μίας καινούριας γνωριμίας είναι εξίσου πιθανές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πρόκειται για άτομο από τον ίδιο κύκλο με το προηγούμενο ταίρι σας! Στην περίπτωση αυτή τα πράγματα θα είναι κάπως πιο περίπλοκα. Το αν θα γίνει επανασύνδεση ή αν θα προκύψει νέα γνωριμία, θα εξαρτηθεί από τα συναισθήματά σας και μόνο!

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία γυναίκα η οποία θα σας βλέπει με θαυμασμό και αφοσίωση! Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να είστε συνεπείς στα λόγια και στα έργα σας, ώστε να μην χάσει την εντύπωση που θα έχει για εσάς! Οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε ένα  άντρα με μόρφωση ή κοινωνικό κύρος, ίσως και με καλλιτεχνική ιδιότητα. Ο άντρας αυτός μάλλον θα σας σαγηνέψει! Ωστόσο καλό θα είναι να κοιτάξετε και τον χαρακτήρα του, ώστε να μην τα δώσετε όλα άνευ όρων, εάν δεν σας συμπεριφέρεται σωστά!

Στην εργασία σας προβλέπεται άνοδος ή προαγωγή. Εάν ανήκετε σε κάποια ομάδα είναι πιθανόν να σας ωθήσει για μία ανώτερη θέση, εκτιμώντας την προϋπηρεσία ή τις γνώσεις σας. Από χρηματικής πλευράς θα είστε άνετα έως πολύ καλά! Θα σας έρχονται οικονομικές ενισχύσεις από πολλές μεριές!

Όσοι αναζητάτε καινούρια εργασία θα λάβετε την βοήθεια και την υποστήριξη ενός σημαντικού άντρα! Μπορεί να σας ωθήσει σε μία καλή επαγγελματική θέση ή να είναι ο μελλοντικός εργοδότης σας. Σε κάθε περίπτωση θα νιώσετε τυχεροί και θα κάνετε ένα καλό νέο ξεκίνημα.

   ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το Έξι από τα Ραβδιά.

Ορισμένα πράγματα πιστεύετε πως έχουν καθυστερήσει να γίνουν. Να όμως που θα γίνουν τώρα και μάλιστα με επιτυχία. Αν κάποιος στο περιβάλλον σας φορούσε «μάσκα», αυτή θα πέσει και θα φανεί το πραγματικό του πρόσωπο.

Οι παντρεμένοι-ες κι οι δεσμευμένοι-ες θα δείτε τον γάμο ή τον δεσμό σας αντίστοιχα να παίρνουν τα επάνω πους! Προβλέπεται ένα μήνας προσέγγισης κι αποκατάστασης των παρεξηγήσεων. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει καλύτερη. Θα μπορέσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Ξεκινάει ένα καινούριο ανανεωμένο κεφάλαιο στην σχέση σας. Εάν ο ένας από τους δύο σας είχε παράλληλη σχέση, αυτή σιγά-σιγά θα εγκαταλειφθεί.

Οι χωρισμένοι-ες πρόκειται να έχετε έναν καλό μήνα για επανασύνδεση, εφόσον το επιθυμείτε. Θα γίνουν έτσι τα πράγματα που υποσυνείδητα θα προκαλέστε μία συνάντηση ή γενικότερα μία συγκυρία, η οποία θα σας φέρει πιο κοντά! Το μυστικό της επιτυχίας θα είναι να είστε μεταξύ σας ειλικρινείς, ακόμη κι αν αυτό που έχετε να πείτε δεν είναι εκείνο που ο άλλος περιμένει να ακούσει. Όποιος αντέχει την ειλικρίνεια θα μπορέσει να σταθεί με δυναμισμό μέσα στην επανασύνδεσή. Η υπερβολική προσπάθεια ή ο εξωραϊσμός των καταστάσεων δεν θα είναι καλές τακτικές. Εξάλλου καλύτερα να προχωρήσετε χωριστά στο μέλλον σας, εάν πρόκειται να ζείτε με ψέματα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες παρότι μπορεί να βρεθείτε σε μία κινητικότητα λόγω επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, θα κάνετε τελικά μία νέα γνωριμία. Ίσως με άτομο που θα κινείται στους ίδιους χώρους με εσάς. Θα είναι κάτι ευχάριστο κι ενδιαφέρον, αρκεί να προσέξετε να μην χαθεί από έλλειψη χρόνου, τον οποίο και οι δύο σας θα πρέπει να αφιερώσετε, εάν θέλετε να πάει παρακάτω και να γίνει σχέση.

Στην εργασία σας προβλέπεται ένας πολύ θετικός μήνας, κυρίως με την έννοια ότι θα επιδιορθωθούν και να ανακτηθούν πράγματα που κάπως είχανε παραμεληθεί! Αυτή η γενικότερη ανασυγκρότηση θα δώσει μία γενναία πνοή στην δουλειά σας και ταυτόχρονα καλή επαγγελματική ψυχολογία. Από οικονομικής πλευράς θα είστε πολύ σταθεροί και ικανοποιημένοι. Εάν σας γίνει κάποια πρόταση για παραπάνω χρήματα ζυγίστε την διπλά, επειδή μπορεί να κρύβεται κάποια υστεροβουλία.

Όσοι ψάχνετε για νέα δουλειά, θα ήταν καλό να πλεύσετε σε γνωστά νερά. Η επιτυχία σας θα είναι περισσότερο βέβαιη. Δεν συνιστάτε ιδιαίτερα το άγνωστο ή κάποιο ρίσκο. Εάν παρόλα αυτά έχετε την βεβαιότητα ότι μπορείτε να ρισκάρετε με επιτυχία και το θέλετε, τότε τολμήστε το.

                ΛΕΩΝ : Το Άρμα.

Αυτός ο μήνας είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα και στις επιθυμίες σας! Αρκεί θα θυμίσουμε ότι τις επιθυμίες μας, μας τις πραγματοποιεί το Σύμπαν, όταν είναι σύμφωνες με τους συμπαντικούς νόμους της αγάπης!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η ερωτική φλόγα φουντώνει. Ως εκ τούτου είναι πιθανή μία εγκυμοσύνη καρπός του πάθους σας! Έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις στον καθένα σας ξεχωριστά ή και στους δύο μαζί, που θα απογειώσουν την μεταξύ σας σχέση. Η πρόταση γάμου για τους-τις ανύπαντρους-ες είναι θέμα χρόνου! Ανεβαίνετε ο καθένας ξεχωριστά και μαζί κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία! Προσέξτε μόνο να μην λησμονείτε τους άλλους ανθρώπους της ζωή σας, φίλους κτλ. , μέσα στον προσωπικό σας θρίαμβο.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό και θέλετε να έχετε επανασύνδεση, θα γίνει τελικά ότι σας ζητά το πάθος σας. Οι ερωτικές σας κεραίες είναι συντονισμένες σε μία δυνατή συχνότητα! Αυτό μόνο έναν έρωτα μπορεί να φέρει, ελπίζοντας ότι θα χωρέσει κάπου και η λογική. Αν αυτό είναι ο έρωτας από το πάθος με τον ή την πρώην σας που πάει να ξαναφουντώσει, τότε θα βρεθεί ο τρόπος και θα γίνει η επανασύνδεση. Αν όχι, τότε το πάθος αυτό θα ενεργοποιηθεί σε ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας συναρπάσει κι εσείς εκείνο!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που μπορεί με κάποιον τρόπο να έχει σχέση με το εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κατοικεί εκεί. Θα υπάρξει μία απίστευτη αμοιβαία έλξη και ένας χείμαρρος πάθους. Με λίγη συγκέντρωση αυτό θα μπορέσει να εξελιχθεί σε σταθερή γνωριμία και σχέση. Καλό θα είναι οπότε να μην κρατήσετε μόνο το πάθος χωρίς άλλο περιεχόμενο, γιατί από μόνο του κάποια στιγμή θα εξαντληθεί.

Στην εργασία σας θα σας αναγνωρίσουν και δεν αποκλείεται να έρθει κάποια επιβράβευση. Ίσως να κατακτήσετε μία υψηλή θέση. Αν κάποιοι σας έβλεπαν με φθόνο, θα εκθαμβωθούν από την πρόοδό σας. Ωστόσο μην προκαλείτε την επιπλέον ζήλεια τους και μείνετε προσγειωμένοι. Γενικότερα θα πετύχετε επαγγελματικούς στόχους σας. Τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά καλά. Η πρόοδος σας μαζί με την τύχη σας θα συνάψουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ επιτυχίας και πλούτου!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία πρόκειται να εισέλθετε στον χώρο που επιθυμείτε ή να κάνετε την δουλειά που θέλετε. Έρχεται για εσάς μία μοναδική ευκαιρία, χωρίς να σημαίνει πως δεν την αξίζετε. Χαρείτε το, χωρίς να προκαλείτε την ζήλεια των άλλων.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο Ακόλουθος από τα Ξίφη.

Αν είστε γυναίκα, ένας νεαρότερός σας άντρας θα σας διεκδικήσει επίμονα. Αν είστε άντρας θα βαλθεί να σας σαγηνέψει μία μικρότερή σας γυναίκα!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα προσπαθήσει να… τρυπώσει ένα νεαρότερο άτομο, είτε από την πλευρά σας, είτε από την πλευρά του-της συζύγου ή συντρόφου σας. Αυτό θα είναι «πονοκέφαλος» μόνο εάν εσείς ή το ταίρι σας δώσετε χώρο! Στην καλύτερη περίπτωση δεν θα το κάνετε και τελικά αυτό θα γίνει αιτία να εξάψετε τον πόθο σας με τον άνθρωπό σας, δίνοντας εκεί την ερωτική σας ενέργεια. Στην… «χειρότερη» περίπτωση θα μπείτε στον πειρασμό, εσείς ή το ταίρι σας και θα αναγκαστείτε να λέτε ψέματα και δικαιολογίες. Παρόλα αυτά όλη αυτή η κατάσταση περισσότερο φαίνεται σαν δοκιμασία στον δεσμό ή στον γάμο σας, με σκοπό να τον ενδυναμώσει, παρά σαν πραγματική «απειλή»!

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, όμως σκέφτεστε την επανασύνδεση, θα έχετε μία καλή ευκαιρία να πλησιάσετε ξανά κοντά. Για την τελική επιτυχία θα παίξει ρόλο το κατά πόσο έχετε αφομοιώσει και ο ένας και ο άλλος στην διάρκεια του χωρισμού σας ορισμένα από τα σημαντικά σας προβλήματα. Χωρία κάποια εσωτερική διεργασία η επανασύνδεση μάλλον θα είναι κάπως ξεκρέμαστη. Ταυτόχρονα θα χρειαστεί να είστε αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι. Εάν κάποιος-α από τους δύο σας σκέφτεται κι ένα άλλο άτομο, η επιτυχία θα είναι πολύ αμφίβολη. Τότε μάλλον το μέλλον θα σας οδηγήσει σε μία νέα σχέση!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε καινούρια γνωριμία με κατά τι μικρότερή σας γυναίκα ή μικρότερό σας άντρα αντίστοιχα. Η πιθανότητα να είναι ένστολη ή ένστολος είναι επίσης μεγάλη. Εναλλακτικά, να έχει κώδικα ντυσίματος στην δουλειά της-του! Αυτό θα σας ξεσηκώσει, όμως θα σας ανησυχήσει ταυτόχρονα για την προοπτική μίας τέτοιας γνωριμίας. Ωστόσο μην προδικάζετε τίποτα εάν δεν το ζήσετε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Στην εργασία σας ίσως να κουραστείτε λίγο παραπάνω, αλλά με τις δέουσες αμοιβές! Μπορεί να σας φορτώσουν λίγο περισσότερο, όμως θα γίνει επειδή σας εκτιμούν και πιστεύουν στις ικανότητές σας. Μερικοί-ες που είστε ένστολοι-ες ίσως να δεχτείτε προαγωγή ή κάποια τιμητική διάκριση. Από χρηματικής πλευράς διαφαίνεστε ασφαλείς και πλήρεις.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα σας προτείνουν μία αρκετά καλή πρόσληψη σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο πόστο. Μπορεί να έχει σχέση με την προϋπηρεσία σας ή με κάποια σχετική σας εκπαίδευση. Αν σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ως ένστολοι, θα έχετε μια εξαιρετική και μοναδική ευκαιρία. Γενικότερα θα εξασφαλιστείτε!

   ΖΥΓΟΣ : Το Εννιά από τα Κύπελλα.

Ίσως περάσετε έναν ρομαντικό μήνα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα πάρουν μία πιο συναισθηματική μορφή. Θα έρθετε κοντά σε ανθρώπους που είχατε χαθεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα καταφέρετε να ηρεμήσετε μετά από μια μικρή περίοδο εντάσεων. Κατά βάση θα βρείτε την χρυσή τομή στα θέματα που έχετε διαφορετική άποψη και κρατάτε διαφορετική θέση ο καθένας σας. Ίσως ο ένας από τους δύο σας να κάνει κάποια υποχώρηση προκειμένου να διατηρηθεί η ηρεμία στην σχέση σας. Θα έρθετε πιο κοντά και θα ζήσετε αισθαντικές στιγμές μαζί.

Εάν έχετε χωρίσει κι επιθυμείτε μία ακόμη ευκαιρία με τον ή την πρώην σας, αυτό δεν θα είναι κάτι δύσκολο να συμβεί. Ενδεχομένως όμως εκεί που θα χρειαστεί να δοθεί βαρύτητα είναι η διατήρηση της επανασύνδεσης. Δηλαδή η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε θα σας έρθει εύκολα, όμως καλό θα είναι να μην μείνετε σε έναν επιφανειακό ενθουσιασμό, αλλά να είστε έτοιμοι-ες να αντιμετωπίσετε τα πιο ουσιαστικά προβλήματα της σχέσης σας. Αυτό θα γίνει εάν καταφέρετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια, χωρίς… λογοκρισία και στερεότυπες ευχολογικές εκφράσεις του τύπου : «Όλα θα πάνε καλά», που κατά βάση θα αφήσουν την σχέση σας εκτεθειμένη στην πρώτη καταιγίδα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα γνωρίσετε με αφορμή κάποιο κοινό σας ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να είναι ένα πνευματικό ενδιαφέρον ή η συνήθειά σας να ψωνίζετε από το ίδιο surer market κτλ!  Παρότι θα υπάρξει μία ευχάριστη και ειδυλλιακή εξέλιξη, θα χρειαστεί να το δείτε λίγο πιο βαθειά και σοβαρά, εάν πραγματικά θέλετε να προκύψει σταθερή σχέση.

Η εργασία σας θα είναι στα επάνω της. Θα πάρετε χαρές και συγκινήσεις μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτές μπορεί να είναι ευχάριστες αλλαγές γενικότερα, ή κάποια αλλαγή η οποία θα αφορά εσάς. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα είναι σε καλή μοίρα. Θα έχετε επάρκεια χρημάτων. Εάν προκύψει φλερτ μέσα στον επαγγελματικό χώρο, να είστε πολύ προσεκτικοί-ες πριν το αφήσετε να εξελιχθεί, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και εμπλοκές. Να είστε βέβαιοι-ες για την ποιότητα αυτού του φλερτ κι ότι δεν είναι κάτι επιπόλαιο!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε μία καλή πρόταση από δικό σας άτομο που θέλει να σας υποστηρίξει. Θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι σας ενδιαφέρει, ώστε να μην υπάρξει αργότερα αμοιβαία απογοήτευση. Γενικότερα θα λάβετε βοήθεια και θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε μία δουλειά, εφόσον κρίνετε ότι σας αρέσει και σας ταιριάζει.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο Τροχός της Τύχης.

Η τύχη ή οι πρωτοβουλίες σας θα καθορίσουν την εξέλιξη στην ζωή σας;! Μάλλον και τα δύο, αφού η τύχη θα σας δοθεί απλόχερα, αλλά κι εσείς θα χρειαστεί να την αντιληφθείτε και να κάνετε τις σωστές κινήσεις!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα λάβετε τα αποτελέσματα του προηγούμενου χρονικού διαστήματος! Εάν ήταν θετική και ενωτική η στάση σας, η δική σας ή του-της συζύγου ή συντρόφου σας, τότε η σχέση σας θα απογειωθεί. Εάν ήταν αρνητική η συμπεριφορά του ενός ή και των δύο σας, τότε η σχέση σας θα έχει τα αντίστοιχα επακόλουθα! Παρόλα αυτά, ακόμη και στην… χειρότερη περίπτωση, πάνω από τον δεσμό ή τον γάμο σας θα αιωρείται ένα ροζ συννεφάκι αισιοδοξίας! Ακόμη μπορείτε να δείτε τα πράγματα θετικά και να τα αλλάξετε όλα προς το καλύτερο!

Όσοι-ες έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε επανασύνδεση, ενδεχομένως να βρεθείτε αφημένοι στους μοχλούς του κάρμα! Κατά βάση εάν η σχέση σας μπορεί να… εγγυηθεί την ευτυχία σας στο μέλλον, θα έχει εξέλιξη κι επανασύνδεση! Αν όχι, τότε ο-η καθένας-μία σας θα τραβήξει τον δρόμο του για να αναζητήσει την μελλοντική ευτυχία σε ένα πιο… ταπεινό ταίρι, με την έννοια ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλα καρμικά χρέη!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα είστε τυχεροί αυτόν το μήνα στα προσωπικά σας και γενικότερα στις κατακτήσεις σας! Ωστόσο, εάν υποθέσουμε πως ο στόχος είναι η σχέση, κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί! Μπορεί δηλαδή να αναλωθείτε σε γνωριμίες χωρίς να κάνετε βήματα δέσμευσης. Αυτό μάλλον θα είναι κάτι ορμώμενο από την δική σας πλευρά, παρά του-της άλλου-ης. Κοιτάξτε τι σας κάνει να περνάτε καλύτερα, χωρίς όμως να δίνετε αβάσιμες υποσχέσεις, εάν δεν σκοπεύετε να τις τηρήσετε!

Η εργασία σας θα περάσει σε μία αισιόδοξη πορεία. Διαφαίνονται καινούρια πρόσωπα ή καινούρια οργάνωση, που θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα! Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε σύντομα, ώστε να βγείτε κερδισμένοι από αυτές τις αλλαγές. Εάν ωστόσο ορισμένοι νιώθετε αποξενωμένοι, ίσως πριν πάρετε την απόφαση να φύγετε, να είναι σωστό να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να είστε βέβαιοι για κάθε σας απόφαση. Τα οικονομικά σας θα είναι ανεπηρέαστα από όλα αυτά, και μάλλον θα είναι ευνοημένα παρά… αδικημένα.

Εάν αναζητάτε καινούρια εργασία, η ίδια η ζωή θα σας φέρει απρόσμενα μία στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να προσπεράσει. Θα είναι καλή! Ενδεχομένως αυτό που έρχεται να μην το περιμένατε και να εκπλαγείτε ευχάριστα!

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Κάποιος ή κάποια θα επιμείνει πολύ! Άραγε σας θέλει ή θέλει κάτι από εσάς;! Θα μπορέσετε να αποκωδικοποιήσετε την συμπεριφορά του-της; Ή θα χρειαστείτε την γνώμη κάποιου ανθρώπου που εμπιστεύεστε;

Στον δεσμό ή στον γάμο σας κάποιο νεαρότερο άτομο επιδιώκει, ηθελημένα ή άθελά του, να δημιουργήσει θέμα ζήλειας. Ίσως είναι ένα άτομο που διεκδικεί τον έναν από τους δύο σας, ή ένα άτομο που του αρέσει να ανακατεύεται στα οικογενειακά των άλλων. Όπως και να έχει, εσείς ή ο-η σύζυγος ή σύντροφος σας θα χρειαστεί να παραμείνετε συγκεντρωμένοι ο ένας στον άλλον, εάν θέλετε να αποφύγετε τα ξεσπάσματα ζήλειας που θα μπορούσε να προκαλέσει η επίδραση αυτού του ατόμου!

Εάν έχετε χωρίσει μπορεί να σας υποστηρίζει ένα άτομο, μικρότερο ή κοντά στην ηλικία σας, που κατά βάθος σας βλέπει ερωτικά και σας διεκδικεί. Εναλλακτικά ένα τέτοιο άτομο μπορεί να έχει προσεγγίσει τον ή την πρώην σας. Σε κάθε περίπτωση η επιρροή του μάλλον σας κρατά σε απόσταση τον έναν από τον άλλον. Εάν πραγματικά θέλετε να τα ξαναβρείτε δεν θα επηρεαστείτε και θα δώσετε μία νέα ευκαιρία. Αν όμως μέσα σας, ό ένας ή και οι δύο σας, δεν είστε βέβαιοι, μπορεί τελικά να πέσετε στην αγκαλιά του τρίτου ανθρώπου που θέλει να σας… παρηγορήσει!

Εάν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, θα δεχτείτε αντίστοιχα το επίμονο φλερτ μία νεαρότερης γυναίκας ή ενός νεαρότερου άντρα. Το άτομο αυτό μπορεί να περιφέρετε στον επαγγελματικό σας χώρο ή να έχει κάποια έμμεση σχέση με αυτόν. Ενδέχεται να είναι πολύ γοητευμένο από εσάς, ή να στοχεύει και σε κάποιο επαγγελματικό όφελος μαζί με τον ερωτικό του ενθουσιασμό. Καλό θα είναι να το προχωρήσετε εφόσον πρώτα βεβαιωθείτε ότι τα κίνητρά του είναι καθαρά συναισθηματικά και όχι του σκεπτικού «Το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

Στην εργασία σας θα τα πάτε περίφημα! Για άλλη μία φορά θα λάμψουν ο επαγγελματισμός σας και η αξία σας! Προσέξτε λίγο τις ανταγωνιστικές σχέσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο σας. Επίσης προσπαθήστε να διακρίνετε τον λόγο που κάποιος ή κάποιοι θέλουν να σας δουν ως φίλο τους. Είναι ειλικρινείς ή κάτι θέλουν να κερδίσουν; Τα οικονομικά δεδομένα σας θα είναι πολύ ανεβασμένα. Μην συνηθίζετε να αναφέρεστε στα οικονομικά σας για να μην εξάπτετε το κόμπλεξ κάποιων άλλων!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία ενδέχεται να εργαστείτε σε χώρο που θα αφορά ως επί το πλείστον την νεολαία ή γενικότερα τους πιο νέους ανθρώπους. Επίσης ευνοείστε να εργαστείτε σε τεχνοκρατικό περιβάλλον, εάν βέβαια έχετε τις αντίστοιχες γνώσεις. Ο τομέας επίσης των χρηματοοικονομικών θα είναι ένα δυνατό χαρτί για όσους έχετε την απαιτούμενη εκπαίδευση. Γενικότερα προβλέπεται να βρίσκετε μία σύγχρονη και δυναμική δουλειά. Θα ανεβείτε οικονομικά!

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Το Δύο από τα Ξίφη.

Θα βάλετε σε μία τάξη τις υποθέσεις σας. Μπορεί να λυθούν μακροχρόνιες παρεξηγήσεις, εάν το επιθυμείτε. Ηρεμούν οι εντάσεις.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο και είχατε προβλήματα συνεννόησης με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, αυτά θα αρχίσουν να εξομαλύνονται. Αφορμή μπορεί να σταθεί ένας εξωτερικός παράγοντας, όπως μία οικονομική αναβάθμιση μέσα στο σπίτι σας, ή ένας εσωτερικός παράγοντας, όπως η απόφαση να στηρίξετε, εσείς ή το ταίρι σας ή και οι δύο, τον δεσμό ή τον γάμο σας μέσα από υποχωρήσεις στρατηγικής! Αν είστε από τα ζευγάρια που δεν είχατε κάποιο πρόβλημα, τότε η σχέση σας θα πάρει ένα ακόμη πιο στοργικό και τρυφερό χαρακτήρα!

Οι χωρισμένοι-ες θα βρεθείτε σε μία ιδανική στιγμή για την επιτυχία μίας επανασύνδεσης. Αρκεί να το θέλετε κι οι δύο σας. Κατά τ’ άλλα διαφαίνεται ο χωρισμός να σας έχει βοηθήσει να κατανοήσετε την σημασία του ενός για τον άλλον, αλλά και τα βασικά λάθη σας. Τώρα είστε ανανεωμένοι κι έτοιμοι να προχωρήσετε σε μία επανασύνδεση με σκοπό να διαφυλάξετε την σταθερότητα της σχέσης σας στο μέλλον.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη θα γνωρίστε ένα άτομο που θα σας εντυπωσιάσει από την αρχή κι εσείς εκείνο. Μπορεί ωστόσο ο-η ένας-μία από τους δύο σας να κρατάει κάποιο μυστικό! Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με μία προηγούμενη σχέση που δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς! Στην περίπτωση αυτή είναι προτιμότερο κι οι δύο σας να είστε ειλικρινείς από την αρχή. Εάν αποκρύψετε κάτι σημαντικό και το ομολογήσετε αργότερα, ενδέχεται να χαθεί η μεταξύ σας εμπιστοσύνη και να μην μπορείτε πλέον να επενδύσετε συναισθηματικά πάνω στην νέα σχέση.

Η εργασία σας θα πάει πολύ καλά! Βασική αλλαγή θα υπάρξει στην εξομάλυνση κάποιων εντάσεων, που κατόπιν καλής θέλησης κι από τις δύο πλευρές θα ισορροπήσουν. Μην κρατάτε κακία μέσα σας, αλλά και να μην εμπιστεύεστε αβασάνιστα. Τα χρηματικά δεδομένα σας θα είναι σε πολύ καλή εξέλιξη. Θα έχετε ότι χρειάζεστε. Δείξτε επιφυλακτικότητα αν σας προτείνουν κάποιον χρηματικό διακανονισμό, που δεν σας γεμίζει το μάτι.

Όσοι αναζητάτε καινούρια εργασία θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε έναν γνώριμο χώρο σας. Ενδεχομένως παλιότερα να σας είχαν… απορρίψει. Παρόλα αυτά τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τους δείξετε τις δυνατότητές σας! Εναλλακτικά θα απευθυνθείτε σε επαγγελματικό χώρο που παλιότερα τον απορρίψατε εσείς και τελικά αλλάξατε γνώμη! Σε κάθε περίπτωση θα έχετε επιτυχία!

        ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο Θάνατος.

Κάτι παλιό τελειώνει και κάτι νέο γεννιέται! Η ζωή συνεχίζει την πορεία της με νέα δεδομένα. Κάποιοι θα ανανεωθείτε. Κάποιοι άλλοι μπορεί να αγχωθείτε κάπως από τις αλλαγές που έρχονται, όμως στην συνέχεια θα διαπιστώσετε ότι αναβαθμίζετε η ζωή σας!

Ο δεσμός ή ο γάμος σας μόλις βγαίνει από ένα… καθαρτήριο, ώστε να συνεχιστεί με αισιοδοξία και ανανεωμένη διάθεση. Ενδεχομένως να γίνουν κάποιες ριζικές αλλαγές, όπως η αλλαγή σπιτιού, τόπου διαμονής, εργασίας ή επαγγέλματος, οι οποίες θα φέρουν καινούριο αέρα στην μεταξύ σας σχέση. Ένας μακροχρόνιος δεσμός μπορεί να περάσει σε γάμο μέσα από την αντίστοιχη πρόταση γάμου. Ωστόσο για ορισμένα ζευγάρια ίσως να έρθει ο χωρισμό. Στις περιπτώσεις αυτές μάλλον κάτι τέτοιο είναι η προτιμότερη λύση, με την έννοια πως η ανανέωση στην ζωή σας θα έρθει μέσα από καινούρια πράγματα που θα συναντήσετε στο μέλλον.

Οι χωρισμένοι-ες θα βρεθείτε μπροστά σε μία κατάσταση του ύψους ή του βάθους! Δηλαδή ή θα υπάρξει μία δυναμική επανασύνδεση, ή ένας σταθερός χωρισμός. Αυτή η κάθετη εξέλιξη θα οφείλεται στο γεγονός ότι βρίσκεστε μπροστά σε δυνατές αλλαγές και δεν σας ταιριάζουν τα ημίμετρα! Επομένως ή θα έχετε μία δυνατή σχέση στο μέλλον με την ή τον πρώην σας, ή θα αλλάξετε πλεύση και θα πάτε για νέα και δυναμικά συναισθηματικά ξεκινήματα! Στην περίπτωση αυτή ίσως να χρειαστεί πρώτα να μείνετε για λίγο μόνοι-ες.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα αρχή με καινούριο πρόσωπο, έπειτα από ένα χρονικό διάστημα ψυχικού πόνου, εξαιτίας ενός παλιού χωρισμού σας. Είναι η ώρα να κοιτάξετε μπροστά σας, σπάζοντας πλέον τις συναισθηματικές αλυσίδες που σας έδεναν με το παρελθόν σας. Καλό θα είναι να πιστέψετε στο καινούριο πρόσωπο, βλέποντας ότι σας φέρετε σωστά, αποφεύγοντας να βγάλετε τα παλιά σας απωθημένα. Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και εστιάστε στο τώρα σας!

Άλλες σημαντικές αλλαγές σας περιμένουν στον χώρο της  εργασίας σας. Μπορεί να αλλάξει ριζικά η ιεραρχία στην δουλειά σας, ή να γίνουν μικρότερες αλλά αρκετά σημαντικές αλλαγές. Στην πλειοψηφία θα είναι αλλαγές που θα αναβαθμίσουν και θα ωφελήσουν την δουλειά σας. Ωστόσο για κάποιους μπορεί να είναι η στιγμή για αλλαγή εργασίας. Είτε γιατί θα υπάρξει γενικότερο πρόβλημα στον χώρο σας, είτε γιατί θα είναι προσωπική σας απόφαση. Στην περίπτωση αυτή θα σημαίνει πως τα καλύτερα θα σας βρουν σε άλλον χώρο κι όχι στον ίδιο που ήσασταν.

Όσοι αναζητάτε καινούργια δουλειά πρόκειται να «ξεσκονίσετε» ένα παλιό σας πτυχίο ή κάποια παλιά σας προϋπηρεσία! Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε αξιόλογο χώρο με αντικείμενο κάτι που είχατε αφήσει ανεκμετάλλευτο. Θα γεμίσετε αισιοδοξία και ενέργεια. Για να απογειωθείτε στην νέα σας δουλειά, μην σκέφτεστε συνεχώς το πρόσφατο επαγγελματικό παρελθόν σας κάνοντας συγκρίσεις, αλλά εστιάστε στο παρόν!

   ΙΧΘΥΣ : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Αν είστε γυναίκα μπορεί να πάρετε κάπως βαριά μία επιπλοκή στην αισθηματική σας ζωή. Αν είστε άντρας ίσως άθελά σας να στενοχωρήσετε μία γυναίκα που σας αγαπάει.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις που εκ πρώτης όψεως δεν είναι σημαντικές. Όταν όμως είναι αλυσιδωτές και δεν εκτονώνονται, τότε δυσκολεύουν την καθημερινή σας επικοινωνία. Είναι προτιμότερο κι οι δύο να αφήσετε την κάθε προσπάθεια και να δεχτείτε την κατάσταση όπως έχει. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ο-η καθένας-μία και δώστε στον χρόνο την… ευθύνη να βρει την λύση. Η υπερπροσπάθεια για να φτιάξουν τα πράγματα, περισσότερο θα βλάψει παρά θα βοηθήσει. Με λίγη υπομονή και αποφεύγοντας να κρίνετε ο ένας τον άλλον, η κατάσταση θα αλλάξει και η επικοινωνία σας θα γίνει ξανά άνετη και ευχάριστη.

Οι χωρισμένοι-ες μάλλον βιώνετε ένα σύνθετο συναίσθημα  :  από την μία τον πόνο του χωρισμού κι από την άλλη την άρνηση να κάνετε κάποια υποχώρηση. Η κατάσταση αυτή ενδέχεται να εξελιχθεί σε μία μοιρολατρία, ενώ αρκετά πράγματα θα ήταν στο χέρι σας, αν είχατε λιγότερο πείσμα, τόσο ο-η ένας-μία όσο κι η-ο άλλη-ος. Ωστόσο εάν τελικά δεν υποχωρείτε σε τίποτα, δεχτείτε τον χωρισμό ως τελική επιλογή σας! Διαφορετικά, για να τα ξαναβρείτε θα χρειαστούν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία γυναίκα, η οποία θα έχει πλούσιο συναισθηματικό κόσμο κι ενδεχομένως θα είναι εκδηλωτική. Θα σας γοητεύσει! Για να την κερδίσετε θα χρειαστεί να σεβαστείτε τα συναισθήματα και τις ευαίσθητες χορδές της. Οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε έναν δυναμικό άντρα με μία πετυχημένη πορεία ζωής! Θα σας σαγηνέψει! Όμως καλό θα είναι να… ζητήσετε με το διακριτικό σας τρόπο να εκδηλώνει λίγο περισσότερο τα συναισθήματά του και να μην ποντάρει μόνο στον δυναμισμό του.

Στην εργασία σας θα κινηθείτε δυναμικά. Ίσως να κουραστείτε λίγο παραπάνω. Μία γυναίκα σε θέση κλειδί μπορεί να γίνει κάπως απαιτητική, όχι όμως από κακή πρόθεση. Ίσως να γίνουν σε εσάς ή στον επαγγελματικό χώρο σας αλλαγές ανανέωσης. Μην τις φοβάστε. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα είναι άριστα!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία ίσως να πάρετε μία σωστή καθοδήγηση από γυναίκα με κύρος που θέλει να σας υποστηρίξει. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε σε ένα χώρο, ιδιωτικό ή δημόσιο, όπου θα χρειαστεί να δείξετε συνέπεια κι επαγγελματισμό. Με αυτά τα ζητούμενα θα τα πάτε πολύ καλά και θα έχετε σταθερότητα στο μέλλον.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου