Ρυτίδες ρινοπαριακές ? Αυτές είναι οι λύσεις και οι τρόποι αποφυγής!

Ρυτίδες ρινοπαριακές ? Αυτές είναι οι λύσεις και οι τρόποι αποφυγής!

Ρυτίδες ρινοπαριακές ? Αυτές είναι οι λύσεις και οι τρόποι αποφυγής!

Ναι, οι ρυτίδες της ρινοπαριακής πτυχής είναι αυτές που έχετε μεταξύ της μύτης και του στόματος. Είναι ο εφιάλτης σας; Σας λέμε γιατί εμφανίζονται, πώς να τις εξαλείψετε και να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας.

Ρυτίδες ρινοπαριακές ? Αυτές είναι οι λύσεις και οι τρόποι αποφυγής!

Ένας τρόπος για να αποτρέψετε μια ρινοχειλική πτυχή είναι να κοιμηθείτε στην πλάτη σας , καθώς το να ακουμπάτε τα ζυγωματικά σας στο μαξιλάρι σας κάθε νύχτα θα επιταχύνει την εμφάνισή του.

Όταν οι ρυτίδες που σχηματίζουν τη ρινοχειλική πτυχή είναι πολύ βαθιές, οι αντιρυτιδικές κρέμες δεν βοηθούν πλέον πολύ. Σε αυτό το σημείο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε υαλουρονικό οξύ για να τις γεμίσετε.

Η αφαίρεση του μακιγιάζ στο τέλος της ημέρας είναι σημαντική όταν πρόκειται για την πρόληψη των ρυτίδων και, κατά συνέπεια, της ρινοβολικής πτυχής. Υπάρχουν αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι για κάθε μέρα που το δέρμα δεν καθαρίζεται, μεγαλώνει σαν πέντε.

Θεραπευτική αγωγή. “Η καλύτερη θεραπεία για την απομάκρυνση των ρυτίδων που σχηματίζουν τη ρινοβολική πτυχή είναι ένα υαλουρονικό οξύ ή ένα πληρωτικό , το οποίο είναι ένα βιοσυμβατό πληρωτικό γνωστό στο εμπόριο ως Radiesse”, λέει ο Δρ Fercasy. «Η επιλογή εξαρτάται από τη συγκεκριμένη περίπτωση κάθε ασθενούς και τους εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες του οργανισμού του. Τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν μεταξύ 8-13 μηνών ».
Πόσο. από 450 € συνεδρία.

Μπορεί να προληφθεί;

Όπως λέει η Δρ Fercasy, ναι, και γι ‘αυτό προτείνει θεραπείες όπως το Πρωτόκολλο Skinboosters: «αυτή η θεραπεία πραγματοποιείται για την πρόληψη της εμφάνισης της ρινοπαριακής πτυχής μεταξύ των ηλικιών 25 και 35 ετών. “Αυτή η διαδικασία είναι υπεύθυνη για την ανοικοδόμηση του δέρματος, για την οποία γίνεται αντιγήρανση που δημιουργεί μακροπρόθεσμα αποτελέσματα μέσω συνεδριών. Το αποτέλεσμα μπορεί να φανεί αμέσως ».

Πόσο. 350 € συνεδρία.