Συναίσθηση-συνείδηση: η σαφήνεια της ύπαρξης και τα δώρα της

Συναίσθηση - συνείδηση: η σαφήνεια της ύπαρξης και τα δώρα της

Συναίσθηση-συνείδηση: η σαφήνεια της ύπαρξης και τα δώρα της

Επιμέλεια Εύη Βισβάρδη

Υπάρχουν μερικές πιθανές περιττές αλλά χρήσιμες διακρίσεις που μπορούμε να κάνουμε για να περιγράψουμε τη συνείδηση.

Πώς αποκτούμε και τί προσφέρει η Συναίσθηση – συνείδηση στη ζωή μας; Ελευθερία από ελπίδες και φόβους! Μάθε τη διαδικασία λοιπόν για μια συνειδητοποιημένη ζωή.

Si respiras y estás en el 2021, esto es PARA TI - Asi Soy Mujer Magazine

Μόλις δούμε μέσα από τις δυνατότητες, τους περιορισμούς και τις συνέπειες που πιστεύουμε ότι υπάρχουν, τότε οι διακρίσεις γίνονται διαφανείς. Υπάρχουν μερικές λέξεις που θα χρησιμοποιήσω για τη συνείδηση.

Οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί: Φαινόμενα, Αντίληψη και Συνείδηση. Κάθε ένα από αυτά έχει συγκεκριμένες «έννοιες» που είναι σημαντικές.

Ακολουθεί ένα σύντομο γλωσσάριο:

Φαινόμενα: Οτιδήποτε μπορούμε να αναφέρουμε ως μέρος της εμπειρίας μας, αλλά και τα πράγματα που μπορούμε να δημιουργήσουμε ή να φανταστούμε

Αντίληψη: Οι διεργασίες της ανθρώπινης οντότητας (βιολογικές και οποιεσδήποτε άλλες διαδικασίες που μπορεί να υπάρχουν) που έχουν ως αποτέλεσμα την αναγνώριση ή την εμπειρία των Φαινομένων.

Συνείδηση: Η ίδια η λέξη προκαλεί ατελείωτες μεταφυσικές παρεξηγήσεις. Αλλά είναι, σίγουρα, «η εμπειρία της εμπειρίας». Γνωρίζουμε τη συνείδηση συνειδητοποιώντας.

Ελευθερία από ελπίδες και φόβους

Qué distingue a una persona con buena energía? - Ü Nunciatura- Apartamentos de 1,2 y 3 habitaciones. ¡Entrega inmediata!

Όταν προσπαθούμε να πούμε κάτι για τη συνείδηση χρησιμοποιώντας τα διάφορα συμβολικά συστήματα (όπως γλώσσα, λογική και μαθηματικά), υπάρχει ένα είδος κυκλικότητας ή οπισθοδρόμηση και τελικά σύγχιση.

Μπορούμε να γνωρίζουμε τη διαφορά ανάμεσα στο να είμαστε συνειδητοί και να είμαστε ασυνείδητοι λόγω των εμπειριών που έχουμε, (πχ να κοιμηθούμε και να ξυπνήσουμε από βαθύ, χωρίς όνειρο στον ύπνο και χωρίς να θυμόμαστε καμία γνωστική δραστηριότητα) , αλλά και αυτό που θυμόμαστε ως προηγούμενη εμπειρία, τις αναμνήσεις μας.

Έτσι, μπορούμε να πούμε από αυτή την οπτική γωνία ότι υπάρχουν «Φαινόμενα», υπάρχει «Αντίληψη» των Φαινομένων και αποκαλούμε αυτή τη διαδικασία «Συνείδηση».

 Αυτές οι διαδικασίες, όταν συμβαίνουν, φαίνεται να συμβαίνουν ταυτόχρονα και συγχρονισμένα. Μόλις η συναίσθηση γίνει συνείδηση,  συνειδητοποιείς κάτι. Έτσι, είναι η απαραίτητη βάση της δυαδικής μας εμπειρίας για τον κόσμο των φαινομένων , του εαυτού και του άλλου.

Το πλεονέκτημα της συνειδητοποίησης με αυτόν τον απλό τρόπο είναι ότι επιτρέπει μια λειτουργική προοπτική για τη συνείδηση χωρίς μεταφυσικές εικασίες, η οποίες μπορεί να είναι ατελείωτες.

Όταν μένουμε στη συνείδηση, χωρίς την μεταφυσική ερμηνεία, υπάρχει μια σαφήνεια της ύπαρξης που μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στην εμπειρία μας, αντί να αντιδράσουμε σε αυτήν.

Recopilación de Códigos Sagrados de los Seres de LuzΔεν εξαλείφει τη δυσκολία του να είσαι άνθρωπος, αλλά αποκαλύπτει μια ελευθερία από τις ελπίδες και τους φόβους της, καθώς και την ικανότητα να ζεις ως δικαιούχος της ζωής, με δυνατότητες, αντί να είσαι θύμα αυτής ή να χρειάζεται να είσαι ειδικός στο να ζεις.

 

Celebrate Your Life !
Ενημερωθείτε για τα Soul Fests του 2020 !!!
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας να σας ενημερώνουμε μέσω email στο
celebrateyourlifegr@gmail.com