Τα πιο glam προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών -Festive eye makeup!

Τα πιο glam προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών -Festive eye makeup!

Τα πιο glam προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών -Festive eye makeup!

Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο ιδιαίτερα αλλά και τα πιο glam προϊόντα μακιγιάζ για να διαλέξεις. Κάποια από αυτά είμαστε σίγουροι ότι δεν γνώριζες καν πως υπάρχουν. Κράτησε σημειώσεις ή αναζήτησέ τα μιας και διανύουμε περίοδο μεγάλων εκπτώσεων και τώρα είναι η ευκαιρία σου να τα αποκτήσεις σε πολύ πιο οικονομική τιμή!

Chanel Ombre Longwear Liquid Eye Shadows. Είναι οι πιο ευκολοφόρετες και glam σκιές που χρησιμοποίησες ποτέ. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: με το πινελάκι βάζεις λίγη ποσότητα στο κινητό βλέφαρο και μετά ταμπονάρεις ακόμη και με το δάχτυλό σου και φυσικά αποφασίζεις μέχρι που θέλεις να φτάσεις την ένταση μιας και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα buildable! Bonus info: οι σκιές είναι μεταλλικές και έχουν τέλειο ιριδίζον αποτέλεσμα.

Laura Mercier Caviar eye sticks, από €33.20, €23.24. Ακόμη και αν είσαι newbie στο μακιγιάζ αυτές εδώ οι σκιές σε μορφή στικ είναι ιδανικές αφού δεν προϋποθέτουν καθόλου skills. Επιπλέον, είναι ιδανικές αν σου αρέσει το μακιγιάζ που έχει αυτό το αποτέλεσμα που μοιάζει σαν να μην προσπάθησες καθόλου ενώ, τέλος, είναι τόσο εύχρηστες ώστε μπορείς να τις απλώσεις ακόμη και όταν είσαι on the go, από το σαλόνι στην κουζίνα σου, για παράδειγμα 😛

Μαύρο primer για τη σκιά, Priming is Everything, The Balm, Make Me Up, από €12.80, €10.24. Ξέρουμε ότι το primer είναι εκείνο το προϊόν που μπαίνει είτε κάτω από το makeup είτε κάτω από τη σκιά (αν μιλάμε για primer ματιών) και δίνει διάρκεια στο αποτέλεσμα. Αλλά να που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε ακούσει για μαύρο primer! Το συγκεκριμένο προϊόν μπαίνει κάτω από τη σκιά για να της αλλάξει το πραγματικό της χρώμα και να της το κάνει πιο βαθύ! Άρα με μια αγορά διπλασιάζεις τις σκιές σου!

Eyeliner σε αυτοκόλλητο, Bijoux de Pele, Make Me Up, από €7.90, €3.95. Ότι πιο απλό και ταυτόχρονα ότι πιο glam μπορείς να κάνεις στο μακιγιάζ σου! Αυτά τα eyeliner είναι σε μορφή stick και ο τρόπος που τα φοράς είναι ο πιο απλός. Τα ξεκολλάς από την συσκευασία, τα κολλάς πολύ κοντά στη ρίζα του κινητού βλεφάρου και είσαι έτοιμη!

Eyeliner Sephora X Stabilo, €7.99. Το “δεν είναι αυτό που νομίζεις” ταιριάζει τέλεια εδώ γιατί αυτό το προϊόν δεν είναι αυτό που νομίζεις! Μπορεί να θυμίζει το Stabilo που είχαμε στο σχολείο αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για eyeliner που θα σε βοηθήσει να κάνεις την τέλεια γραμμή στα μάτια σου!

Khol Poudre Libre, Guerlain, από €42.95, €21.47. Τα προϊόντα σε μορφή khol ή/και kajal δίνουν ένα πολύ sexy και μυστηριώδες αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Θυμήσου τη σκηνή από την Sarah Jessica Parker στο Sex & The City 2! Το συγκεκριμένο δε, έχει και αυτή την πολυτελή συσκευασία στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς!

Star Stamp Liner, The Body Shop, €10.00. Είναι η συλλεκτική στάμπα- αστέρι που βγαίνει από την The Body Shop κάθε τέτοια εποχή. Μας αρέσει πολύ να την φοράμε στις εξωτερικές γωνίες του ματιού! Αυτή, λίγη μάσκαρα και έτοιμες!

Palette Chiara Ferragni Collection, Lancome, από €66.95, €43.52. Τα προϊόντα που αγαπά η Chiara Ferragni για το μακιγιάζ της σχεδιασμένα αποκλειστικά για τη Lancome! Θα την παρακολουθούμε στενά σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας μέσα από το instagram της για να ξεσηκώνουμε makeup looks!