Τι να κάνεις όταν σκέφτεσαι “μπούχτισα” – Celebrate Your Life

Τι να κάνεις όταν σκέφτεσαι "μπούχτισα" !!

Τι να κάνεις όταν σκέφτεσαι “μπούχτισα” – Celebrate Your Life

Ίσως έχετε ακούσει ότι ο ορισμός της τρέλας είναι να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και αναμένετε διαφορετικά αποτελέσματα.

Λοιπόν, όταν βρίσκεστε σε ρουτίνα ή η ζωή ρίχνει έναν παγκόσμιο ιό στο δρόμο σας και είναι αδύνατο να είσαι έξω και πρέπει να διαμορφώσεις ξανά τον τρόπο που έκανες πράγματα και είσαι απογοητευμένη επειδή  “μπούχτισες”….

ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι διαφορετικό!

Πώς μοιάζει αυτό “κάτι διαφορετικό” για εσάς;

 Βγείτε έξω από το κουτί σας, χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας για να αρχίσετε να δημιουργείτε διαφορετικά συναισθήματα στον εαυτό σας, όταν κλονίζεται η ενέργειά σας και ο εαυτός σας θέλει να κάνει κάτι λίγο ριζοσπαστικό… ή ίσως θέλει κάνει κάτι τόσο φυσιολογικό, αλλά δεν έχετε χρόνο και δύναμη για να το κάνετε.

Αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό για να διαλύσουμε τη ρουτίνα. 

Η καθημερινή ρουτίνα μπορεί να ρίξει το μυαλό και το σώμα σας στον αυτόματο πιλότο και δεν θα υπάρχει χώρος στη ζωή σας για αυθορμητισμό.

Λοιπόν… τι θα μπορούσατε να κάνετε διαφορετικό; Ακολουθούν μερικές προτάσεις !!

  1. Λάβετε μια σπουδαία πρωτοβουλία να εγγραφείτε σε μια διαδικτυακή τάξη για να αποκτήσετε νέες γνώσεις για τη Ζωή σας!

  2. Μάθετε πώς να κάνετε κάτι που θέλετε να κάνετε. Για παράδειγμα, πως να παίζετε ένα όργανο (υπάρχουν διαδικτυακά σεμινάρια), πάρτε τα χρωματιστά μολύβια σας και δημιουργήστε έργα τέχνης, διαβάστε αυτά τα βιβλία που κάθονται στα ράφια σας εδώ και χρόνια, επικοινωνήστε με έναν χαμένο φίλο, ανακαλύψτε πώς να δουλεύει το αυτόματο ποτιστικό  για υπέροχα λουλούδια στο μπαλκόνι σας, καθαρίστε μια ντουλάπα…. Νομίζω ότι έχετε πιάσει την ιδέα!

  3. Ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο κίνησης του σώματός σας. Υπάρχουν πολλά μαθήματα online τώρα, από salsa έως hip-hop, yoga, tai’chi… το λέτε,αλλά κάντε το! μπορείτε να βρείτε μια οn line τάξη. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να σας διαλύσει αυτό το αίσθημα συντριβής και είναι καλό να κουράζεται λίγο το σώμα σας για να απελευθερώσετε την κακή ενέργεια.

  4. Και φυσικά, δες μέσα σου. Διαλογιστείτε, αξιοποιήστε το ποιος είστε πραγματικά, θυμηθείτε τη θεϊκή μεγαλοπρέπεια του γιατί είμααστε τη συγκεκριμένη στιγμή στον κόσμο αυτό. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας τον σκοπό, την ομορφιά και την αγάπη γύρω σας. Υπάρχει πραγματικά αγάπη γύρω μας, είναι αυτό που είμαστε και το θεϊκό μας δικαίωμα  από τη γέννησή μας.

  5. Αλλάξτε τις σκέψεις σας. Αλλάξτε τις σκέψεις σας. Είπα … αλλάξατε τις σκέψεις σας..τι, ακόμα; Ο Wayne Dyer το είπε τόσο εύγλωττα, «αλλάξτε τις σκέψεις σας, αλλάξτε τη ζωή σας». Είναι πραγματικά το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε. Οι σκέψεις μας. Έχω παρατηρήσει όταν αλλάζω τη σκέψη μου, τα συναισθήματά μου αλλάζουν και οι πράξεις μου ακολουθούν. Νιώθω αναζωογονημένη όταν αφήνω τον εαυτό μου να αλλάξει τη σκέψη μου και να απαλλαγώ από την αρνητικότητα που μπορεί να με οδηγήσει σε έναν κακό δρόμο.

Θυμηθείτε να αναπνέετε, να φροντίζετε το σώμα σας, να συνδεθείτε με έναν φίλο που μιλά τη “γλώσσα” σας ή να βρείτε μια κοινότητα ανθρώπων που σας υποστηρίζουν.

Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό, το ξέρω αυτό με όλη μου την καρδιά. Είναι δύσκολο τώρα, αλλά θα είμαστε ξανά όλοι μαζί…. το Σχεδιάζω, το σχεδιάζουμε!

Γιορτάστε τη ζωή σας!

Celebrate Your Life !

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας να σας ενημερώνουμε μέσω email στο

celebrateyourlifegr@gmail.com