Το μαγικό προϊόν που κάνει την επιδερμίδα της Nicole Kidman να δείχνει τόσο λαμπερή στη σειρά The Undoing

Το μαγικό προϊόν που κάνει την επιδερμίδα της Nicole Kidman να δείχνει τόσο λαμπερή στη σειρά ''The Undoing''

Το μαγικό προϊόν που κάνει την επιδερμίδα της Nicole Kidman να δείχνει τόσο λαμπερή στη σειρά The Undoing

Το αποκάλυψε η προσωπική της makeup artist

Η Nicole Kidman πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του HBO “Undoing” στον ρόλο της Grace Fraser, μιας ψυχαναλύτριας -συγγραφέα, που έκανε αίσθηση με το… beauty look της.

Για τις ανάγκες του ρόλου το glam team της σειράς έχει χαρίσει ένα retro -boheme ύφος στην εμφάνιση της Kidman, που της ταιριάζει πολύ.

Τα μαλλιά της έχουν την τέλεια strawberry blonde απόχρωση και φυσικές μπούκλες, ενώ το μακιγιάζ της έχει αυτή την φυσική glowy όψη της επιδερμίδας. Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η Kyra Panchenko που αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για την υγιή όψη και το διακριτικό glam φινίρισμα.

Όπως δήλωσε η makeup expert το συγκεκριμένο look ήταν ιδέα της Kidman η οποία της πρότεινε να ξεφύγουν από το αναμενόμενο και να δημιουργήσει κάτι πιο ανάλαφρο που έρχεται κόντρα με τον ρόλο της. Για να το πετύχει αυτό η Panchenko δίνει μεγάλη έμφαση στη σωστή ενυδάτωση αφού όπως η ίδια λέει όλα ξεκινούν από την υφή και όψη του δέρματος. Αν δεν είναι λαμπερό και με την απαραίτητη υγρασία κανένα προϊόν μακιγιάζ δεν μπορεί να λειτουργήσει στο μέγιστο.

Η ίδια απλώνει καθημερινά την εμβληματική Creme de la Mer, μια φόρμουλα που χρησιμοποιεί η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια.

Creme de la mer

Επίσης, μια λεπτομέρεια που βοήθησε την make up artist να χαρίσει λάμψη στο βλέμμα είναι η σκιά ματιών και πιο συγκεκριμένα η Armani Beauty Eye Tint Liquid, No 8. Πρόκειται για μια ιριδίζουσα, ροζ απόχρωση που χαρίζει λάμψη χωρίς υπερβολή και παραμένει στη θέση της για ώρες.

Armani Teint