Το τέλειο μάντρα για να προσελκύσει την αγάπη, την αφθονία και πολλά άλλα

Το τέλειο μάντρα για να προσελκύσει την αγάπη, την αφθονία και πολλά άλλα

Το τέλειο μάντρα για να προσελκύσει την αγάπη, την αφθονία και πολλά άλλα

Μάντρα: Μια επαναλαμβανόμενη λέξη, φράση ή δήλωση, που χρησιμοποιείται για έμπνευση ή εστίαση ενώ κάποιος διαλογίζεται και την ψάλλει. Η μαγική μάντρα χρησιμοποιεί μια επαναλαμβανόμενη φράση για να κάνει τα πράγματα να συμβούν στη ζωή σας.

Το τέλειο μάντρα για να προσελκύσει την αγάπη, την αφθονία και πολλά άλλα

Πώς να γράψετε το τέλειο μάντρα σας

1) Μην καθυστερείτε. Ζητήστε αυτό που θέλετε.

Γράψτε ακριβώς αυτό που θέλετε. Μην συγκρατήσετε τον εαυτό σας πιστεύοντας ότι δεν είναι εντάξει να θέλετε αυτό που θέλετε ή ότι δεν το αξίζετε. Είναι εντάξει να ζητάς χρήματα. Είναι εντάξει να ζητάς αγάπη.

Γι ‘αυτό μην κρατάτε πίσω. Να είστε συγκεκριμένοι στο αίτημά σας, επειδή μπορείτε και θα λάβετε ακριβώς αυτό που ζητάτε.

2) Να είστε ριζικά ειλικρινείς.

Επειδή θα λάβετε αυτό που ζητάτε, είναι σημαντικό να ζητάτε αυτό που θέλετε ειλικρινά. Να είστε συγκεκριμένοι στο αίτημά σας.

Για παράδειγμα, αν νομίζετε ότι θέλετε τη νέα δουλειά , ρωτήστε τον εαυτό σας εάν η δουλειά είναι πραγματικά αυτό που θέλετε. Θέλετε τη δουλειά ή θέλετε οικονομική ελευθερία; Θέλετε αυτή τη δουλειά ή θέλετε τη δουλειά που θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα;

Όταν γράφετε το μάντρα σας, φανταστείτε έναν κόσμο όπου όλα και όλα είναι δυνατά. Ένας κόσμος στον οποίο μπορείτε να πετύχετε ό, τι θέλετε και δεν υπάρχουν όρια. Σε αυτόν τον κόσμο, τι θέλετε πραγματικά; Και να είμαι ειλικρινής. Ζητήστε αυτό που πραγματικά θέλετε. Η επιθυμία είναι το συναίσθημα που τροφοδοτεί την αποτελεσματικότητα του μάντρα. Επομένως, αξιοποιήστε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και, στη συνέχεια, ζητήστε να εκπληρωθούν!

Συνιστώ να διαλογιστείτε σε αυτό που πραγματικά θέλετε πριν γράψετε οποιοδήποτε μάντρα.

3) Μην βλάψετε!

Μην ζητάτε κάτι που θα βλάψει τον εαυτό σας ή οποιονδήποτε άλλον και μην παραβιάζετε την ελεύθερη βούληση των άλλων! Μην γράφετε μάντρα που ονομάζουν ονόματα και ζητάτε από τους ανθρώπους να κάνουν ή να αισθάνονται ορισμένα πράγματα. Σεβασμός και τιμή της ατομικής ελευθερίας.

 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αγάπη για την οποία ίσως ζητάτε ένα συγκεκριμένο άτομο να σας ερωτευτεί δεν είναι καλή ιδέα ως μάντρα. Ακόμα κι αν η μαγεία λειτουργεί, θα αντιμετωπίσετε συνέπειες .