Υπέροχη Χάρη: Ζώντας στο φως , ακόμα και όταν το σκοτάδι σέρνεται

Υπέροχη Χάρη: Ζώντας στο φως , ακόμα και όταν το σκοτάδι σέρνεται

Υπέροχη Χάρη: Ζώντας στο φως , ακόμα και όταν το σκοτάδι σέρνεται

Επιμέλεια Εύη Βισβάρδη

Η δύναμη της χάριτος

Ανεξάρτητα από τα λάθη που έχουμε κάνει, τα σκληρά λόγια που έχουμε πει, και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να έχουμε κάνει λάθος απέναντι σε άλλον, μόλις είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε μια συνεπή αλλαγή προς το καλύτερο, μέσω της στοργικής χάρης, μας συγχωρούνται, εξαργυρώνονται και σταδιακά ανυψώνονται στο υψηλότερο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Αυτή η στοργική χάρη δεν μπορεί να κερδηθεί. δίνεται ελεύθερα. Ωστόσο, πρέπει να το επιτρέψουμε. Και αυτό απαιτεί την πιστή συνεργασία μας, ώστε αυτή η χάρη να επιφέρει αλλαγή στη ζωή μας. Πρέπει να δράσουμε και να επιτρέψουμε . Πρέπει να αναλάβουμε δράση για να επιτύχουμε καλύτερες συνθήκες στη ζωή μας και πρέπει να επιτρέψουμε σε ορισμένα πράγματα και ανθρώπους να είναι αυτοί που είναι. Είναι μια λεπτή ισορροπία, αλλά η χάρη είναι πάντα μαζί μας μέσα από όλα.

Η Χάρη είναι όπου μπορείς να ανυψωθείς από τα δεινά σου. Αυτή η ταλαιπωρία μπορεί να έχει τη μορφή της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου, μιας ανεκπλήρωτης σχέσης, ενός αγώνα με θέματα υγείας ή μιας άλλης εμπειρίας που δεν είστε σαφείς ως προς τον τρόπο επίλυσης. Όταν επιτρέπετε τη χάρη, διαπιστώνετε ότι δεν χάνετε ποτέ. Βρίσκετε ένα επίπεδο ειρήνης στις περιστάσεις σας, γνωρίζοντας ότι θα βελτιωθούν.

Η Χάρη είναι αυτό που σας οδηγεί να αναγνωρίσετε τους τρόπους με τους οποίους το Θείο λειτουργεί στη ζωή σας και στη συνέχεια μπαίνετε σε μια νέα, φοβερή συνειδητοποίηση του σκοπού και της σημασίας σας, ως μέρος της θείας δημιουργίας. Όπως εκφράζει το τραγούδι, «(I) ήμουν τυφλός, αλλά τώρα το βλέπω».

We All Need Undeserved Grace ~ Candidly Christian

Η Χάρη μας επιτρέπει μια νέα αρχή


Φανταστείτε ένα συμβάν στη ζωή σας, ή ένα σύνολο γεγονότων, μετά το οποίο είπατε στον εαυτό σας: «Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να ξεκινήσω από την αρχή – ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά;»

Παρόλο που δεν μπορείτε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και να αλλάξετε αυτό που έχει ήδη συμβεί, χάρη στη χάρη, μπορείτε να ξεκινήσετε εκ νέου. Αυτή η «νέα αρχή» είναι εκείνη η στιγμή της διεξόδου – εκείνη η κεντρική στιγμή στην οποία είστε απαλλαγμένοι από την εσωτερική και εξωτερική αναταραχή που έχετε βιώσει και μπορεί να επιτρέψει στην αλήθεια της αγάπης να βγει και να διαπεράσει στη ζωή σας.

Βήμα πρώτο: Παράδοση

« Πόσο πολύτιμη αυτή η χάρη εμφανίστηκε. Η ώρα που πίστευα για πρώτη φορά. “

Όταν πιστεύετε στη δύναμη της χάριτος, μπορείτε να παραδοθείτε πλήρως σε αυτήν και να αποκομίσετε τα οφέλη της. Αυτή είναι η στιγμή αποδοχής σας. Είναι η απελευθέρωση της προσωπικής σας θέλησης και η ειλικρίνειά σας στη θεϊκή θέληση.

Αυτό που παραδίδετε είναι να αφήσετε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί – να ακούτε πιο προσεκτικά τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε και τι σας καλεί να κάνετε στη συνέχεια. Είναι μια στιγμή ειρήνης , καθώς παίρνετε αυτό που προσπαθείτε να ελέγξετε και το τοποθετείτε στη φροντίδα της Χάριτος.

57 Grace Upon You ideas | christian stickers, cool stickers, faith stickers

Βήμα δεύτερο: Κάντε συμφωνίες (με τον εαυτό σας)

«Είναι η χάρη που δίδαξε την καρδιά μου να φοβάμαι. Και με τη χάρη ανακουφίστηκαν οι φόβοι μου. “

Κατανοώντας τη δύναμη της χάριτος, αναγνωρίζετε ότι το καλό που βιώνετε παρέχεται μέσω της χάριτος σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε τις σωστές ενέργειες και να κάνετε αυτές τις ενέργειες να εναρμονιστούν αρμονικά με τον σωστό χρόνο.

Επειδή δεν μπορείτε να «κερδίσετε χάρη» καθαυτή, γνωρίζετε ότι πρέπει ακόμα να κάνετε τις σωστές ενέργειες για να τη συνεχίσετε να ρέει στη ζωή σας. Οι προσωπικές σας προσπάθειες και ενέργειες σίγουρα κατέχουν ένα επίπεδο ευθύνης στο καλό που βιώνετε, γι ‘αυτό σε αυτό το βήμα σας καλεί να κάνετε συμφωνίες.

Οι «συμφωνίες» που κάνετε θα περιλαμβάνουν συχνά τη δήλωση της προθυμίας σας να εξυπηρετείτε τους άλλους, με οποιονδήποτε τρόπο καθοδηγείτε και να αναλάβετε δράση όπου μπορείτε για να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε, ενώ αναζητάτε καθοδήγηση για κάθε βήμα του τρόπου. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί ως πιο χρήσιμο, φιλανθρωπικό, ευγενικό και συμπονετικό τρόπο ζωής , ενώ αυξάνεται καθημερινά αυτήν την πρακτική.

Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να πείτε κάτι σαν, «Σε κοιτάζω, Θεέ μου (όποιος κι αν είσαι,μέσα μου είσαι εγώ), για καθοδήγηση. Είμαι πρόθυμος να καθοδηγηθώ από τη χάρη σας στις κατευθύνσεις που οδηγώ, προς όφελος του εαυτού μου και των άλλων. Έχω ένα όραμα για αυτό που θέλω για τη ζωή μου και είμαι πρόθυμος να αναλάβω δράση όπου μπορώ να το κάνω και εμπιστεύομαι την αγάπη σου για να φέρνω αυτό το όραμα μαζί με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους για μένα. “

Unicorn Universe I Painting by Grace PoppΒήμα τρίτο: Ακολουθήστε (όσο καλύτερα μπορείτε) και αναγνωρίστε τη χάρη κάθε μέρα

Ενώ αξιοποιείτε πλήρως κάθε μέρα και κάθε στιγμή κάθε φορά, αναπτύξτε την πρακτική σας να αναλάβετε δράση όπου μπορείτε για αυτό που επιθυμείτε για τη ζωή σας. Κάνετε το καλό προς τους άλλους, φροντίζετε τον εαυτό σας, κοιτάξτε στο Θείο για καθοδήγηση και αφήστε τα υπόλοιπα να ξεδιπλωθούν μέσω της χάρης.

Ίσως το πιο σημαντικό, αυτό το βήμα σας προσκαλεί να αναγνωρίσετε και να ευχαριστήσετε για το καλό που εκδηλώνεται στην καθημερινή σας ζωή – μεγάλο και μικρό. Όταν το κάνετε αυτό, αντιμετωπίζετε μια απίστευτη αλλαγή στο πώς βλέπετε τη ζωή σας και κάθε εμπειρία που έχετε σε αυτήν.

Η Χάρη θα μας οδηγήσει στο “σπίτι” μας

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η διαδικασία δεν πρόκειται να είναι τέλεια. Παρόλο που μπορεί να μην έχετε ακόμη όλες τις απαντήσεις, και ενώ μπορείτε να περάσετε από σκαμπανεβάσματα , από την εμπειρία μου και από τόσους πολλούς άλλους που μοιράζονται τις ιστορίες τους, η λήψη αυτών των βημάτων θα σας οδηγήσει σε μια πιο ολοκληρωμένη ζωή της επιλογής σας .«Η χάρη που μας κρατησε ασφαλείς μέχρι τώρα. Και αυτή η χάρη θα μας οδηγήσει στο σπίτι. “

Γιορτάστε τη ζωή σας!

Celebrate Your Life !

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας να σας ενημερώνουμε μέσω email στο

celebrateyourlifegr@gmail.com