Υπνοδωμάτιο: Τα μυστικά του Feng Shui για την Ιδανική κρεβατοκάμαρα από τη Μάρι Γιόβα

Υπνοδωμάτιο: Τα μυστικά του Feng Shui για την Ιδανική κρεβατοκάμαρα από τη Μάρι Γιόβα

Υπνοδωμάτιο: Τα μυστικά του Feng Shui για την Ιδανική κρεβατοκάμαρα από τη Μάρι Γιόβα

Μάρι Γιόβα –Αστρολόγος &  Σύμβουλος Feng Shui 

Βραβευμένη με το HIGHER FENG SHUI DIPLOMA

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το igynaika.gr σας πηγαίνει παντού!

Μάρι Γιόβα είναι  Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία  και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui   με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Είναι στους 10 Έλληνες  που έχουν πάρει  το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.
Πιστεύει στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.Η αγάπη της για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστιγκτο μια εσωτερική της ανάγκη και  τις οικογενειακές της ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά της.Παράλληλα σπούδασε  κοινωνικές επιστήμες  και εξειδικεύτηκε στην συμβουλευτική ψυχολογία.Από το 2014  έχει  προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες  στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog της.
Μάρι Γιόβα Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
FB  Μάρι Γιόβα instagram  Mari _Yiova

τηλ. 6932081799 www.marigiova.gr

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ ..!

Για την αρμονία, την αγάπη και τον έρωτα.

Στην κρεβατοκάμαρα περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας ως άτομα και ως ζευγάρι.

Ανάλογα με τον προσωπικό μας χώρο παίρνουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε, ξεκουραζόμαστε, ονειρευόμαστε, κάνουμε σχέδια, ερχόμαστε πιο κοντά στον σύντροφό μας. Είναι όμως, η δική μας κρεβατοκάμαρα ο χώρος που μας δίνει θετική ενέργεια, για να έχουμε προσωπική ευτυχία, ευεξία και έρωτα στην ζωή μας;

Πώς μπορούμε να την  διαμορφώσουμε και να την διακοσμήσουμε, για να ξεκουραζόμαστε και να παίρνουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε;

Τα πρώτα απλά βήματα για την ιδανική κρεβατοκάμαρα

 • Η πιο σημαντική συμβουλή προσαρμόζω τα μυστικά του Feng Shui στις δικές μου ανάγκες.

 • Για να μαγνητίσω τον έρωτα   φροντίζω ιδιαίτερα την κρεβατοκάμαρά μου και την πόρτα της. Να είναι σε σημείο που να νιώθουμε ασφάλεια. Προστατευμένη .

 • Ξεκαθαρίζω και ξεσκαρτάρω άχρηστα και παλιά πράγματα που δεν χρειάζομαι ή που μου θυμίζουν δυσάρεστες αναμνήσεις. Έτσι απελευθερώνω χώρο για το καινούριο και αυτό με βοηθάει να συντονιστώ στην συχνότητα της αλλαγής!  Κοιτάζω τον χώρο μου και  ηρεμώ.

 

 •  Καθαρίζω και αρωματίζω με φυσικά αιθέρια έλαια . Ανοίγω τα παράθυρα και τις πόρτες   ιδιαίτερα για το 2020, Ν.Δ. ΚΑΙ  Β.Δ. να μπει φως και φρέσκος αέρας.

 • Στην πιο τυχερή κατεύθυνση για μας προσωπικά  να κοιμόμαστε, από εκεί παίρνουμε ζωτική ενέργεια. Το βρίσκουμε από την ημερομηνία γέννησης.

 • Η κρεβατοκαμαρα να ειναι ιδιαιτερα περιποιημενη, καθαρη και χωρις πολλες ηλεκτρικες συσκευες ή καθρεφτες. Ρομαντικα απαλα υφασματα, υφες και χρωματα .

 • Το κρεβατι να εχει κεφαλαρι η αν δεν εχει να προσθεσουμε δυο μεγαλες μαξιλαρες. Να ακουμπά το προσκέφαλο σε τοίχο.

 • Να υπαρχουν σε ζευγαρια ειτε κομοδινα ειτε αλλα αντικειμενα

 • Ενα εργο τεχνης με ρομαντικο θεμα.

 • 2  ροζ η ανοιχτα κοκκινα κερια

 • Κρυσταλλοι σε ζυγο αριθμο ή βοτσαλα της θαλασσας

   

 • Σύμβολα έρωτα και πίστης που απλώς λειτουργούν θετικά για την ψυχολογία μας. Ενα ζευγαρι διακοσμητικα κυκνων ή παπιων μανδαρινων ή 2 δελφινια και γενικα ζευγαρια που συμβολιζουν την πιστη και την αιωνια αγαπη. Ένα διακοσμητικό είναι αρκετό.

 • Η πόρτα της κρεβατοκάμαρας  να μην έχει και να μην είναι απέναντι από πόρτα ή παράθυρο.

 • το κρεβάτι δεν πρέπει να είναι στην ιδια ευθεία με την πόρτα. Το κρεβάτι  να είναι διαγώνια ως προς την πόρτα, το μέγεθος του να είναι άνετο και σε αρμονία με το μέγεθος του δωματίου. Να μην είναι ακριβώς κάτω από μπάνιο.

 • Φυσικό ζεστό  απαλό φως  και όμορφα λουλούδια  μια φωτογραφία με όμορφο τοπίο και ένα ζευγάρι ή εμένα τον ίδιο σε φωτο με αγαπημένο πρόσωπο.

 • Τip Αποφεύγω  καθρέφτες που καθρεφτίζουν εμάς όταν κοιμόμαστε

 • Εξίσου φροντίζω το κέντρο του υπνοδωματίου που συμβολίζει την καρδιά του και θα είναι υπέροχο, αν στο κέντρο του  υπάρχει φως και δεν υπάρχουν βαριά ή ογκώδη αντικείμενα και έπιπλα, για να ρέει ανεμπόδιστα η ενέργεια.

 • Το δωμάτιό μας είναι σημαντικό να είναι  σε αρμονία με την φύση.

Είναι πολύ όμορφο να μην υπάρχουν στον χώρο μας αυστηρά μυτερά σχήματα.

Οι κολώνες , οι μυτερές γωνίες καλό είναι να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες. Η αρχιτεκτονική πρόταση με τις καμπύλες γραμμές είναι πολύ κοντά στην φύση και ηρεμεί τον νου μας.

Το δωμάτιό μας ο παράδεισος και το λιμάνι μας  μια φυσική μικρή όαση… Τα λουλούδια σε γλάστρες  και στην βεράντα όπως και στην είσοδο του χώρου μας.

Σίγουρα όχι αποξηραμένα ή μαραμένα σε βάζα .

 • Να υπάρχουν φυσικά υλικά

Το πάτωμα είναι καλό να μοιάζει με την γη να είναι από φυσικό υλικό, πέτρα, ξύλο ή έστω τα χρώματα του να έχουν γήινες αποχρώσεις, να μας θυμίζει τις ρίζες μας με την γη.

Για τον ίδιο λόγο είναι σημαντικό το ταβάνι να είναι σε ανοιχτές αποχρώσεις  για να μας θυμίζει κάτι από την ομορφιά και την αίσθηση ελευθερίας του ουρανού.

Φυσικά τα χρώματα και οι αποχρώσεις απαιτούν ιδιαίτερη μελέτη πάνω στην κάτοψη του χώρου και πάντα σε αρμονία με το γούστο και τις ανάγκες των ενοίκων  αλλά είναι πιο ασφαλές και αισθητικά όμορφο να είναι σε φωτεινές και απαλές αποχρώσεις.

 • Tip Όταν θέλουμε κάποιο πιο έντονο χρώμα το προσθέτουμε σε κάποιο διακοσμητικό στον χώρο.

 • ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ… Θυμάμαι το μέτρο και την αρμονία δεν φορτώνω την κρεβατοκάμαρα με πολλά αντικείμενα ή έπιπλα. Αφήνω χώρο για να κινείται η θετική ενέργεια ελεύθερα.

 • Στοχεύω στην αρμονία και των 5 στοιχείων της φύσης να υπάρχουν όλα με μέτρο.

Το δωμάτιό μας είναι καλό να εμπεριέχει και τα 5 στοιχεία της φύσης

Το στοιχείο του ΝΕΡΟΎ(  όπως συντριβάνι, μαύρο ή μπλε χρώμα) δημιουργεί το στοιχείο ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ (ΦΥΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ) που δυναμωνει την ενεργεια ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ( κεριά, κόκκινο χρώμα) και με την σειρά της ενισχύει το ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ (βοτσαλα, κρυσταλλοι, ΚΕΡΑΜΙΚΈς γλάστρες με χώμα κλπ)  ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ( μεταλλικά ή στρογγυλά αντικείμενα)…

ΕΙΔΙΚΈΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΜΕ ΒΆΣΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2020 ΩΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 !!

~ ΑΣΤΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ- FLYING STARS 

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ  ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ, ΝΟΤΟ, ΑΝΑΤΟΛΗ,  ΔΥΣΗ, ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΛΠ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ  ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ!!!

 • Β.Α. βορειοανατολική κατεύθυνση  ΑΣΤΡΟ 1 

Ερωτισμός, Φαντασία, Φλερτ

Στοιχείο  Νερό Συντριβάνι

 • Ν.Δ.  Νοτιοδυτική κατεύθυνση το Άστρο 4 του Έρωτα της τέχνης και της Ομορφιάς. Για τους ελεύθερους που θέλουν μια όμορφη σχέση.

Στο σπίτι ή στην κρεβατοκάμαρα ευνοεί την δημιουργία μιας νέας  όμορφης ερωτικής σχέσης. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΩΤΑ  ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΚΕΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΖΟ ΜΕ 4 ΜΠΑΜΠΟΥ Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΑ ΒΑΖΟ ΜΕ ΠΑΙΩΝΙΑ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!

     Ιδανικά χρώματα μπλε, και γαλαζοπράσινες αποχρώσεις. Μια πινελιά μαύρου χρώματος για όσους θέλουν. 

        (ΔΥΣΗ  ΤΟ ΑΣΤΡΟ 9)

 • ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΠΙΟ ΕΥΝΟΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ  Η ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Τα παντρεμένα ζευγάρια, για να αναθερμάνουν την ερωτική φλόγα φροντίζουν την ΒΔ κατεύθυνση στο σπίτι τους,  να περνούν εκεί περισσότερες ώρες.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ Β.Δ. Η  ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΘΑ ΕΥΝΟΗΘΕΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΠΟΓΟΝΩΝ.

Η ΠΟΡΤΑ Ή ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Β. Δ. ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ. Φέρνουν την δύναμη του ερωτικού πάθους πινελιές κόκκινου χρώματος, σε διακοσμητικά στοιχεία κεριά ή ένα τζάκι που ανάβει και φέρνει την ενέργεια της φωτιάς.

Ιδανικά ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ή πυραμίδες.

Ιδανικά στα  Β.Δ. για τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου  ενα στρογγυλο κρυσταλλινο μπωλ με νερο και λίγα βοτσαλα απο την θαλασσα ή ημιπολυτιμες πετρουλες 2 κερακια που επιπλεουν, και λουλουδια να επιπλεουν (εναλλακτικα μπορειτε να προσθεσετε και  καποια χρυσα μπρουτζινα κοσμηματα)

Για το τέλος κράτησα την καλύτερη συμβουλή μουσική, το χαμόγελό μας και Πίστη !!!

‘ Έχεις τα πινέλα έχεις τα χρώματα ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα ’  Ν. ΚαζαντζάκηςΤα χρώματα είναι στα χέρια μας και εμείς είμαστε οι ζωγράφοι της ζωής μας, αρκεί να βρούμε την αρμονία στα μυστικά του σύμπαντος.