Φούστα σάλι και το Παρίσι τρελαίνεται με αυτό!

Φούστα σάλι και το Παρίσι τρελαίνεται με αυτό!

Φούστα σάλι και το Παρίσι τρελαίνεται με αυτό!

Με κάποιον τρόπο, αυτή η ισπανική φούστα σάλι, χάρη στην Alba Garavito , περπατά στους δρόμους του Παρισιού, όπου γεννήθηκε ακριβώς το όνομα της εταιρείας, από τον αριθμό 717, είναι το δωμάτιο όπου η Ana Canalejo έζησε στη γειτονιά Neully.

Φούστα σάλι και το Παρίσι τρελαίνεται με αυτό!

Η εταιρεία, Room717 , δίνει το όνομά της σε αυτές τις φούστες, που δημιουργήθηκαν από κεντημένα σάλια με κρόσσια, τα οποία έχουν γίνει τα αγαπημένα πολλών επαγγελματιών μόδας.

Το όνομά της είναι Alba Garavito και είναι Ισπανίδα που ζει στη γαλλική πρωτεύουσα, η οποία πρόσφατα επέλεξε να βρεθεί στο επίκεντρο της παγκόσμιας μόδας με μια φούστα σάλι από την εταιρεία Sevillian Room717.

Μια εταιρεία που γεννήθηκε μεταξύ Σεβίλλης και Μαδρίτης, και ξεκινά από την ιδέα της δημιουργού της, Ana Canalejo, να δώσει σε αυτό το πολύ ισπανικό αξεσουάρ, το σάλι, μια νέα ζωή με τη μορφή χειροποίητης φούστας που γίνεται αντικείμενο επιθυμίας έξω από τα σύνορά μας.

Αυτό το σχέδιο Haute Couture έχει συνδυάσει την κεντημένη μεταξωτή φούστα από το Room717 με ένα μαύρο πουκάμισο , ένα μεγάλο κολιέ, μαύρα γόβες με ψηλά τακούνια Jaswant και μια πράσινη τσάντα. Ένα στυλ που ξεχωρίζει από όλα τα άλλα και κλέβει τα βλέμματα στους παρισινούς δρόμους.

Ισπανική φούστα σάλι

επισκέπτης με ισπανική φούστα σάλι από το δωμάτιοΙσπανική φούστα σάλι

δωμάτιο φούστα σάλι717

δωμάτιο φούστα σάλι717

υψηλή ισπανική χειροτεχνία

 

Maxi φούστα όπως η Jennifer Lopez

 

Έχεις τζιν φούστα; Φόρεσε την τώρα όπως η Claudia Schiffer

 

Μαθήματα styling από την Bίκυ Καγιά