Φτιάξτε Σπιτικό Γάλα Αμυγδάλου σε 30 δευτερόλεπτα με αυτό το απλό Hack

Φτιάξτε Σπιτικό Γάλα Αμυγδάλου σε 30 δευτερόλεπτα με αυτό το απλό Hack

Φτιάξτε Σπιτικό Γάλα Αμυγδάλου σε 30 δευτερόλεπτα με αυτό το απλό Hack

Το να το φτιάξετε στο σπίτι είναι πιο γρήγορο από όσο νομίζετε. Επιπλέον, είναι φθηνότερο επειδή απαιτεί μόνο δύο συστατικά για να χτυπήσει μια μεγάλη παρτίδα. Αυτό το εύκολο hack κάνει το αγαπημένο σας γάλα ξηρών καρπών να πιείτε σε ένα ψηλό ποτήρι ή να απολαύσετε με καφέ σε 30 δευτερόλεπτα!

Για να μην αναφέρουμε, ότι δεν περιέχει πρόσθετα συστατικά ή συντηρητικά, οπότε παίρνετε μια πραγματικά φυσική vegan εναλλακτική χωρίς γαλακτοκομικά !

Συνήθως, η παρασκευή γάλακτος περιλαμβάνει το μούλιασμα ξηρών καρπών όπως αμύγδαλα, κάσιους ή καρύδια για τέσσερις έως οκτώ ώρες (μερικές φορές περισσότερο) σε νερό. Στη συνέχεια, ανακατεύοντας τα με φιλτραρισμένο νερό σε ένα μπλέντερ μέχρι να ενωθούν πριν στραγγίξετε με ύφασμα μουσελίνας, έτσι ώστε το γάλα να είναι λείο.

Εδώ όμως γίνεται απλά!

Αρχικά, τοποθετείτε μια κουταλιά της σούπας μαλακό βούτυρο κάσιους σε ένα μπλέντερ με περίπου δύο φλιτζάνια νερό. Σημειώνεται ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας βούτυρο όπως αμύγδαλο ή φυστίκι για αυτή τη συνταγή. Επίσης, προσθέτει ότι για παχύτερη συνοχή ρίξτε λιγότερο νερό και για πιο λεπτή υφή χρησιμοποιήστε περισσότερο νερό.

Στη συνέχεια, αναμειγνύετε το βούτυρο κάσιους και το νερό για 30 δευτερόλεπτα έως ότου το μείγμα συγκεντρωθεί για να σχηματίσει ένα λευκό υγρό, πράγμα που σημαίνει ότι το γάλα ξηρών καρπών είναι έτοιμο για απόλαυση! Χρησιμοποιώντας ένα λείο βούτυρο σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το στραγγίξετε για να αφαιρέσετε εκείνα τα ενοχλητικά μικρά κομμάτια ξηρών καρπών που θα δυσκόλευαν το να είναι πόσιμο. Δείτε το βίντεο της παρακάτω για να δείτε πώς συνδυάζεται αστραπιαία:

@lilsipper_officialBeen doing this since 2017✌️ #veganmilk #cashewmilk #nutmilk #kitchenhack #fypfood

♬ original sound – Bethany Ugarte


Δοκίμασα αυτό το σπάσιμο αναμιγνύοντας μιάμιση κουταλιά βούτυρο καρύδι-κάσιους με δύο φλιτζάνια νερό για 30 δευτερόλεπτα πριν το ρίξω σε ένα ποτήρι για να κάνω μια δοκιμή γεύσης.

Σπιτικό γάλα ξηρών καρπών πριν

Hμουν πραγματικά έκπληκτh όταν είδα πόσο έμοιαζε με αυτό στο μαγαζί που αγόρασα γάλα καρυδιών και οι μετρήσεις μου ήταν τέλειες γιατί είχε μια αισθητά ελαφριά γεύση χωρίς να είναι υπερβολική. Αυτή η συνταγή μου έδωσε περίπου δύο φλιτζάνια γάλα ξηρών καρπών, τα περισσότερα από τα οποία ανακάτεψα με μια κουταλιά της σούπας μέλι, μια μικρή ποσότητα εκχυλίσματος βανίλιας και ένα πασπάλισμα κανέλας για να του δώσω λίγη γλυκύτητα.

η ταλαιπωρία του στραγγίσματος ενός τόνου φουντουκιών, κάσιους ή καρυδιών. Την επόμενη φορά, θα φτιάξω μια μεγαλύτερη παρτίδα και θα την αποθηκεύσω στο ψυγείο για τρεις έως τέσσερις ημέρες για να ρίξω στον καφέ, το τσάι matcha και σε άλλα ποτά εμπνευσμένα από την καφετέρια που αποφασίζω να φτιάξω!