10 νέα αρώματα Άνοιξης για το 2019 για γυναίκες

Από τις ζωντανές νότες εσπεριδοειδών και τα αισθησιακά μόσκα μέχρι τα τολμηρά και όμορφα florals, τα νεότερα αρώματα της άνοιξης είναι ένα τολμηρό και όμορφο μάτσο. Εδώ, η Vogue παρέχει 10 επιλογές για το καλύτερο νέο άρωμα που θα εισαχθεί στην οσφρητική σας ντουλάπα τώρα.
Tί θα μπορούσε να είναι ένα καλύτερο αξεσουάρ παρά ένα άρωμα; Το καλύτερο άρωμα για τις γυναίκες είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα άρωμα. Πρόκειται για μια επέκταση μιας εμφάνισης , μια δήλωση αισθησιασμού, ένας τρόπος να αφήσεις ένα αποτύπωμα στο μυαλό όσων συναντάς.
Η επιστήμη μας λέει ότι το οσφρητικό τμήμα του εγκεφάλου μας που επεξεργάζεται τα αρώματα είναι πολύ στενά συνδεδεμένο με την αμυγδαλή και τον ιππόκαμπο, τις νευρολογικές περιοχές που επεξεργάζονται τα συναισθήματα και τη μνήμη. Ως εκ τούτου, το  αποτέλεσμα – μερικές φορές μια μοναδική μυρωδιά από ένα πολύ αγαπημένο άρωμα από το παρελθόν ή ένα λουλούδι που μεγάλωσε έξω από μια αγαπημένη βίλα είναι αρκετό για να σας μεταφέρει πίσω.
Αλλά πώς να επιλέξετε; Το άρωμα είναι πράγματι τόσο προσωπικό και πολλές φορές τα αρώματα μπορούν να μυρίζουν ακόμα και διαφορετικά στο δέρμα διαφορετικών ανθρώπων, χάρη στα περίπλοκα μείγματα έλαιων που έχουμε στη διάθεσή μας.Επιλέξτε κάτι βαρύτερο το βράδυ, και μόνο κάτι καθαρό και φρέσκο για δουλειά. Είναι οι μυρωδιές από καρύδες και βανίλια στις διακοπές αυτό που επιλέγουμε άραγε, πάντα;
Συμβουλές που διαβάσαμε στο περιοδικό της Vogue:
 Διαλέξτε κλασικά, πάντα. Αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε μια μυρωδιά που έχει βγει εδώ και δεκαετίες. Αντίθετα, στην πραγματικότητα, μερικές από τις νεότερες εκδόσεις που έρχονται  είναι κατά κάποιο τρόπο οι πιο διαχρονικές. Ένα κλασσικό άρωμα είναι ένα κίτρινο με υπερβολικά ισχυρές κορυφαίες νότες, που δεν θα χαθεί μετά από λίγες στιγμές ένατσης. Ένα κλασικό άρωμα είναι καλά ισορροπημένο και γενικά ελκυστικό.
Κάτι ιδιαίτερα φρέσκο για καθημερινή χρήση ή για συνεντεύξεις ή σημαντικές συναντήσεις που είναι ευχάριστες και αξέχαστες. Ένα ιδιαίτερο άρωμα το βράδυ, για εκείνες τις βραδιές τις αξημέρωτες  με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ή νύχτες καλοκαιρινές. Ένα καλοκαιρινό άρωμα, είναι ξεχωριστό όταν παντρεύεται με αντιηλιακό και αλάτι στο δέρμα  τις τεμπέλικες, χαλαρές ημέρες και νύχτες μας.
Δείτε την λίστα που φτιάξαμε για εσάς, των καλύτερων αρωμάτων για γυναίκες ..
Tiffany & Co. Sheer Eau De Toilette
Chanel Les Exclusifs De Chanel 1957 Eau De Parfum
Jo Malone London Willow & Amber Cologne
Gucci Guilty Eau De Parfum For Her
Atelier Cologne Pacific Lime Cologne Absolue
Narciso Rodriguez For Her Pure Musc Eau De Parfum
Miller Harris Violet Ida Eau De Parfum
YSL Black Opium Intense Eau De Parfum
Tom Ford Jasmine Musk Eau De Parfum
Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold Edition Eau De Parfum